Pam Besarkan Payudara

Pam besarkan payudara ini adalah merupakan alat yang amat istimewa untuk semua wanita. Selain untuk kecantikan payudara wanita, memontokkan, membesarkan payudara, ianya juga merupakan alat yang disarankan doktor untuk digunakan bagi usaha pengesanan awal kanser payudara wanita. Dengan memiliki alat pam besarkan payudara wanita yang istimewa dan berkualiti ini akan membolehkan wanita melakukan aktiviti senaman membesarkan payudara dengan mudah cepat dan berkesan. Pam besarkan payudara ini memang istimewa buatannya. Ianya sangat tahan lasak atau dilakukan manual. Berbanding pam besarkan payudara yang automatik atau sendayu tinggi yang mudah rosak dan bateri tidak bertahan lama. Banyak testimoni yang hebat dari pengguna yang menggunakan pam besarkan payudara ini.

Pam Besarkan Payudara No #1 Laris Di UK !

Pam Besarkan Payudara Yang Hebat & Di Syorkan Oleh Para Doktor !

Baca Sekarang Untuk ANDA Ketahui Pam Besarkan Payudara Terbaik Ini

pam besarkan payudara terbaik dengan jaminan

Di Jamin Terbaik & Berkesan Untuk ANDA !

Ves Breast Pump

Ves Breast Pump merupakan inovasi teknologi terkini khas buat para wanita. Ia merupakan penyelesaian yang paling lengkap dan berkesan untuk semua wanita. Rasailah ketenangan, keseronokan dan kegembiraan ketika menggunakan Ves Breast Pump ini. Penggunaan secara teratur, berdisiplin dan mengikut cara yang betul akan memberikan kesan pembesaran, memontokkan dan menghasilkan payudara yang amat mengiurkan.

Ayuh !! Jom Besarkan Payudara Dalam 7 Hari !

Dijamin Berkesan Atau Wang ANDA Dipulangkan…

Sila teruskan bacaan.. kami akan explain A – Z sebab… Payudara ANDA perlu dijaga dan ia merupakan aset ANDA yang berharga…

Rahsia Payudara Montok, Cantik & Mengiurkan

Anda sebagai wanita ingin mempunyai payudara yang besar, pejal, montok, cantik dan menawan?

Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? sedangkan anda tidak !

Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah sahaja kepada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda?

Padahal ANDA boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik…

Ya.. memang boleh dan ANDA PUN BOLEH !

rahsia-payudara-montok-besar-cantik-dan-menawan

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. Payudara mestilah… “WOW! MENARIK…!” barulah lelaki akan tewas dengan anda.

cara-mudah-besarkan-payudara-ves-breast-pump

Anda sebagai wanita sudah pasti ingin mempunyai payudara yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai payudara yang besar? Adakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz payudara anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan yang ada pada semua wanita ini menjadi lebih menarik.

testimonipenggunavesbreastpump

Rahsia Istimewa & Terbaik Untuk Semua Wanita

Mengapa ANDA Harus Menggunakan Ves Breast Pump Hari Ini Juga ?

Ves Breast Pump Merangsang Pertumbuhan & Penambahan Saiz Melalui Pengembangan Tisu ! :- Kajian klinikal mendapati dengan memberikan ketegangan kepada tisu payudara akan merangsang pertumbuhan tisu dan saiz. Pakar-pakar bedah mengesyorkan kaedah pengembangan tisu ini untuk menjaga kecantikan payudara secara semulajadi, tulang dan tisu-tisu lain sekitar payudara wanita. Ya benar !! Dengan memberikan tekanan secara klinikal menggunakan Ves Breast Pump akan merangsang pertumbuhan tisu payudara ANDA dalam jangka masa panjang. Ianya mampu menjadikan payudara ANDA lebih menegang, membesar, montok dan mengiurkan secara semulajadi.

