Libido Gel – Gel Khas Buat Suami Untuk Bertahan Lama

Libido gel merupakan gel tahan lama khas buat suami bertahan lama lebih dari biasa !! Ianya amat hebat dan terbukti berkesan. Gel tahan lama (Libido Gel) merupakan satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan pancutan pra-matang (pre-mature ejaculation). Ia bertindak hebat dan kesannya segera walau kali pertama anda menggunakannya !!

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang
(premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan,
Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Sapuan Gel – 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} Asli – Tanpa ubatan

Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang  !!

SEKS ANDA KANTOI…?
Baru 5 Minit, ANDA Dah Pancut?
Pancutan Pramatang Menghantui Anda?
Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?

Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

TESTIMONI GEL TAHAN GELI TERBAIK UNTUK SUAMI

gel tahan geli untuk suami tahan lama

Dengan Libido Gel | Suami Dapat Tahan Geli & Dapat Memuaskan Isteri

ANDA AKAN MAMPU MENGGAYAKAN PELBAGAI POSISI UNTUK MEMBAHAGIAKAN PASANGAN YANG TERSAYANG, TANPA RASA BIMBANG LAGI AKAN PANCUTAN PRA-MATANG, ANDA MAMPU BIARKAN PASANGAN ANDA MELAKUKAN APA SAHAJA YANG DIA MAHU.. SEMAHU-MAHUNYA.. ANDA BOLEH RELAX & TENANG SELEPAS INI !!

Beli libido gel johor bahru jb

Terbaik Untuk Para Suami. Bantu Selesaikan Masalah Pancutan Awal

Untuk tahan lama (Pancutan Pra-matang Atau Pancutan Awal)

  1. Hanya memerlukan 15-30minit selepas sapuan sebelum ‘bersama’ isteri
  2. Kandungan campuran botani,vitamin dan herba
  3. TIADA campuran bahan memudaratkan seperti Gambir Serawak
  4. Mampu bertahan LEBIH LAMA dan 70-100 kali penggunaan bagi setiap botol
  5. LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki.

Anda hanya perlu menyapu LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda dan sekitar pelipat sunat, hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan. Ia tidak mengebaskan zakar tetapi merawat nyilu yang anda hadapi.

LIBIDO-Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan molekul melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin dan herba akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitif) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Dengan LIBIDO GEL anda tidak perlu:
” Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda ”
” Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman ”
” Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan ”
” Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya “

Gunakan LIBIDO GEL™ pada malam Jumaat anda.
Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615}nya adalah herba.

LIBIDO GEL™ sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya. Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini…

1. Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?
2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?
3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?

MAKLUMAT LIBIDO GEL™

BAGAIMANA LIBIDO GEL™ BOLEH MENJADI BEGITU…..HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO GEL™ bertindak… PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!

LIBIDO GEL™ mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO GEL™ dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO GEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO GEL™ tidak perlu digunakan.

LIBIDO GEL™ akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat LIBIDO GEL™ ini ialah hanya dengan mengurutkan LIBIDO GEL™ pada zakar dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

Oleh itu LUPAKAN semua ini:

*SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
*UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
*SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
*PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!
*SAAT – SAAT YANG MEMALUKAN!

Dengan LIBIDO GEL™, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.

Apakah kandungan LIBIDO GEL™?
Berikut adalah antara kandungan LIBIDO GEL™ …

LIBIDO GEL™ menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO GEL™ menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO GEL™ tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO GEL™. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO GEL™ yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO GEL™ adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar – benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan – bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan – bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan – kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki…

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO GEL™ lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan – kesan berikut pada jangka panjang.

Apakah yang membezakan LIBIDO GEL™ dari yang lain?

” TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK…
” TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA…

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk LIBIDO GEL™. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan – bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula LIBIDO GEL™ mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan – bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang.. Praktikal!

Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan – malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} berjaya sampai kemana yang sepatutnya!

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} vs. 5{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} … malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas – sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan – bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.

Bukankah LIBIDO GEL™ sepatutnya berada di dalam poket anda sekarang? Dapatkan Segera!

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Ada juga yang melaporkan dan mengatakan Libido Gel mampu untuk kesan seperti dibawah:-

*Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
*Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
*Merawat Kegelian Melampau.
*Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
*Merawat Nyilu-nyilu zakar.
*Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
*Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
*Menyokong kesihatan kulit zakar.
*Meningkatkan peredaran darah.
*Mengelakkan kesan keletihan.
*Meningkatkan keinginan seks.
*Meningkatkan potensi pancutan anda.

