Hadiah Untuk Lelaki Atau Suami

Hadiah untuk lelaki mahupun suami dihari ulangtahun perkahwinan suami isteri ini menjadi kemestiaan yang diberikan isteri kepada suami. Isteri merupakan insan yang istimewa kepada suami, sering mengingati tarikh-tarikh penting dalam kehidupan perhubungan mereka. Tarikh lahir, tarikh ulangtahun perkahwinan, aniversary perkahwinan, tarikh anak-anak mahupun suami. Apabila hari yang diingati itu semakin hampir maka isteri mula memikirkan pelbagai perkara yang ingin dicari untuk dihadiahkan kepada suami mereka.

Mereka mungkin juga melakukan search diinternet untuk mendapatkan hadiah untuk lelaki. Mereka mungkin akan search untuk mendapat maklumat seperti “hadiah untuk lelaki” atau “hadiah untuk suami”, atau kata-kunci lain seperti dibawah ini dicari untuk mendapatkan hadiah yang bernilai dan istimewa untuk lelaki mahupun suami.

Mencari hadiah untuk lelaki atau suami

Mencari hadiah untuk lelaki atau suami?

barang hadiah untuk lelaki, contoh hadiah untuk lelaki, hadiah anniversary, hadiah anniversary untuk lelaki, hadiah hari jadi untuk lelaki, hadiah hari jadi untuk teman lelaki, hadiah hari lahir untuk lelaki, hadiah harijadi untuk lelaki, hadiah menarik untuk lelaki, hadiah sesuai untuk lelaki, hadiah terbaik untuk lelaki, hadiah ulang tahun, hadiah untuk bos lelaki, hadiah untuk kawan lelaki, hadiah untuk lelaki, hadiah untuk lelaki anniversary, hadiah untuk lelaki online, hadiah untuk pengantin lelaki, hadiah untuk suami, hadiah untuk teman lelaki, hadiah utk lelaki, hadiah yang sesuai untuk lelaki, set hadiah untuk lelaki, hadiah istimewa untuk lelaki, hadiah istimewa untuk suami, hadiah berharga untuk lelaki, hadiah berharga untuk suami, hadiah bernilai untuk lelaki, hadiah bernilai untuk suami, beli hadiah untuk lelaki online, beli hadiah untuk suami online, cara beli hadiah untuk lelaki, cara beli hadiah untuk suami, panduan beli hadiah kepada lelaki, panduan beli hadiah kepada suami

Antara barang-barang yang sering diberi hadiah kepada lelaki mahupun suami oleh isteri mahupun wanita dihari ulang tahun perkahwinan atau hari lahir mereka adalah seperti berikut.

Menurut laman ini.. terdapat 10 jenis barang yang biasanya dijadikan hadiah untuk lelaki atau hadiah buat suami atau lelaki. Ianya adalah seperti yang berikut.

