Adakah Ada Yang Lebih Baik Dari Minyak Lintah Tapa?

Ya memang minyak lintah tapa merupakan pelopor kepada minyak urut zakar lelaki ini. Keluaran minyak lintah tapa merupakan suatu produk minyak urut yang dipasarkan untuk ditawarkan kepada lelaki untuk menguatkan, menambahkan saiz zakar, memanjangkan zakar, menyelesaikan masalah urat zakar tersumbat, menjadikan zakar lelaki kuat dan perkasa. Dengan yang demikian, waktu itu, (10 tahun lepas) minyak lintah tapa mendapat sambutan yang amat menggalakkan kerana ketika itu tiada persaingan. Namun selepas beberapa ketika, inovasi dan kajian yang lebih dilakukan dalam segmen pemasaran dan penghasilan minyak urut zakar ini menjadikan ianya agak ketinggalan berbanding dengan produk yang terkini ini.

Minyak urut zakar lelaki yang terbaik masa kini ialah Minyak Lintah Tok Ayah berbanding minyak lintah tapa ini. Ini kerana Minyak Lintah Tok Ayah merupakan hasil penemuaan dan inovasi terkini dalam penghasilan produk urut zakar lelaki ini. Pada masa kini, hasil dari maklumbalas ramai pelanggan dan belian ulangan yang dilakukan menunjukkan bahawa minyak lintah tok ayah jauh lebih baik berbanding dengan minyak lintah tapa.

minyak lintah tapa asli kalimantan

Penghasilan minyak lintah tok ayah menggunakan hasil kajian terkini dan ramuan hebat mampu menjadikan ianya berfungsi lebih baik dan memberikan kesan yang luar biasa dengan menambahkan baik fungsi minyak lintah itu sendiri selain dari untuk menambah saiz dan menguatkan zakar ianya membantu untuk tahan lama juga.

Khasiat utama minyak lintah tok ayah berbanding dengan minyak lintah tapa adalah seperti yang berikut

  • Besar, Panjang dan Tegang
  • Tahan lama
  • Menambahkan nikmat dalam persetubuhan
  • Menguatkan zakar
  • Memulihkan keanjalan urat saluran kencing and saluran air mani
  • Memulihkan urat kemaluan
  • Melancarkan pancutan mani

Apakah itu lintah yang menjadi ramuan minyak lintah tok ayah dan minyak lintah tapa

Lintah merupakan sejenis spesis hidupan air yang sudah lama dikenali dan dipergunakan oleh orang Melayu Nusantara sebagai ramuan perubatan khususnya untuk meningkatkan daya seks lelaki. Menurut Dr. Mahelly seorang pakar perubatan antarabangsa menyatakan bahawa lintah amat berguna untuk perjalanan darah beku bagi tujuan pembedahan. Beliau juga menjelaskan bahawa lintah boleh dibiarkan untuk menghisap darah di mana-mana bahagian tubuh kita bagi tujuan membuang darah kotor dari tubuh manusia.

 

>>>> Klik Sini –> Minyak Lintah Tok Ayah <<<<

 

 

Facebook Demibahagia.net