Beli Minyak Wangi Online

Beli minyak wangi online merupakan salah satu page jualan untuk stor demibahagia.com ini. Laman ini akan memperkenalkan dan mengesyorkan kepada minyak wangi hormon atau minyak wangi pheromones yang terbaik dan berkesan khas buat anda. Tidak kira sama anda lelaki mahupun wanita, anda memerlukan minyak wangi hormon atau minyak wangi pheromones ini. Minyak wangi sesuai digunakan dalam kehidupan harian kita.

Kenapa Anda Perlu Gunakan Minyak Wangi Berhormon Ini :-

  • Lebih renungan, jelingan dan tenungan ghairah dari Suami atau Isteri
  • Tingkatkan temujanji dan keluar bersama prospek perniagaan
  • Meningkatkan Daya Tarikan Seksual anda
  • Merapatkan hubungan yang sedia ada
  • Anda akan diselubungi aura positif yang menawan
  • Interaksi yang lebih Ceria
  • Orang akan respek dengan anda
  • Anda akan jadi tumpuan utama rakan sekerja
  • Meningkatkan daya keibuan, keayuan seorang gadis.

Apakah Minyak Wangi Hormon Ini..

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

beli minyak wangi online minyak wangi hormon

PHERO-X | Wangian Hormon (Pheromones) Memikat Perempuan Terbaik Dalam Kelasnya..

Beli Minyak Wangi Online (Minyak Wangi Hormon Pemikat Isteri)

Phero-X mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Phero-X.

Phero-X bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} penggunaan Phero-X akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!

membeli minyak wangi online web jualan minyak wangi

PROMOSI HEBAT !!! Mystique Swiss Khas Buat Para Isteri

Beli Minyak Wangi Online (Wangian Pheromones Pemikat Suami)

Gunakan Kuasa Hormon Berteknologi Untuk Lelaki Atau Wanita, Anda Pasti Teruja!

Bagaimana untuk membuat pasangan anda bahagia dengan Pherolins Copulins?
Satu-satunya perkara yang paling penting adalah peranan Copulins untuk membuat pasangan anda merasa bahagia. Para pengkaji percayakannya, ini adalah kerana Alam Semulajadi memudahkannya

Bagaimana ia berfungsi?
Setiap manusia dan juga haiwan mempunyai sixth sense organ iaitu Vomeronasal atau VNO. Ianya telah di temui oleh saintis sejak 1703 dan tidak mengetahui akan fungsinya, tetapi 25 tahun terakhir ini ahli sains telah menemui bahawa VNO peka terhadap kehadiran pheromone. Anda boleh membuat research sendiri tentang pheromone dan juga VNO di internet dan akan menemui berbagai maklumat tentangnya.

Pheromones tidak boleh dihidu baunya oleh hidung, pheromone hanya dapat dikesan dan diterjemah oleh veromenasal organ – VNO (organ yang terdapat pada pangkal hidung). Kajian menunjukan bahawa ia berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Kesan-kesan pheromone boleh anda rasakan pada waktu-waktu tertentu. Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih dan bertembung secara tidak sengaja. Jika anak anda rindukan anda, berikan sahaja pakaian yang anda pakai kepadanya, rindunya pasti terubat! Tahukah anda, haiwan peliharaan mengenali anda bukan melalui rupa paras, tetapi melalui bau!

beli minyak wangi online

Fungsi & Cara Tindak Pheromones Seperti Diatas

 

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Untuk membaca dan beli minyak wangi online sila klik di gambar minyak wangi hormon diatas ya…

 

Jom Like Facebook Demibahagia.com Ya…