1. Minyak wangi
Lelaki ada dua jenis satu jenis pemakai minyak wangi, satu lagi sebaliknya. So kenal pasti si dia jenis yang bagaimana. Takut kalau dia memang tak suka pakai perfume mungkin sebab alergic. Macam buah hati aku tu dia memang tak suka dengan perfume. Katanya lelaki sejati tak pakai perfume-perfume bagai ni. Bau lelaki sejati lagi best kot! huhu. Tapi memang pun. Aku rasa la kan, korang tak tahu la kan. hehe.
2. Wallet
Hadiah nie paling famous kot. Wallet dan lelaki mana boleh dipisahkan kan? Tapi kalau nak beli janganlah beli wallet cap ayam. Memang confirm si dia tak akan pakai. Kalau boleh kan kita tengok wallet sidia yang sedia ada. Then kalau nak bagi hadiah beli wallet pattern lain dari yang dia pakai. Baru si dia lebih teruja. Dulu aku dah pernah bagi wallet dekat buah hati sebab wallet dia dulu dah lusuh. Sekarang ni aku tengok masih ok lagi so tak perlu la kot nak beli wallet untuk dia lagi kan.
3. Belt @ tali pinggang
Yang nie pon kebiasaan lelaki mempunyai banyak koleksi belt / tali pinggang. So boleh jer kalau kita nak bagi tali pinggang untuk si dia. Bila si dia pakai terus teringat kat kita ? Eh, ye ke ? hehe. 2 tahun lepas dah pernah bagi belt untuk buah hati ternyata dia memang suka sangat dengan belt tu sebab selalu tengok dia pakai belt aku bagi tu.
4. Baju
Ramai orang kata bila bercinta, bertunang ker tak elok bagi baju kepada pasangan kerana nanti hubungan pasangan tu tak kekal lama. Yang ni memang aku bangkang! Ingat jodoh adalah kuasa Tuhan. Kalau pon kau kata sebab baju itu adalah kebetulan semata-mata. Almost 4 years dah kenal dengan buah hati ni rasanya dah banyak sangat aku bagi baju kat dia tapi my relationship Alhamdulillah masih lagi kekal sampai sekarang. ๐Ÿ™‚ย  So gurls jangan percaya dengan kepercayaan karut ok!
5. Jam
Kalau nak bagi hadiah jam memang perlukan kos lebih sikit lah. Sebab semua orang tahu harga jam of course beratus-ratus kan. Takkan nak beli yang cap ayam kot ? So kalau tak ada duit beratus-ratus tu lupakan jer lah hasrat untuk memberi jam. Sebab? Tahu kan lelaki pentingkan kualiti? Kenalpasti si dia suka style jam yang bagaimana then barulah memilih. Setakat ni memang tak pernah bagi jam lagi dekat buah hati sebab dia memang tak suka pakai jam. So tak payah la aku nak susah-susah bagi dia jam kan. Bos dia bagi jam pon dia simpan je, bila time meeting atau day dengan bos dia barulah nak pakai jam tu. Boleh pulak macam tu. ishx3
6. Penย 
Hadiah pen paling exclusive bagi aku. Walaupon simple tapi sangat bermakna dan penting kepada lelaki yang berkerjaya. Tak percaya tanya lelaki. Eh, betol ke? hehe. Tapi memang tak penah terfikir nak bagi pon dekat buah hati sebab dia bukan suka pegang-pegang pen ni even pon dia lelaki yang bekerjaya. Nak signature pon malas, secocet je dia sign. haha. Kutuk buah hati sekali sekala apa ada hal, ye tak ? ๐Ÿ˜›
7. Gadget
Wah!!! hadiah yang nie paling ditunggu oleh lelaki. Kalau dia pakai handphone 3310, korang upgrade lah handpone yang si dia pakai. Kalau kau tahu si dia aim ipad dan kau mampu, so tak salah kalau kau memenuhi impian si dia. Pasti si dia suka ๐Ÿ™‚ Ataupon gadget lain seperti mp4, ps3 atau laptop misalnya? Tapi for me memang tak mampu la kan nak beli gadget mahal-mahal tu untuk buah hati. Tapi kalau aku mampu sekalipon aku tak beli jugak gadget mahal-mahal untuk dia sebab dia bukannya suka pon. Handset dia yang mahal-mahal sume dia campak masuk dalam air. Last-last handset cokia jugak dia pakainya. Bagi dia asal boleh call orang sudah. huhu.
8. Aksesori
Kalau bab aksesori nie luas. Banyak benda korang boleh bagi contoh kalau si dia sukakan fotografi, kau boleh belikan lens ataupon yang berkaitan dengan kamera. Kalau si dia sukakan komik boleh belikan si dia kartun ataupon gundam. Ataupon kalau si dia kaki bola boleh belikan kasut bola sebagai hadiah. sweet kan? Buah hati aku tu memang kaki bola tapi tak de maknanya nak bagi dia hadiah kasut bola sebab kasut bola dia dah melambak. Membazir je aku beli karang tak pakai jugak.
9. Majlis hari jadi
Perasan tak lelaki jenis tak kisah kalau tak celebrate hari jadi mereka? So apa kata bila tiba hari jadi mereka kita buat suprise party untuk mereka. Pasti mereka teruja dan terharu. Hmm maybe bila dah kahwin nanti la baru aku buat suprise party untuk si buah hati. hehe.
10. DIY birthday card
Haaa DIY birthday card memerlukan kreativiti kita. So u olss boleh jer google untuk cari idea membuat birthday card untuk mereka. Pasti mereka rasa lebih dihargai kerana kita sanggup membuat sendiri dari membeli. ๐Ÿ˜›
11. Kasih sayang
Yang nie lebih besar dari 10 kat atas. Kasih sayang yang mereka perlukan dari kita melebihi dari kebendaan. Pada mereka memadai sekiranya kita sayang mereka dan itu merupakan hadiah paling besar untuk mereka. Ye yang ni aku setuju. Kadang tu aku pernah jugak tak bagi apa-apa masa birthday dia, just ucapan je yang mampu aku berikan. Si dia memang tak kisah pon sebenarnya tapi kita orang pompuan je yang over-over sikit kan. huhu.
Namun, jangan kecilkan pemikiran anda dalam memilih hadiah untuk lelaki ini. Jika anda menghadapi masalah dalam perhubungan suami, jika suami mengadapi masalah kekerasan zakar atau gagal untuk bertahan lama dalam hubungan seksual anda berdua.
Anda mungkin boleh memilih produk-produk hebat untuk suami isteri sebagai pilihan hadiah untuk lelaki atau hadiah untuk suami.
gel tahan lama sebagai hadiah untuk lelaki atau suami

Dengan Libido Gel | Suami Dapat Tahan Geli & Dapat Memuaskan Isteri

hadiah untuk lelaki dan istimewa yang hebat

Hadiahkan Gel Tahan Geli Ini Untuk Suami, Anda Pasti Tidak Akan Menyesal & Gembira Sentiasa

 

Berikut disebelah kanan adalah lagi produk suami isteri yang boleh anda pilih sebagai hadiah untuk lelaki atau suami anda.
๐Ÿ˜†