CMD Revell – Pati Mineral Beralkali

Produk CMD Revell ini bukanlah merupakan produk yang baru dalam pasaran Malaysia. Ramai Mak-Mak, Ayah-Ayah, Pakcik-Pakcik dan mungkin kita sendiri pernah mengetahui mengenai CMD Revell ini. Dulu CMD Revell ini dikenali sebagai produk TM1. CMD Revell ini adalah merupakan pati mineral beralkali atau Trace Mineral yang lengkap, mudah, halus, sesuai dan sangat diperlukan oleh tubuh badan manusia. Ianya merupakan produk sepanjang hayat yang tidak akan tepu permintaannya disebabkan oleh permintaan dan keperluan tubuh terhadapnya. Bacalah artikel ini untuk maklumat lengkap mengenai CMD Revell ini.

kandungan trace mineral yang tinggi dalam CMD Revell

Concentrated Mineral Drops (CMD) merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda.

Cara mudah untuk memastikan tahap kesihatan ANDA sentiasa terbaik dan optimum adalah hanya dengan memastikan anda minum air bercampur Pati Mineral Beralkali ini setiap hari. In shaa Allah pelbagai kesan yang positif pasti ANDA rasai sehari demi sehari selepas ANDA mula meminumnya. Airnya rasa enak sekali. Bekalkan botol air minuman anak ke sekolah, suami ke pejabat dengan air yang sihat untuk tubuh badan ini.

PERINGATAN : CMD BUKAN SAHAJA HANYA KEPERLUAN MEREKA YANG SAKIT.. TETAPI JUGA KEPERLUAN KITA SEMUA YANG SIHAT UNTUK MENGEKALKAN TAHAP KESIHATAN & KEKUATAN TUBUH UNTUK MELAWAN PENYAKIT

cara mengamalkan cmd

Bekalkan Air Yang Sihat & Enak Ini Kepada Ahli Keluarga Kita Agar Tubuh Sentiasa Sihat & Kuat Melawan Penyakit !!

Ianya bukan air ubat, tetapi air beralkali dengan kandungan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan kita.

“Concentrated Mineral Drops (CMD) mengandungi 38{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} magnesium dalam bentuk ionik. Manfaat magnesium dalam bentuk ionik ini dalam pengurangan dan pemulihan pesakit strok atau mereka berisiko penyakit jantung, tidak boleh diperkecilkan.”
– Dr. Alex Shauss

keperluan mineral kepada kesihatan

rahsia tubuh sihat dan bebas dari penyakit

Murah, Jimat Dan Berkesan. Satu Botol untuk Satu Keluarga!

APAKAH KEBAIKAN PATI MINERAL BERALKALI INI KEPADA ANDA & KELUARGA ?

10 Sebab Kenapa ANDA Perlu Memiliki CMD HARI INI JUGA Demi Kesihatan & Kesejahteraan ANDA Sekeluarga

1. LENGKAP
Terdiri dari 8 makro-mineral iaitu (Calcium, Zinc, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium,Selenium dan Iodine) dan 68 mikro mineralnya adalah (Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Alumunium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum, Praseodymium, Lithium, Carvonate, Yiterbium.dan lain-lain). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

2. IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

3. BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

4. ALAMI (NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} garamnya. (Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan). 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} alami.

5. SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

6. PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

7. MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda (Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

8. MULTI FUNGSI

CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
– Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus
– Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar
– Memangkinkan pembentukan sel baru
– Meningkatkan metabolisme badan
– Meningkatkan tenaga dan kevitalan
– Memelihara kulit dan rambut
– Menguatkan gigi dan rangka badan

9. HARGA WAJAR
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

10. TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.

penyakit kencing manis darah tinggi buah pinggang stroke kuruskan badan boleh dengan concentrated mineral drops CMD Rivell ini

khasiat pati mineral beralkali kepada kesihatan tubuh manusia

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATINYA.. AYUH JOM GUNAKAN PATI MINERAL BERALKALI SEKARANG !

JADIKAN RUTIN HARIAN KITA, NAK MINUM AIR TITIS CMD, NAK MINUM KOPI ATAU TEH TITIS JUGA CMD..

ANAK-ANAK KITA JUGA BEGITU, BANCUH SIRAP UNTUK MEREKA TITIS, BANCUH APA SAHAJA MINUMAN TITISKAN  CMD..

IN SHAA ALLAH, KESAN BAIKNYA ANDA AKAN RASAINYA NANTI..

TERUSKAN BERDOA KEBAIKAN DUNIA & AKHIRAT.. AMEEN

kebaikan manfaat CMD kepada kesihatan manusia

 

Bagaimana proses penghasilan Concentrated Mineral Drops?.

Concentrated Mineral Drops berasal dari  Tasik Great Salt, Bahagian Barat Amerika Utara di USA. Ia merupakan laut pedalaman yang tertua di dunia. Ia adalah sisa Zaman Ais besar yang terakhir. Tasik Great Salt teleh mengumpulkan mineral dan trace mineral daripada pergunungan berbatu-batan di sekitarnya selama berpuluh-puluh ribu tahun.

