Jenis Lelaki Yang Perempuan Suka

Lelaki haruslah memahami jenis lelaki yang perempuan suka ini untuk menjadikan kita lelaki idaman perempuan. Dengan memahami jenis lelaki yang perempuan suka ini akan menjadikan kita lelaki yang sentiasa disenangi oleh perempuan atau wanita sekeliling kita. Menjadi lelaki idaman wanita atau perempuan, menjadi misi dan visi ramai lelaki di dunia ini. Jenis lelaki yang perempuan suka ini haruslah dipelajari dan difahami oleh para lelaki untuk menjadikan diri lebih baik atau mengubah peribadi diri kearah yang lebih baik. Semoga kita menjadi dan tergolong dari jenis lelaki yang perempuan suka dan gemari.

ciri dan sifat jenis lelaki yang perempuan suka

Wanita Inginkan Lelaki Yang Mampu Membimbingnya Kearah Yang Baik

Ayuh kita fahami apakah sifat dan ciri-ciri jenis lelaki yang perempuan suka ini.

Jenis Lelaki Yang Biasanya Orang Perempuan Suka

a. LELAKI YANG PRIHATIN – Mendengar dengan teliti apa yang wanita cakap. Bukan masuk telinga kiri, keluar telinga kanan.

b. LELAKI YANG MENJADI PENAWAR – Rajin dan pandai memberikan kata-kata keramat untuk jadi penawar hati wanita. Walaupun kurang rupa, tidak mengapa. Yang penting wanita sentiasa menghadapi kemungkinan untuk ditimpa sakit, dari sakit mata sampai sakit jiwa raga. Oleh itu hatinya amat perlu dijaga. Kata-kata manis lagi betul susunan nahunya yang datang dari mulut lelaki, akan menjadi penawar segala bisa.

c. LELAKI YANG MEMBERI KEBEBASAN SEWAJARNYA – Kebebasan itu bukan kebebasan yang melanggar batas-batas hukum, tapi memberi kebebasan yang berupa hak.

d. LELAKI YANG BERHATI-HATI – Iaitu berhati-hati dan tidak mudah-mudah saja untuk mengeluarkan kritikan terutama tentang masakan orang perempuan. Orang perempuan kalau memasak, mereka bukanlah memasak untuk dikritik atau dikomen. Jadi, biarkanlah mereka sendiri yang mengaku makanan itu tak sedap.

e. LELAKI YANG WANGI – Ini adalah seimbang dengan fitrah kaum wanita yang memang dicipta sebagai makhluk yang cenderung kepada kecantikan dan kebersihan. Oleh itu, kaum lelaki wajar memberi perhatian akan perkara ini. Jagalah fizikal anda dan jangan selekeh.

Berikut tadi mengenai ciri-ciri dan sifat jenis lelaki yang perempuan suka. Semoga kita mendapat manfaat dan kebaikan dari perkongsian artikel ini. Mana yang rasa terkurang kepada diri perbaikilah dan mana yang rasa sifat itu sudah pun kita miliki maka bersyukurlah kepada Allah dan berdoa moga dikekalkan dalam keadaan yang baik dan lebih baik.

 

Bercerita mengenai lelaki yang wangi. Ada wangian khas pemikat wanita yang hebat. Ianya wangian pheromones. Klik gambar atau link ini dan bacalah mengenainya ya !!

 

minyak wangi lelaki jenis lelaki yang perempuan suka

PHERO-X | Wangian Hormon (Pheromones) Memikat Perempuan Terbaik Dalam Kelasnya..

 

 

Jom like fanpage demibahagia.com