Cara Mudah Mencantikkan Payudara Wanita

Ramai wanita yang search untuk dapatkan maklumat untuk cara mudah mencantikkan payudara wanita. Mereka ingin mencantikkan payudara khas buat suami mereka. Mereka merasakan ingin memberikan sesuatu yang istimewa dan berharga buat suami yang tersayang dengan mencantikkan payudara. Payudara yang cantik dan montok akan menjadikan suami lebih sayang kepada isteri. Ramai isteri sanggup berusaha keras dan bersungguh-sungguh; malah berbelanja besar untuk mencantikkan payudara dengan produk-produk untuk mencantikkan, menggebukan, memontokkan dan membesarkan payudara. Mereka menggunakan pelbagai herba atau pam atau alat untuk mencantikkan, menggebukan, memontokkan dan membesarkan payudara wanita. Jika usaha ini dilakukan ikhlas hanya untuk suami, maka usaha untuk mencantikkan payudara wanita ini harus diberi pujian.

Ada 10 tips, petua, teknik, panduan, bagaimana cara, atau cara mudah yang boleh wanita amalkan untuk menggebukan, memontokkan, membesarkan dan mencantikkan payudara. Berikut dibawah dikongsikan untuk anda.

Herba Mencantikkan Payudara Wanita

Daun Sirih Juga Baik Untuk Mencantikkan Payudara Wanita

Petua Tradisional Untuk Mencantikkan Payudara

Pilihan 1: Panaskan 2 sudu minyak sapi dengan menggunakan api yang kecil dan kemudian sejukkannya. Setelah itu, sapukan pada sekeliling payudara dengan urutan secara perlahan-lahan selama 15 minit. Kemudian lap sehingga bersih menggunakan tuala yang telah dibasahkan dengan air suam.

Pilihan 2: Tumbuk 10 ulas bawang merah hingga halus. Kemudian sapukan di sekeliling payu dara dan jangan terkena pada putingnya. Biarkan selama 15 minit. Kemudian bilas dengan air bersih seperti biasa.

Pilihan 3: Ambil beberapa helai daun turi, ramas dan ambil airnya. Sapukan air ini pada payudara anda setiap kali selepas mandi.

Pilihan 4: Dapatkan beberapa helai daun sirih Melayu. Ianya berdaun lebar dan berwarna hijau. Sapukan minyak kelapa (seelok-eloknya dibuat sendiri) pada daun sirih. Salaikan mengunakan api lilin dan tekapkan pada payudara. Biarkan ia kering dan lakukan berulang kali.

Pilihan 5: Kupas ½ biji labu dan masak sehingga menjadi lembik. Ramas labu tersebut ketika masih suam. Kemudian, sapukan pada seluruh payudara lebih kurang 25 minit. Amalkannya 3 kali seminggu.

Pilihan 6: Sapukan putih telur pada sekeliling payudara dan biarkan kering semalaman. Amalkan 3 kali seminggu.

Pilihan 7: Amalkan meminum air kanji (air didih nasi) sebelum tidur malam.

Pilihan 8: Sapukan minyak kelapa pada permukaan daun sirih yang segar.Kemudian daun sirih tersebut di layak atas api kecil. Apabila sudah layu, ramas daun sirih sehingga lumat dan sapukan pada sekeliling payu dara. Jangan terkena pada bahagian puting. Lakukan sehingga 3 hari berturut-turut. Payu dara anda akan kembali tegang.

Pilihan 9: Anda juga boleh memilih urutan bagi mendapatkan payu dara yang diingini. Urutan dengan mengelilingi payudara dikatakan dapat mengurangkan rasa sakit dan denyutan apabila ia mengeras.

Pilihan 10: Anda boleh lakukan senaman untuk payudara. Caranya mudah dan tidak mengambil masa yang lama, iaitu dengan menegakkan badan dan genggam kedua-dua tapak tangan. Tolak ke arah berlawanan dan lakukan selama 10 hingga 20 minit mengikut kemampuan.

Berikut tadi adalah dikongsikan kepada anda 10 tips, petua, teknik, panduan, bagaimana cara, atau cara mudah yang boleh wanita amalkan untuk menggebukan, memontokkan, membesarkan dan mencantikkan payudara. Kepada wanita yang ingin memontokkan, menggebukan, membesarkan dan mencantikkan payudara; anda bolehlah mengamalkan panduan berikut.

Semoga anda berjaya.

 

PAKSU INGIN MENGESYORKAN PRODUK MENGGEBUKAN, MEMONTOKKAN, MEMBESARKAN DAN MENCANTIKKAN PAYUDARA WANITA ISTIMEWA UNTUK SUAMI ANDA.

Beauty Breast Pump – Mencantikkan Payudara dengan mudah dan automatik

pam mencantikkan payudara wanita

Alat Istimewa Untuk Wanita Mencantikkan Payudara Juga Untuk Pengesanan Awal Kanser Payudara

 

Herba Thanyaporn – Kapsul herba istimewa dan terbaik untuk para wanita. Meningkatkan fungsi hormon wanita secara keseluruhan.

herba makanan mencantikkan payudara wanita

Herba Penjagaan & Menambah Saiz Payudara Wanita Yang Hebat Dan Berkesan

 

Gluta Collagen Berry’s – Makanan fungsi collagen yang enak dan terbaik untuk kesihatan dan fungsi tubuh wanita

collagen mampu menggebukan dan mencantikkan payudara wanita

Makanan Tambahan Collagen Yang Mencukupi Untuk Tubuh Menjamin Kesihatan & Memutihkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah Juga Awet Muda