Cara Ambil Hati Isteri

Seorang suami yang hebat haruslah memiliki kelebihan dan seni untuk cara ambil hati isteri. Suami yang pandai ambil hati isteri dengan menggunakan pelbagai teknik kaedah dan cara tertentu akan lebih disayangi dan bahagia dalam hubungan suami isteri. Untuk ambil hati isteri atau mengambil hati pasangan wanita seseorang lelaki atau suami haruslah memahami dan menguasai teknik dan cara tertentu ini.

cara ambil hati isteri

Sekadar Panduan

Berikut dikongsikan untuk anda bagaimana cara ambil hati isteri atau pasangan kekasih anda.

1. Memberi hadiah kepada isteri. Walaupun nilainya cuma beberapa ringgit tetapi ia akan dihargai oleh isteri anda.

2. Memuji masakan isteri anda. Memasak dan menguruskan kerja-kerja rumah adalah pengorbanan yang besar dilakukan oleh isteri anda.

3. Temankan isteri anda membeli-belah dan memberi pendapat anda apabila diminta.

4. Selalu memeluk dan membelai isteri. Sebelum kahwin haram pegang tangan tapi ramai yang buat, bila lepas kahwin nak sentuh isteri pun susah.

5. Memuji kecantikan isteri apabila dia berhias. Jangan sekali-kali memuji kecantikan perempuan lain didepannya. Ini akan membuatkan isteri anda berkecil hati dan berasa kekurangan

Berikut diatas merupakan 5 langkah atau cara untuk mengambil hati isteri anda.

Kaedah yang sama juga mungkin boleh disesuaikan untuk mengambil hati teman wanita, kekasih anda untuk kearah kebaikkan.

Ada satu wangian pheromones pemikat hati isteri yang paling mujarab No #1 di dunia !! Anda baca Phero-X di sebelah ini.. (kanan)

Cerita suami isteri

Abang ! Abang sayang saya tak ?

Jawaplah.. Jangan penat menjawabnya..

SUAMI : “Abang sayangkan awak dari mula abang kenal, kerana itu abang cuba tahankan diri untuk tidak menggangu hati awak sebelum abang cukup keperluan menjaga awk. Abang yakin dengan jodoh, kerana itu abang usahakan untuk mendapatkan awak dengan jalan yang paling baik dan melamar awak dengan cara yang tak akan awak lupa. Ingat lagi mcm mana abang lamar?”

ISTERI : Mestilah, orang nangis tau masa tu abang cakap nak jadi imam pada solat saya, jadi penjaga seperti abah jaga saya dan pelindung dunia akhirat, poyo je ayat tapi itulah yang saya suka abang.heee.. Abang sabar dengan karenah saya, penyayang dan walaupun nampak tegas tapi manja!heee.. Terima kasih abang, jadi suami yang terbaik.

MORAL : Berkatalah dengan baik kepada wanita kita sayang. Lagi satu, ramai wanita berharap suaminya adalah seperti abahnya yang penyayang dan ada sifat2 yang dirinya senang. Jadi, masa jumpa abahnya, fahami sikap, sifat dan gaya abahnya sebab kita nak ambil anaknya untuk dijaga sepertinya dan lebih baik insyaALLAH.

 

 

Jom like