Evocut Supplemen Kuruskan Badan Dan Bakar Lemak Terbaik

Hanya Dengan Kunyah Gula-Gula Mampu Menurunkan Berat Badan Dan Kembali Lansing Dengan Sihat

Pemakanan Kesihatan Yang Membantu Membakar Lemak Dan Kurus Dengan Cara Yang Mudah dan Pantas

bagaimana cara kuruskan badan yang berkesan dengan evocut

SILA KLIK PADA YANG BERKENAAN UNTUK INFO

bagaimana untuk sekat nafsu makan selera makan terlampau tinggi dengan evocut

Biar Betik 4 Hari Turun 6kg!

Perkara-perkara berikut mungkin sedang menjadi satu masalah kepada anda sekarang :

  • Berat badan tak turun-turun hanya naik sahaja
  • Lemak berlebihan di dagu, peha,tangan dan kaki
  • Kerap makan tanpa henti
  • Obesiti berlebihan
  • Susah nak makan produk kurus secara konsisten

Cara Paling Mudah Untuk Miliki Badan Ramping 

Evo Cut ialah evolusi body fat cutting dari Evo Nutrion dan ia merupakan satu pemakanan kesihatan yang diformulakan menggunakan bahan-bahan  yang popular,premium dan terkini dikhususkan untuk mencairkan lemak.

Fungsi Evo Cut

  • Membakar dan membuang lemak
  • Menghalang serapan lemak
  • Menghalang nafsu makan
  • Turunkan berat badan
  • Mencantikkan badan
  • Membuang toksik bahaya
  • Menambah tenaga
  • Memberi mood positif

Bahan-bahan yang menjadikan Evo Cut satu produk yang hebat…

Bahan-bahan yang di gunakan adalah:

African Mango Seed

Buah yang berasal daripada Afrika. Buah ini kaya dengan sumber serat, lemak dan karbohidrat. Buah ini semakin terkenal kerana kelebihannya dalam membantu mengurangkan berat badan  serta membantu meningkatkan metabolisma tubuh sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak. Malah, buah ini juga kaya dengan antioksidan

Green Coffee Bean

Kopi hijau merupakan biji kopi segar yang belum dipanggang menjadi biji kopi yang biasanya digunakan sebagai minuman. Biji kopi hijau berbeza daripada biji kopi yang dipanggang kerana kandungan asid klorogenik dalam kopi hijau lebih tinggi. Asid klorogenik ini yang dikatakan menghasilkan kesan penurunan berat badan. Di samping itu, asid klorogenik juga diketahui sebagai antioksidan yang baik untuk memerangkap radikal bebas.

Garcinia Cambogia

Garcinia Cambogia dikenali sebagai Buah Asam Gelugur. Nilai perubatan yang diketahui melalui kajian saintifik dunia barat mendapati Garcinia Cambogia mengandungi Asid Hidroksi-Sitrik (Hydroxy-Citric Acid; HCA). HCA dipercayai bertindak sebagai bahan yang boleh mengurangkan berat badan dan bahan yang boleh merencat nafsu makan.Selain itu juga,ianya mampu mengawal paras kolesterol tubuh dan mengawal keseimbangan gula dalam badan.

L-Carnitine

L-carnitine adalah sejenis asam amino yang dihasilkan oleh badan kita bersama dengan beberapa asam amino lain yang baik untuk tubuh manusia. Fungsinya menukar lemak menjadi tenaga, meningkatkan aliran darah, meningkatkan metabolisme,meningkatkan kekuatan memori manusia, menguatkan jantung, meningkatkan tenaga dan banyak lagi.

Evo Cut sungguh mudah untuk diambil

Evo Cut datang dalam bentuk tablet. Anda hanya perlu:

  • Makan sebijik setiap sehari
  • Banyakkan minum air kosong

Terbukti berkesan, ini kata mereka yang telah menggunakannya…

Turun 3 kg

Makin Kurus

Perut rasa kenyang

Nampak kurus

Turun 5kg

Turun 2 kg

2 hari turun 2 kg

5 hari turun 6 kg

Dan ramai lagi rakan – rakan anda telah mencuba Evo Cut ini untuk kembalikan dengan berat badan yang lebih ideal dah sihat.

