Cara Kuruskan Badan Dengan Mudah

Bagaimana cara kuruskan badan dengan mudah dan cepat? Ramai yang sering melakukan google semata-mata untuk mencari tips, panduan, rahsia, kaedah, bagaimana cara kuruskan badan dengan mudah. Untuk kuruskan badan dengan mudah, selamat dan semulajadi, mula-mula sekali kita harus memastikan tahap keasidan badan kita diturunkan atau dineutralkan pH dalam badan kita. Ini kerana jika badan kita berasid, sudah pastinya kadar toksin dalam badan sangat tinggi. Bila toksin dalam badan tinggi dan badan berasid menyebabkan metabolisma badan menjadi rendah.

Pada masa dan ketika metabolisma badan rendah, sebarang kaedah, panduan, rahsia, tips, produk dan ubatan juga cara kuruskan badan yang diamalkan tidak menjadi serta memberi kesan. Untuk itu adalah amat penting kepada mereka yang ingin kuruskan badan dan mencari kaedah dan cara kuruskan badan dengan mudah serta berkesan menggunakan pati mineral beralkali ini.

Lihat Kakak ini telah berjaya turunkan berat badannya dengan banyak sekali, setelah memastikan pH badan dapat dineutralkan dan memastikan mineral tubuh cukup untuk menjadikan metabolisma badan tinggi. Jika ini terjadi, USAHA KURUSKAN BADAN menjadi mudah dan berkesan.

panduan rahsia tips kaedah bagaimana cara kuruskan badan dengan cepat dan selamat menggunakan pati mineral beralkali

Untuk menjadikan usaha anda kuruskan badan dengan cepat dan selamat, ANDA disarankan titik pati mineral beralkali ke dalam minuman jus, air putih minuman dan makanan ANDA.

Antara makanan yang baik untuk digunakan secara semulajadi kuruskan badan anda adalah dengan yang berikut..

1. Limau nipis

Buah limau nipis adalah tumbuhan perdu yang menghasilkan buah dengan nama yang sama. Tingginya boleh mencapai enam meter dan ia mengandungi banyak air serta vitamin C yang tinggi. Untuk membuat ramuan kuruskan badan secara semulajadi, ambillah limau nipis dan belah empat Perahkan jusnya dan campurkan dengan secawan teh pahit yang pekat. Minum setiap malam sebelum tidur bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

2. Nanas

Buah nanas dengan vitamin C serta dapat menyembuhkan beberapa penyakit seperti kekacingan, sakit tekak, beri-beri, sembelit, luka terbakar, gatal, bisul dan obesiti. Untuk mengurangkan obesiti, sediakan tidak terlalu masak, kupas dan cuci bersih. Potong mengikut keperluan, dan parut untuk diambil jusnya. Ambil pati nanas tadi dan minum dua kali sehari bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

3. Buah delima

Buah delima mempunyai banyak cabang, serta mempunyai duri pada cabang dahannya. Terdapat tiga jenis buah delima iaitu delima merah dan delima ungu. Tanaman ini memiliki pelbagai khasiat dan setiao bahagian tanaman ini berguna, dari akar hinggalah ke kulit kayunya. Untuk dimanfaatkan sebagai ramuan untuk kuruskan badan, ambil dua lembar daun delima muda. Cuci dan tumbuk sehingga halus, ramas dan tambahkan air panas sebanyak tiga gelas. Campurkan dengan sedikit garam, dan tapis. Amalkan minum dua hingga dua hingga tiga kali sehari sebanyak setengah gelas bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

tips untuk kuruskan badan dengan cepat dan selamat menggunakan concentrated mineral drops CMD Revell

Hanya TITIK-TITIK Sahaja, Cara Kuruskan Badan Paling Berkesan & Selamat

4. Lobak merah dan timun

Lobak merah dan timun dapat digunakan untuk mengubati obesiti iaitu dengan menjadikan ia jus. Caranya, ambil dua atau tiga batang lobak merah dan sebiji timun berukuran sederhana. Parut dan perahkan jusnya. Boleh juga ditambahkan pati limau nipis bagi menambahkan rasanya dan minum dua kali sehari sehinggaanda mencapai berat badan yang diinginkan bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

5. Daun salam (atau daun kari)

Daun salam atau dipanggil daun kari biasanya digunakan didalam masakan. Selain itu, ia juga dapat digunakan untuk mengubati pelbagai penyakit, antaranya adalah kolesterol tinggi, kencing manis, tekanan darah tinggi, cirit-birit dan mengurangi obesiti. Bagi yang ingin mengurangkan obesiti/ kuruskan badan, ambil lima sehingga tujuh helai daun salam yang masih segar. Cuci sehingga bersih dan masak dengan air secukupnya sehingga mendidih. Kemudian, tapis dan biarkan sejuk. Amalkan minum air rebusan daun salam sebelum makan pada waktu siang dan malam bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

produk CMD Revell hebat sebagai ubat cara kuruskan badan yang paling selamat berkesan dan tiada kesan sampingan

Abang Ini Seronok Setelah Menggunakan Pati Mineral Beralkali Sebagai Cara Kuruskan Badan Dengan Berkesan

6. Halia

Jus halia ini pula perkongsian dari kawan cik tom. Jus halia sangat berkhasiat membuang angin serta dapat menurunkan berat badan. Air limau memang sangat bagus untuk pembakaran lemak dalam tubuh badan kita. Caranya rebus halia 5 inci yang sudah dibuang kulitnya. Cuci sehingga bersih dan masak dengan air secukupnya sehingga mendidih.Kemudian, tapis dan biarkan sejuk. Amalkan minum air rebusan daun salam sebelum makan pada waktu siang dan malam bersama 10 titik pati mineral beralkali ini.

Berikut diatas dikongsikan kepada ANDA panduan, rahsia, tips, panduan, kaedah dan bagaimana cara kuruskan badan dengan mudah cepat.

Pati mineral beralkali ini sangat-sangat diperlukan oleh tubuh badan kita disamping memberikan pelbagai kebaikan kepada kesihatan.

ANDA mesti cuba hari ini juga. KLIK GAMBAR dibawah ya

cara kuruskan badan dengan berkesan menggunakan CMD Revell pati mineral beralkali

Klik SINI Ya !!