Ves Breast Pump Memberikan ANDA Perubahan Saiz Serta Merta & Segera ! :- Selain perubahan jangka panjang yang kekal, tekanan yang dihasilkan oleh Ves Breast Pump ini akan memberikan perubahan saiz payudara ANDA secara serta merta dan segera dengan ianya akan meningkatkan aliran darah ke payudara. Kesan membengkak ini boleh bertahan dalam beberapa jam selepas senaman. Dengan senaman yang konsisten ianya akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada ANDA.

pam-besarkan-payudara-ves-breast-pump

Ves Breast Pump sesuai digunakan untuk

Rawatan payudara yang leper.
Rawatan payudara yang jatuh.
Puting payudara yang tak menonjol.
Wanita yang lambat terangsang.
Memejal dan menegangkan kulit payudara anda.

BAIK JUGA UNTUK PENGESANAN AWAL KANSER PAYUDARA !!

alat-besarkan-payudara-wanita-terbaik

Apakah Itu Pam Pembesaran Payudara?

Ves Breast Pump adalah merupakan produk berteknologi dari Poland, merupakan produk pam pembesaran payudara yang paling laris di UK. Ianya merupakan suatu alternatif yang hebat dan semulajadi untuk wanita bagi digunakan untuk menambah saiz payudara (membesarkan, memontokkan & mencantikkan) terutamanya kepada wanita yang ingin menambah saiz dengan mengelakan dari melakukan pembedahan ataupun mengambil pil pembesaran payudara herba. Ves Breast Pump memang mudah dan ringkas untuk digunakan. Ianya sesuai dan baik untuk semua bentuk dan saiz payudara wanita.

Bagaimana Ves Breast Pump Berfungsi?

Pam ini direka dengan membentuk tekanan dalam cawan yang dipasang dipayudara wanita. Setiap cawan ini akan berfungsi menyedut dengan merangsang penambahan tisu payudara wanita apabila tekanan udara dikenakan. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan dan kesan yang ketara, penggunaan dengan kerap amatlah digalakkan. Masa yang disyorkan setiap sesi adalah selama 15 minit setiap sesi.

Mengikut laporan klinikal pengeluar Ves Breast Pump ini, tekanan luaran yang dikenakan oleh pam dengan mewujudkan sedutan yang menyebabkan payudara semakin membesar, montok dan cantik. Pada asasnya, pembesaran berlaku melalui proses penambahan dan pembesaran tisu. Sedutan yang lembut, mesra dan tenang ini merangsang tisu payudara dengan menggalakkan aliran darah dan seterusnya akan berlaku pertumbuhan tisu. Proses inilah yang apabila berlaku secara berterusan akan menghasilkan saiz payudara yang besar, montok, cantik dan mengiurkan.

Kelebihan Ves Breast Pump:

 • Pembesaran Payudara secara semulajadi.
 • Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.
 • Tidak ada kesan sampingan, hanya payudara yang bertambah BESAR.
 • Payudara akan menjadi lebih pejal dan montok.
 • Harga yang paling rendah di pasaran setanding dengan kualiti.
 • Vesco Breast Pump ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya dijual di laman web ini sahaja.
 • Design Ves Breast Pump ini daripada United Kingdom.
 • Diperbuat dari bahan yang lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
 • Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
 • Sudah banyak dijual di Negara Eropah. Ada GMP dan CE certificate. Anda dapat produk yang ada kelas & berkualiti.
 • Jaminan cup tak akan retak dan pump tak akan rosak selama 1 tahun. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru.

teknik mudah besarkan payudara ves breast pump

Kini dengan Ves Breast Pump, anda tidak perlu lagi:

 • Menggunakan pelapik silikon seperti menipu diri sendiri.
 • Mengambil suntikan hormon yang menyakitkan.
 • Membeli krim yang mahal dan LAMBAT.
 • Menghabiskan beribu ringgit mengurut di salun kecantikan.
 • Melakukan kaedah pembedahan dan suntikan hormon adalah tidak menjimatkan, pembedahan berpuluh ribu ringgit serta mempunyai risiko berpenyakit di kemudian hari

– Ves Breast Pump adalah murah, tahan lama, senang dibawa & boleh digunakan pada bila-bila masa

vesbreastpumppembesaranpayudara

Pam Pembesaran Payudara Paling Laris Di UK !