Evo Cut dihasilkan bukan untuk para wanita malah para lelaki juga mendapat manfaat darinya.

Jika anda merupakan wanita mahupun lelaki yang ada…

  • Masalah berat badan
  • Berat badan cepat naik
  • Toksik berlebihan dalam badan

…maka anda memang patut mengambil Evo Cut setiap hari kerana dalam masa yang singkat anda bakal lihat perubahannya

Bagaimana Untuk Segera Dapatkan
Evo Cut Slimming Candy ?

Untuk memiliki Evo Cut dengan segera memang mudah. Anda tidak perlu susah payah pergi ke kedai.

Tidak perlu keluar rumah pun. Anda hanya perlu klik butang tempahan dan lakukan tempahan anda dan tunggu produk ini sampai kepada anda.

Untuk memiliki produk ini anda hanya perlu laburkan sebanyak :

RM140

Termasuk POSLAJU (Semenanjung & Sabah/Sarawak)

 

Ingat ini merupakan pelaburan buat diri anda dan jangan terlalu berkira terhadapnya kerana yang untung nanti anda juga.

 

Tetapi, khas untuk anda bakal pelanggan yang kami anggap sangat istimewa. 

Kami ingi memberikan promosi terhad buat anda iaitu :

 

1) Percuma Kos Penghantaran
2) Beli 1 PERCUMA 1. ( Dapat 2 Botol )
3)Akan di masukkan dalam group whatsapp untuk di coaching dan diguide sehingga turun berat  badan
4)Money Back Guarantee 100% jika tidak berjaya turun berat badan dalam 2 bulan

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Haji Kamaruddin Haji Hamdan, No 7, Kemajuan 17, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM260, 2 evocut, 19/7/2018, 3ptg, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju

EVO CUT FAQ

1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.

2) Cara makan EvoCut?
kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau x sempat @ terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat.

3) Apa rasa EvoCut?
Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol. Opps!.. ikut aturan makan ye..

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau stop makan Evocut berat badan akan naik tak?
Nope. Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.

6) Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?
Dah boleh stop. Nak continue pon ok. Takde masalah.

7) Kalau tak turun berat macam mana?
Ingredient EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group wasap COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee.

8) Ada pantang larang? Coffee?
Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee boleh minum takde masalah.

9) Perlu bersenam tak? Diet?
Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yg POPULAR dan TERKINI. EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses.

Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.

10) Boleh ke campur Evocut dengan supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan jarak masa sekurang-kurangnya 2 jam.

11) Pregnant boleh amik tak?
Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa2 produk kurus yang lain.

12) Ibu menyusu boleh amik tak?
Ibu menyusu boleh amik EvoCut bila baby berumur 3 bulan kerana sebelum umur 3 bulan baby lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.

13) Pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol, kenser boleh amik? Fibroid or cyst?
Boleh. InsyaAllah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula.
Bagi pesakit jantung juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.*

14) Seawal umur berapa boleh ambil?
Seawal umur 15 – 60 tahun.

15) Cust yang ada tekanan darah rendah boleh consume?
Sebenarnya tidak ada masalah tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera ye.

16) Gastrik boleh amik tak?
Yes boleh. Tapi pastikan makan sebelum atau selepas amik Evocut, perlu makan. Jangan biar perut kosong ok.

17) Period boleh amik ke?
Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So… kalau takde masalah tu, ok je amik.

18) Ingredient?
4 bahan utama dan terkini *African Mango Seed, Hydroxycitric – (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean dan L-Carnitine . Ini boleh membantu badan bakar lemak dan turun sekurang-kurangnya 2-3kg dalam masa seminggu je.

19) Promosi ni sampai bila?
Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad da bila2 masa saja HQ boleh STOP. Jadi jangan lepaskan peluang.

20) Lulus KKM? Halal?
Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.