Men’s Delay Spray Untuk Suami Tahan Lama

Men’s Delay Spray merupakan semburan yang nyaman kepada “alat sulit suami” bagi menyelesaikan masalah pancutan awal secara serta merta. Men’s Delay Spray memberikan fungsi suami tahan lama sejurus sahaja selepas 10 minit anda menggunakannya. Dengan bentuk botol yang berteknologi tinggi menjadikan ianya pilihan para suami masa kini. Ianya mudah, ringkas dan pantas memberikan fungsi tahan lama kepada para suami yang menggunakannya.

MASALAH PANCUTAN PRA-MATANG 

Apakah sebab utama berlakunya pancutan pra-matang?
Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.

cara merawat selesaikan masalah pancutan awal pancutan pra matang

Masalah Dihadapi SUAMI Menjadikan Rumahtangga Tidak Bahagia Dan Bermasalah

Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.

Men's Delay Spray Imax Delay Spray

Produk Tahan Lama Teknologi Terkini | Men’s Delay Spray

Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda – daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. Oleh itu apakah penyelesaiannya???

ADAKAH SUAMI DIBENARKAN MENGGUNAKAN PRODUK TAHAN LAMA UNTUK MEMBANTU ATASI MASALAH PANCUTAN AWAL DEMI KEBAHAGIAAN SUAMI DAN ISTERI..?

IKUTI NASIHAT DARI USTAZ AZHAR IDRUS INI..

SEMUA LELAKI BERSETUJU: SEKS YANG LEBIH LAMA = SEKS HEBAT + LEBIH KEPUASAN
Suatu kaji selidik yang dijalankan kepada para isteri oleh Majalah Cosmo baru-baru ini tempoh masa yang paling ideal untuk “sesi seks” (termasuk foreplay), 95{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} mereka memerlukan sekitar 30 minit atau lebih dan 31{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} daripada mereka bersetuju dan berkata sekurang-kurangnya sejam. Ramai para suami memerlukan pertolongan! Semua suami yang menggunakan Men’s Delay Spray BUKAN hanya mahu untuk bertahan lebih lama TETAPI JUGA pengalaman seks yang lebih menyeronokkan

Men’s Delay Spray – Akan Menenangkan Sensitiviti Melampau Itu!!!

Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. Men’s Delay Spray adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri yang akan bertahan seumur hidup anda.

Anda Pasti Berjaya Mengharungi Ombak Lautan Gelora….

HANYA 30{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} ISTERI MERASA KEPUASAN KETIKA PERSETUBUHAN
Isteri biasanya memerlukan masa yang lebih panjang dalam persetubuhan dan rangsangan langsung dari suami. Men’s Delay Spray membantu suami untuk mengawal keghairan bukan sahaja untuk bertahan lebih lama tetapi mampu mempelbagaikan pelbagai posisi dan kedudukan mengikut kegemaran pasangan. Melakukan pelbagai aksi penembusan dan rangsangan untuk membawa isteri klimaks berkali-kali tanpa memikirkan masalah pancutan awal.

Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

KAWALAN PANCUTAN PRA-MATANG | MENGELAKKAN PANCUTAN AWAL
Men’s Delay Spray disembur secara langsung ke zakar suami. Mempunyai teknologi penyerapan yang dipatenkan adalah KELEBIHAN YANG HEBAT untuk mengawal pancutan awal seterusnya memuaskan para isteri.

– Tiada preskripsi diperlukan
– Bersedia bila-bila masa, hanya 5 minit selepas semburan
– Dos penggunaan yang boleh dikawal sehingga kawalan maksimum

kelebihanmen'sdelayspray-imaxdelayspray

Oleh itu, dapatkan Men’s Delay Spray sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri – TANPA RISIKO – Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. Kami jamin!!!… Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!..

Men’s Delay Spray adalah salah satu produk 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} herba, terbukti berkesan dan selamat.

ubattahanlamaimaxdelayspray

CARA KEGUNAAN:

Guna dua kali semburan seperti yang dikehendaki pada zakar sebelum persetubuhan.

Pengalaman akan menentukan bilangan semburan dan tempoh masa yang diperlukan untuk memenuhi keperluan anda. (10 minit keatas adalah disyorkan)

caragunamensdelaysprayimaxdelayspray

Kaedah Menggunakan Ubat Tahan Lama Men’s Delay Spray

JANGAN MELEBIHI ENAM SEMBURAN
AWAS: Untuk kegunaan luaran sahaja
Bagaimana untuk menggunakan semburan Men’s Delay Spray:
Menyembur di kepala dan batang zakar, lazimnya di antara 10 minit dan ke atas sebelum persetubuhan…

beliubattahanlamaterbaikmensdelayspray

DAPATKAN SEGERA MEN’S DELAY SPRAY SEKARANG JUGA & RASAILAH KEHEBATANNYA

 

ubattahanlamaterbaikuntuksuamiimaxdelayspray

ANDA PERLU MILIKINYA HARI INI JUGA | IKUT CARA BELIAN SEPERTI YANG DIBAWAH

Dapatkan SEKARANG…!!!

