Panduan Dan Cadangan Kepada Yang Baru Nak Start Berniaga

Sudah lama aku ni berkeja dengan orang, gaji cukup-cukup makan je, kadang-kadang tak cukup pun.. Macam mana untuk aku nak start berniaga ni ya? Aku semakin faham bahawa untuk aku keluar dari masalah hidup dengan makan gaji ini hanyalah dengan start berniaga.. Tapi macam mana aku nak start berniaga ni? Apa produk yang aku nak bawak berniaga? Aku banyak yang tak ada dan dan banyak yang tak cukup untuk aku mula berniaga atau buat bisnes ni…

Ini adalah asas kepada dilema mereka yang ingin mengubah cara dan gaya menjana pendapatan untuk menyara kehidupan dan keluarga. Namun mereka sudah ada keinginan untuk nak start berniaga atau buat apa-apa bisnes. Jika boleh izinkan saya memberikan dan berkongsi sedikit macam mana nak start berniaga atau nak start buat bisnes yang mudah tanpa mengganggu kerja atau apa yang anda lakukan setiap hari.

cara bagaimana nak start berniaga

Ada satu produk yang saya nak share yang boleh anda timbangkan untuk mula buat bisnes atau untuk nak start berniaga ini.

1. Produk ini keluaran syarikat yang sudah berusia 27 tahun di Malaysia. – SYARIKAT KUKUH

2. Produk ini sudah berada dalam pasaran Malaysia sejak 19 tahun lalu. Sudah banyak pembaharuan dan peningkatan kualiti dengan ribuan testimoni yang memberangsangkan. – PRODUK BAIK DAN DIPERCAYAI

3. Produk ini merupakan keperluan kesihatan semua orang dari bayi, kanak-kanak, lelaki dan wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang sakit, orang sihat, muda dan tua. – MUDAH JUAL KERANA PASARAN SANGAT LUAS

4. Produk mudah digunakan, ringkas, mujarab, berkesan dan MURAH serta mampu milik – MUDAH MENDAPAT $$$

5. Cara memperkenalkan kepada rakan, sahabat-sahabat atau sesiapa sahaja amat mudah dengan cara ujian yang mudah serta boleh dipelajari – MUDAH UNTUK DILAKUKAN

6. Bayaran bonus serta komisyen yang layak kita dapat akan dibuat setiap hari terus ke dalam akaun perniagaan ANDA – DUIT CEPAT & MEMBERI MOTIVASI

Apapun untuk kita nak start berniaga atau ingin mula buat bisnes ini adalah MISI kita yang jelas iaitu ingin berkongsi dengan semua keperluan mereka menjaga kesihatan dengan produk hebat ini. Kita mahu mereka terus sihat dan kita mahu mereka yang sakit kembali sembuh dan sihat.

Kepada yang suka dengan cara dan produk kita. Kita ajak mereka bersama dalam kumpulan kita. Kita bergerak bersama mereka untuk menjayakan MISI kita tadi. Tidak mustahil kita semua akan kaya dan berubah kehidupan dalam masa 5 tahun akan datang nanti..

panduan dan cadangan untuk memulakan perniagaan dan bisnes dengan berjaya

Ayuh SMS atau Whatsapp Paksu di 012-707 1981 .. Guna ayat ni ” Saya nak start berniaga dengan CMD, boleh Paksu terangkan “

Baiknya juga.. ANDA layari dan baca PRODUK HEBAT ini. Klik semua link dan ambil masa membaca dan menilainya. Pada Paksu ianya sangat bagus. Kini terpulanglah kepada ANDA.

 

Nota : Memang banyak jenis bisnes yang boleh anda buat bila nak start berniaga ini. Contohnya bisnes kanopi, frozen food, dobi, katering, masakan, restoran, cuci kereta, kereta sewa, kedai runcit dan macam-macam lagi. Namun kemampuan modal, kemahiran, cara dan keyakinan harus diukur dengan betul. Jika ANDA mampu silakan! Paksu doakan kejayaan ANDA.