Tasik Great Salt merupakan badan air laut yang terbesar dan terpekat di dunia. Setiap musim sejuk, purata 500 inci salji jatuh ke pergunungan yang mengelilingi Tasik Great Salt Lake. Pada musim luruh, air salji mencair sekaligus melarutkan mineral dari tanah dan batu batan dan dibawa ke tasik yang tiada pengaliran keluar. Matahari pada musim panas di Utah membuat air tasik mengewap dan meninggalkan mineral di dalamnya.

Hanya terdapat plankton kecil (brine shrimp) yang dapat bertahan dalam tasik yang mengandungi kadar garam begitu ekstrem. Plankton-plankton ini memakan bakteria yang terdapat dalam tasik lantas membersihkan air tasik. Hasilnya adalah perairan yang kaya dengan nutrien yang mengandungi lebih dari 70 mineral dan trace mineral ionik.

khasiat perubatan cmd

Oleh kerana tasik ini mempunyai kepekatan tinggi secara semula jadi, UMN (Ultimate Mineral Nutrition) di Utah, syarikat pengeluar titisan mineral ini di Amerika Syarikat; tidak perlu menggunakan proses kimia apapun untuk memperolehi atau menghasilkan mineral. UMN hanya meneruskan proses yang telah dimulakan dengan kejadian alam. Dengan memanfaatkan spesifikasi dinamik pada setiap 4 musim, UMN seterusnya memekatkan titisan air tasik tersebut dan membuangkan 99{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} sodium darinya. Hasilnya adalah keseimbangan mineral yang sempurna.

Untuk menghasilkan sebotol CMD, ia memerlukan purata selama 2 tahun proses penyejatan 4 musim di kolam sejatan buatan manusia yang terletak di bahagian utara tasik, untuk trace mineral sampai ke tahap imbangan yang betul.

Dalam proses ini UMN secara rutin menjalankan ujian untuk memastikan ia mencapai kepekatan dan keseimbangan yang optima. Hanya apabila faktor-faktor ini dalam paduan yang sempurna dan mematuhi kepiawaian UMN, barulah mineral ini diambil untuk dibotolkan. Dengan penjelasan ini menunjukkan bahawa titisan mineral ini  merupakan produk semulajadi dan bukan bahan kimia.

sumber mineral beralkali cmd rivell

Satu Penemuan Yang Hebat

Kajian mengenai air alkali telah bermula dari tahun 1950 di jepun. Kajian menunjukkan minum air yang tinggi pH mampumeneutralkan asid yang terkumpul di dalam badan. Di Jepun iaitu di bawah kementerian kesihatan telah menjalankan usaha untuk menghasilkan air beralkali tinggi dan air alkali yang pertama dihasilkan adalah pada tahun 1966.

Suatu lagi penemuan iaitu, di Kaiser Institute Berlin pada tahun 1926 Dr. Otto Warberg menerima penganugerahanNobel Prizes dalam kajian beliau dalam penemuan punca kanser. Dalam kajian beliau punca kanser adalah sel yang kehilangan elektron akibat diserang oleh radikal bebas iaitu oksigen yang tidak stabil dan kandungan asid yang terlalu banyak di dalam badan.

Kajian beliau telah diteruskan oleh pakar saintis di seluruh dunia dan walaupun sehingga ke hari ini punca kanser masih belum diketahui tetapi kajian yang sahih dan telah didokumenkan adalah tiada gejala penyakit yang timbul apabila kawasan sel kita dalam keadaan beralkali. Ini bukan suatu yang ajaib kerana orang yang sihat badan mereka adalah dalam keadaan beralkali.

produk cmd concentrated mineral drops untuk kesihatan tubuh badan manusia

 DEMO : CMD TERBUKTI MAMPU KUATKAN & SEIMBANGKAN BADAN YANG MENGGUNAKANNYA

Ciri-Ciri Pati Pekat Mineral Beralkali Ini :-

1) Membekalkan air beralkali kepada tubuh.
2) Membekalkan nutrien mineral yang lengkap diperlukan tubuh.
3) Mengandungi Trace Mineral yang lengkap untuk keperluan badan dengan lebih 260mg Magnesium bagi setiap 20 titis.
4) Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu.
5) Membuang toksin keluar daripada badan melalui air kencing.
6) Membantu meningkatkan kecekapan tubuh menyerap nutrien makanan.
7) Mengalkalikan pH badan.
8) Meningkatkan paras oksigen dalam badan.
9) Mengubah struktur molekul air supaya lebih mudah diserap oleh sel tubuh.
10) Menjadikan air rasa lebih enak, manis, menyegarkan dan bermineral.

TESTIMONI PENGGUNA CONCENTRATED MINERAL DROPS (CMD)

sakit sembuh setelah menggunakan CMD concentrated mineral drops

beli pati mineral beralkali di johor bahru johor

MANFAAT BESAR BILA MENGAMALKAN Concentrated Mineral Drops (CMD)

1. Membersih
* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah.

2. Membina
* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan
* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.

