Hukum Membesarkan Kemaluan

Apakah hukum membesarkan kemaluan (membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki) mengikut landasan agama? Sebelum melakukan sesuatu kita haruslah merujuk kepada kebenaran dan hukum agama mengenai sesuatu yang ingin kita lakukan. Begitu juga mengenai hukum membesarkan kemaluan ini iaitu aktiviti, senaman, alat bantuan, minyak urutan untuk membesarkan kemaluan (membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki). Terdapat beberapa penjelasan mengenai hukum membesarkan kemaluan lelaki ini seperti dipetik dalam suatu artikel.

Artikel ini menjelaskan hukum membesarkan kemaluan lelaki ini.

Hukum Islam Mengenai Membesar dan Memanjangkan Zakar

Ia tertakluk kepada 2 keadaan:

Ia menjadi HARAM apabila:

a. bertujuan ke arah melakukan zina & maksiat
b. membuat prosedur yang lebih memudaratkan diri sendiri

Sebaliknya, ia dikira HARUS apabila:

a. bertujuan mengekalkan keharmonian rumah tangga
b. bertujuan mendapatkan lebih ramai zuriat

Dalam hal ini, ia bergantung kepada niat individu tersebut. Ianya bergantung kepada tujuan samada baik ataupun buruk. Ia sama juga seperti hukum pembesaran payudara.

Daripada artikel di atas menjelaskan keadaan keharusan dan keharaman hukum membesarkan kemaluan lelaki ini. Oleh yang demikian, niat melakukannya harus dibetulkan yakni kearah kebaikan dan bukan kearah kemaksiatan.

Hukum membesarkan kemaluan ini sering dipersoalkan oleh ramai lelaki. Namun diri sendiri lebih memahami akan niat dihati sama ada ianya khas hanya untuk kebaikan dan bukan kepada untuk kemaksiatan.

Diharap penjelasan hukum membesarkan kemaluan diatas mampu memberi penjelasan kepada kita semua.

 

IKLAN PRODUK MEMBESARKAN KEMALUAN LELAKI YANG HEBAT DAN DIPERCAYAI

PILIHAN PAM MEMBESARKAN ZAKAR UNTUK SUAMI & LELAKI

pam vakum besarkan zakar hukum membesarkan kemaluan

Jenama Dunia Yang Di Percayai

(1) PLAYBOY MEDICAL DEVICE – Membesarkan zakar lelaki menggunakan kaedah bekam, teknologi sedutan dan tekanan yang tepat dari Amerika mampu memberikan perubahan pemanjangan zakar lelaki secara berkesan. Penggunaan yang konsisten sehari 10min akan mampu memberi perubahan saiz dalam masa 2 minggu sahaja. Penggunaan dalam tempoh lebih lama akan memberikan kesan yang amat baik. Juga mampu merawat mati pucuk!

pam hidro waterbuddy dan hukum membesarkan kemaluan lelaki

Menggunakan Pam Waterbuddy Merupakan Salah Satu Kaedah Panjangkan Zakar

<<<TERHANGAT, TERKINI, MODEN, PRAKTIKAL & RINGKAS>>> Menjadikan zakar lelaki kuat, besar dan panjang tidak sesukar mana lagi.. Kerana ada masa melakukannya dengan mudah, hanya ketika ANDA dalam bilik air. Senang kan? Tentu anda mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari… Betul tak? Manfaatkan masa anda dengan Waterbuddy !!!

MINYAK URUT MEMBESARKAN KEMALUAN SUAMI DAN LELAKI !!

produk minyak urut untuk menguatkan dan hukum membesarkan kemaluan suami

Wild X | Minyak Urut Lelaki Yang TERBAIK Dalam Pasaran !!

WILD-X – Minyak Urut Zakar Lelaki yang berasaskan herba dan terbaik untuk merawat masalah zakar juga untuk pemanjangan dan menambah saiz zakar lelaki. Dengan penggunaan yang betul mampu menaikkan urat-urat perkasa zakar, zakar lebih aktif dan mudah terangsang. Minyak urut zakar ini turut dijampi perubatan untuk menambah keberkesanannya dengan berkat doa kepada Allah. Ianya suci dan halal. Memecahkan lemak-lemak dan melancarkan darah di sekitar organ zakar lelaki

produk untuk memanjangkan dan membesarkan zakar kemaluan suami

Vimax Original Dari Myidaman

Herba Membesarkan Kemaluan Suami Dari Pillsexpert Canada

VIMAX Original Kanada – Kapsul herba 30biji terbaik untuk kesihatan zakar lelaki, menambah nafsu, memberi kekuatan dan keaktifan mani lelaki. Merupakan produk jenama dunia yang banyak memberi manfaat kepada lelaki seluruh dunia. Kesan dan tindakbalasnya sangat natural. Selamat digunakan untuk lelaki semua peringkat umur. Gunakan paling kurang 30 hari & rasailah sendiri kehebatannya!!

Demikianlah berkaitan dengan hukum membesarkan kemaluan (membesarkan dan memanjangkan zakar lelaki). Selain itu dijelaskan juga berkaitan cara membesarkan kemaluan (.. memanjangkan dan menguatkan zakar suami), membantu untuk merawat masalah mati pucuk.

Juga diceritakan mengenai pam membesarkan kemaluan, minyak urut membesarkan kemaluan, dan juga herba membesarkan kemaluan.