Kebaikan & Kelebihan Mengurut Zakar

Bercakap mengenai kebaikan dan kelebihan mengurut zakar ini amat baik dan istimewa untuk lelaki yang mengamalkannya. Oleh yang demikian tips, panduan, kaedah, teknik, rahsia, bagaimana cara mengurut zakar ini untuk mendapatkan keseluruhan dari kebaikan dan kelebihan mengurut zakar ini.

Dengan teknik dan cara urutan zakar yang betul ini menjanjikan kesan kebaikan dan kelebihan mengurut zakar yang istimewa untuk semua lelaki yang mengamalkannya. Bukan sekadar hanya zakar menjadi panjang, besar, kuat dan tahan lama. Malah lebih banyak kebaikan dan kelebihan mengurut zakar ini.

kebaikan dan kelebihan mengurut zakar lelaki

Gambar Hiasan : Mengurut Baik Untuk Melancarkan Perjalanan Darah

Carian mengenai kebaikan dan kelebihan mengurut zakar ini juga boleh dikaitkan dengan perkataan perkataan seperti yang dibawah yang dinyatakan ini.

cara besarkan batang, cara besarkan zakar, cara2 membesarkan zakar, kaedah memanjangkan zakar, kaedah membesarkan zakar, kaedah urut zakar, kuatkan zakar, memanjangkan zakar, membesar dan memanjangkan zakar, minyak panjangkan zakar, minyak untuk membesarkan zakar, minyak untuk urut zakar, minyak urut lelaki, minyak urut untuk lelaki, minyak urut untuk zakar, minyak urut zakar paling berkesan, minyak urut zakar terbaik, petua besarkan zakar, petua membesarkan zakar, petua urut zakar, rahsia panjangkan zakar, rahsia zakar besar, teknik besarkan zakar, teknik mengurut zakar, teknik urut batin lelaki, teknik urut zakar, teknik urut zakar suami, tip penjagaan zakar, urut batin lelaki, urut besar zakar, urut besarkan zakar, urut membesarkan zakar, urut zakar, urut zakar besar, urut zakar lelaki, urut zakar panjang, urutan besarkan zakar, urutan membesarkan zakar, urutan zakar lelaki

Tujuan Urut Zakar

a. Untuk membesarkan dan memanjangkan zakar. Menurut ilmu tabib Cina, zakar boleh ditambah saiz sehingga 1 hingga 2 inci. Namun rawatan urut Melayu dan kitab-kitab Arab mencatat bahawa saiz boleh ditambah sehingga 4 inci. Malahan ahli Yoga India ada yang mampu memanjangkan zakar sehingga 14 inci.

b. Bagi mengubati tanda-tanda awal penyakit mati pucuk dan lemah tenaga batin.

c. Untuk mengatasi masalah pancutan awal atau ejakulasi pramatang.

d. Untuk meningkatkan keampuhan dan keupayaan zakar, supaya zakar anda menegak lebih tegar dan galak, condong ke atas dan timbul urat-urat zakar serta kepala zakar kembang dengan garang seperti singa apabila menghadapi isteri ketika persetubuhan.

e. Untuk meredakan gejolak nafsu terutama kepada lelaki bujang atau suami yang berjauhan dari isteri (tanpa mengeluarkan air mani) serta mengelak dari maksiat zina.

f. Sebagai latihan untuk menghadapi situasi sebenar persetubuhan. Urut batang dengan latihan pernafasan tertentu boleh membantu lelaki mengawal kepala zakar untuk mengembang dan menguncup untuk kepuasan jimak pihak isteri. Sekaligus, amalan urut ini berfungsi membantu suami tahan lama ketika bersetubuh.

Untuk mendapat kebaikan dan kelebihan mengurut zakar dengan baik dan berkesan.

Oleh yang demikian, minyak urut untuk zakar lelaki yang paling berkesan yang disyorkan adalah minyak lintah gunung tok ayah.

kelebihan dan kebaikan urut zakar untuk lelaki

Minyak Lintah Tok Ayah Terbaik Untuk Membesarkan, Memanjangkan & Menguatkan Zakar Suami

Minyak lintah tok ayah adalah merupakan minyak urut zakar lelaki yang paling best, berkesan, terbaik dan mendapat pemintaan yang tinggi dari pelanggan.

Minyak panjangkan zakar ini mendapat respons dan testimoni yang banyak dan terbaik.

minyak urut zakar lelaki

Testimoni Minyak Lintah Tok Ayah

KLIK SINI –> Untuk mendapat kebaikan dan kelebihan mengurut zakar lelaki

 

Jom like FB demibahagia