4. Menggiatkan
* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.

pelanggan puashati dengan CMD

TESTIMONI PENGGUNA YANG SANGAT MEMERANJATKAN !!

OK lah, berapakah harga jualan sebotol CMD ini ?

Harga Jualan (RUNCIT) Sebotol CMD ini adalah

RM200 (TERMASUK POSLAJU)

 TUNGGU….

Sekarang ada OFFER – Klik dibawah ini sekarang juga.. RAHSIA MAHU BELI CMD REVELL MURAH !!

JUGA PELUANG MEMBINA PERNIAGAAN DENGAN CMD REVELL

cara hendak beli mineral beralkali concentrated mineral drops CMD

Sedikit Nasihat Dari Paksu

Jika ANDA benar-benar ingin mendapat kebaikan dan menyembuhkan penyakit yang dihadapi dengan CMD ini, Paksu sarankan ANDA membeli PAKEJ 2 iaitu 6 botol CMD + sebotol CMD version free gift dengan harga yang dinyatakan diatas. Jika ANDA rasa terlalu banyak stok ANDA untuk ANDA guna sendiri. ANDA boleh hadiahkan lah separuh kepada rakan-rakan, ibu-bapa, saudara-mara, atau sesiapa sahaja yang ANDA tahu dia sakit dan memerlukan. Dengan ini, ANDA boleh beramal dengan Hadis Nabi SAW seperti yang dibawah ini. In shaa Allah, semoga dengan kerja baik kita ini diberikan ganjaran Allah dan Allah menyembuhkan penyakit-penyakit dalam tubuh yang kita hadapi.

ADA OFFER LAGI ISTIMEWA UNTUK BELIAN BORONG (30BTL BESAR + 5BOTOL KECIL)

 KALAU TUAN/PUAN SEORANG YANG BERDUIT AMBILLAH OFFER INI.. HARGA LEBIH RENDAH BANYAK, TUAN/PUAN BOLEH BANYAK BERI HADIAH KEPADA KENALAN, KELUARGA DAN RAKAN-RAKAN YANG MEMERLUKAN JUGA PELUANG MENJANA PENDAPATAN JUGA JAUH LEBIH BESAR !! IN SHAA ALLAH.

hadis mengenai sembuhkan penyakit dengan banyak bersedekah

What you give you will get back.

ANDA BERI SENYUMAN, ANDA DAPAT SENYUMAN

ANDA BERI KEBAHAGIAAN, ANDA DAPAT KEBAHAGIAAN

ANDA BERI DENGAN IKHLAS, ALLAH AKAN BERI PULANGAN KEPADA ANDA DENGAN YANG SELAYAKNYA..

IN SHAA ALLAH

beli sekarang CMD di johor bahruCARA MEMBUAT PESANAN CMD

1. Tentukan PAKEJ yang ingin Tuan/Puan beli dari kami..

2. Bank in jumlah hargaPAKEJ tersebut dalam salah satu akaun bank dibawah. ANDA boleh boleh pilih salah satu samaada Maybank ATAU CIMB ATAU boleh buat Interbank Transfer dari bank tempatan di Malaysia ke akaun-akaun dibawah

ZIKRYAH M&S

maybank2u logo

5011 3215 4247

clicks-logo cimb

8601474827

3. Kemudian hantar butiran pesanan untuk kami proses dan uruskan poslaju dengan menggunakan FORMAT dibawah. (* Dengan ANDA mengikuti cara seperti FORMAT dibawah akan memudahkan proses dan melancarkan kerja poslaju yang akan dilakukan – Terima Kasih)

[Bank Yang ANDA Gunakan, Nama Penuh, Alamat Untuk Poslaju, Amaun Bank In, PAKEJ DIBELI, Tarikh & Masa Bank In, No Handphone, No IC Anda, No Akuan Bank Tempatan, Nama Bank, KOMEN ANDA (Minat ATAU Tidak) Untuk Buat Side Income]

** No IC ANDA & No Akaun Bank ANDA diperlukan untuk tujuan pendaftaran ke iex4u Rivell bagi melayakkan ANDA mendapat DISKAUN ISTIMEWA SEPERTI YANG DIATAS & BAGI TUJUAN UNTUK SYARIKAT MEMBAYAR BONUS JUALAN ANDA. Harap maklum

Email untuk tujuan Online Payment Notification : paksujb{at}gmail.com

4. Admin akan reply pesanan Tuan/Puan dan membekalkan Password CARA BUAT SIDE INCOME DENGAN CMD. (kepada yang berminat sahaja) Penghantaran akan diuruskan menggunakan Poslaju setiap hari kecuali Sabtu & Cuti-Cuti Umum

ANDA boleh gunakan sama ada SMS atau Whatsapp

Mahu Akaun Bank CARA PANTAS ?

SMS ” ACC ” Hantar Ke 012-707 1981