HARGA BIASA Men’s Delay Spray(8ml) = RM 130.00 SEKOTAK

Harga Promosi Kini (8ml) : Kini Hanya RM 100.00 Sahaja – FREE POSLAJU (Untuk mereka yang PERTAMA KALI ingin mecuba kehebatan produk Men’s Delay Spray)

Harga Promosi Untuk 3 Botol : Kini Hanya RM250.00 Sahaja – FREE POSLAJU (Untuk mereka yang telah menggunakannya dan ingin mendapatkan stok dengan harga lebih murah) ANDA JIMAT LAGI RM50

TESTIMONI: UBAT TAHAN LAMA UNTUK SUAMI | MENS DELAY SPRAY

“Maklumbalas saya mengenai produk Mens Delay Spray memang terbaik dan membantu saya untuk tahan lebih lama la Paksu…” – Zulkarnain, Kuantan

“Bro.. OK, proceed untuk projek kita seterusnya untuk pasarkan produk Mens Delay Spray ni.. Tadi ada 3 dah customer Hj bagi respons yang positif mengenainya…” – Hj, ajen offline Paksu

“Paksu ini botol yang ke-2 saya dah membeli produk Mens Delay Spray ini dari Paksu. Sepanjang 2 bulan lebih ni, saya dan isteri tak pernah kecewa lagi.. hehe” – Makhbul, Melaka

“Produk Mens Delay Spray ini memang sangat berbeza dengan Ubat Tahan Lama yang lain yang pernah saya gunakan. Thanks Paksu coz WhatsApp saya mengenai produk ini minggu lepas untuk saya cuba..” – Ramli Hitam, Pelabuhan Klang

“Sy suka produk Mens Delay Spray ini, sebab ianya benar-benar waterbased, tidak berminyak dan tidak berbau busuk. Untuk pengetahuan Paksu, sy mmg sukakan produk tahan lama yg dalam bentuk spray ini kerana ianya ringkas dan mudah digunakan. Namun sy frust dengan yang lain disebabkan masalah berminyak dan tidak berfungsi dengan baik…” – Asrul Nizam, KL

“Respons sy mengenainya, mmg terbaik dan mudah lah Paksu. Mcm mana sy guna, semasa sy foreplay dengan suami. Sy ambil Mens Delay Spray dan sy spray di ‘Mr Z’ suami dalam 2 semburan macam tu kemudian ratakan dan biarkan dia kering. Selepas tu bual-bual manja dengan suami. Selepas 10 minit mcm tu, suami pegi basuh dan kemudian barulah kami memulakan “aksi” kami. Sy amat puashati dan benar-benar puas hinggakan kadangkala sy boleh klimaks lebih dari 3 kali dan suami masih OK. Huh, berpeluh-peluh sy, but I really love it. Betul kata Paksu, semua kita berhak untuk merasa bahagia, ttp kita kena berusaha la sikit untuk atasi masalahnya… Inilah pengalaman sy Paksu, sorry panjang sikit.. hehe.” – Aniza Johari, Seremban 2

 

Dapatkan SEKARANG…!!!

HARGA BIASA Men’s Delay Spray(8ml) = RM 130.00 SEKOTAK

Harga Promosi Kini (8ml) : Kini Hanya RM 100.00 Sahaja – FREE POSLAJU (Untuk mereka yang PERTAMA KALI ingin mecuba kehebatan produk Men’s Delay Spray)

Harga Promosi Untuk 3 Botol : Kini Hanya RM250.00 Sahaja – FREE POSLAJU (Untuk mereka yang telah menggunakannya dan ingin mendapatkan stok dengan harga lebih murah) ANDA JIMAT LAGI RM50

 KHIDMAT Cash On Delivery

HANYA DI KAWASAN JOHOR BAHRU & SEKITARNYA

SMS Paksu “Paksu sy nak mens delay spray di Petronas BBU jam 5 ptg ni” SMS KE 0127071981

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Haji Kamaruddin Haji Hamid, No 27, Kemajuan 17, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, 20/8/2015, 8.50mlm, RM250, 3btl MDS, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

 

Bungkusan pesanan adalah RAHSIA & SULIT. Tiada sebarang label produk. Privasi ANDA keutamaan kami

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

Bungkusan Produk Adalah Sulit & Rahsia

CARA BELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Ikut arahan dan cara mudah dari Paypal ini untuk membuat pembelian produk hebat ini

** Sila masukan no handphone ANDA pada ruangan Instruction To Merchant untuk memudahkan urusan poslaju


Untuk Pembelian Dengan Menggunakan Kad Kredit