DAPATKAN LIBIDO GEL UNTUK ANDA BERTAHAN LAMA DALAM SEKS INI SEKARANG JUGA…
merupakan gel tahan lama yang terhebat dalam kelasnya.. amat hebat & berkesan!!
JANGAN TUNGGU LAGI.. UNTUK ANDA MENJADI LELAKI DAMBAAN ISTERI..
RASAKAN PELUKAN ERATNYA.. DISEBABKAN KEHEBATAN ANDA, DIA PUAS TAK TERHINGGA..
kami doakan kejayaan anda. amin

Nasihat Ustaz Azhar Idrus Kepada Para Suami. Ustaz ikon anak muda hari ini

Libido Gel, Gel Tahan Lama Terbaik Untuk Suami

Klik Sini Untuk Soalan Lazim Pelanggan Libido Gel

Testimoni Pelanggan Menggunakan Libido Gel

Klik Sini Untuk Testimoni Libido Gel

beli libido gel johor bahru

Jaminan Libido Gel; Gel Terbaik Dalam Kelasnya.. Cubalah Hari Ini Juga !!!

libido gel di johor bahru, jb

Dapatkan Sekarang Juga !! Gel Tahan Lama Terbaik Khas Buat Suami

 MAHU BELI TUNAI ATAU Cash On Delivery (COD)…?

Hanya Di Kawasan Johor Bahru & Sekitar Sahaja.

SMS Paksu Contoh : { Saya Yusoff dari Bandar Selesa Jaya, nak beli Libido Gel, boleh jumpa petang ni jam 5.30 ptg di Petronas Taman Tan Sri Yaacob? } SMS ke 012-707 1981 – Paksu akan arrangekan. Tkasih

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?
 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06, Zikryah M&S
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : LIBIDO GEL™ (LBG)
Harga Produk : RM80 (sebotol) RM140 (2 botol) – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini


** Letakkan No Handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju. Tkasih

gel tahan lama libido gel untuk suami

Sebahagiaan Dari Testimoni Yang Dikumpulkan. ANDA PERLU MENCUBANYA HARI INI JUGA

TESTIMONI IKHLAS DARI PENGGUNA TENTANG KEHEBATAN LIBIDO GEL™

“Yang bestnya Libido Gel ini berbau harum.. sebelum ni sy ada guna XX XXXXXgel, isteri sy komplain la paksu, baunya sangat bacin & memualkan, sy sendiri tak tahan untuk menggunakannya. Ttp kini kami bahagia dan isteri pun tak sedar sy guna gel tahan lama ni, ianya sangat natural” – Amir, Puchong

“Sebelum ni saya ada beli gel tahan lama yang diiklan dalam harakahdaily, mmg takut la nak guna sebab gelnya macam minyak grease betul. Nak macam lilin pun ada saya tengok. Saya amat bimbang bagaimana jika gel grease ini masuk ke faraj isteri saya. Saya gembira menemui gel sebaik libido gel ini” – Salman, Senawang

“Gel yang paksu jual ni memang terkini la. Mudah, senang dan berkesan untuk digunakan. Ianya amat memudahkan saya. Tak perlu pencolek telinga lagi. Picit dan terus guna je.. Keep it up with a new good product ya Paksu. Pls let me know if u have another good product. Saya nak beli lagi dari Paksu” – Kamal, Ipoh

Pengguna 1 : Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu Amien. 016-7xx 8091, JB.

Pengguna 2 : Perghhh….., dengan LIBIDO GEL™ setengah jam mendayung…tapi x sampai ketepi..hu hu isteri saya cakap sambung esok je la bang…….UTM, JB.

Pengguna 3 : Kawan kenalkan LIBIDO GEL™ kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia. 012-760 3xxx Permas Jaya

Pengguna 4 : Hari ini orang ketawakan saya..mudah-mudahan suatu hari nanti pasti mereka akan menyanjung saya he he he…hari-hari saya tolong sahabat-sahabat saya yang memerlukannya. Sekarang saya sedang menggilap Honda 016-719 7xxx Gelang Patah

Pengguna 5 : Saya amat berpuashati dengan LIBIDO GEL™ ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu). Bilal, JB.

Pengguna 6 : Memang berkesan LIBIDO GEL™ sampai isteri saya tidak tahan. Kerani, Senai, JB

Pengguna 7 : Pergghhh! Memang betul-betul “uuuuu”… Isteri senyum memanjang..tidak terucap dengan kata-kata,..memang dapat rasai kepuasan dalam pelbagai teknik…! Pembantu Perubatan, Hospital Kerajaan, JB.

Pengguna 8 : Amat menakjubkan.Perubahan yang amat ketara. Guna gear 5 baru keluar. SAYA MESTI PILIH LIBIDO GEL™! Peniaga, Pontian, Johor.