Large Breast Cup sizes

The Large cup measures 13cm wide and 13cm high.
Suitable for those with a chest band size of 34 inches
or more and with a B or C cup size.

Breast Kit included
1 x Vacuum Hand Pump
2 x Large Breast Cup
1 x Contacting Tubes
1 Parachute Travel Handbag

TESTIMONI

testimoni ves breast pump

Saya bukannya seorang wanita yang dilahirkan dengan payudara yang besar dan montok.  Selepas menyusui bayi saya 3 tahun yang lalu, saya mendapati bahawa saya kehilangan isipadu dan keanjalan pada payudara kecil saya. Keadaan payudara saya agak menyedihkan.

Saya mengadu keadaan payudara saya kepada seoran rakan rapat saya dan dia memperkenalkan saya kepada Ves Breast Pump. Dia menggunakan produk ini di atas dirinya untuk meningkatkan saiz payudaranya. Saya mengagumi hasil yang diperolehi olehnya.

Saya seterusnya membeli produk Ves Breast Pump dari www.demibahagia.net dan dalam tempoh 4 bulan payudara saya membesar sehingga saiz cawan C. Boleh anda percaya wanita seperti saya yang tidak pernah memiliki payudara besar sebelum ini boleh memiliki payudara saiz cawan C walaupun selepas akil baligh dalam hanya tempoh 4 bulan. Saya sangat teruja dengan hasilnyaMirsha, Selayang

testimoni produk besarkan cantikkan montokkan payudara

Ves Breast Pump was introduced to me by my personal naturopathy doctor back in 2011. I was skeptical at first but I gather if a naturopathy doctor can introduce a natural breast enhancement product to me, the product couldn’t be all that bad. I took the risk and ordered Ves Breast Pump and some protein powder from my local food stores to go with it. This is the investment which turns out to be totally worth it. From that time I worked hard to complete my exercise daily.

Even now as I type this testimonial I can’t believe it myself too. I went from barely an A cup right to a D. This product is so good I only wish I could recommend to everyone who are looking into breast augmentation plastic surgery to try itBella, Kota Kinabalu

rahsiapayudaramontokcantikbesardanmenawan

Muliati – Kuantan: Asalamulaikum, memang powerlah Ves Breast Pump ni, Baru 2 minggu saya guna, payudara saya dah mula menegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya dah mula rekemenkan pada kawan-kawan pejabat. Mereka dok bertanya bila melihatkan perubahan saya.

Alia – Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana Paksu memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum, cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba Ves Breast Pump, payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan. Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama-lamanya…

Hamidah – Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja. Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja. Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja. Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

Hazniza – Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil. Tq Paksu kerana kenalkan produk ini.

Sofiah – Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara.

Yusniza – Skudai: Ves Breast Pump ini tahan dan berkualiti. Tah macam mana boleh jatuh dari rak simpanan. Tetapi semua ok tak ade pecah pun

beli-pam-rahsia-payudara-cantik-besar-montok-dan-menawan

 

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?
 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06, Zikryah M&S
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : Ves Breast Pump™ (VBP)
Harga Produk : RM300 (satu set + minyak/krim urut) – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Untuk Pembelian Dengan Menggunakan Kad KreditSOALAN-SOALAN LAZIM PENGGUNA

Q. Berapa lama untuk saya melihat perbezaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
A. Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan krim yang disertakan, keputusan akan lebih memberangsangkan.

Q. Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
A. Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan pump payudara.

Q. Adakah kesan sampingan dari penggunaan pam payudara?
A. Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari pembesaran payudara.

Q. Berapa kerap saya gunakan Pump Payudara dan untuk berapa lama sekali guna?
A. Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenuhi chamber dan kekalkan pada keadaan tersebut untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

Q. Adakah Pump Payudara ini berkesan untuk semua wanita?
A. Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Pump payudara akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tisu. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otok kita.

Q. Bagaimana jika saya tidak puas hati, atau pump rosak, adakan pihak tuan mempunyai jaminan?
A. Ya, sekiranya anda tidak berpuas hati, dalam masa 30 hari, pulangkan pump dan kami akan pulangkan wang anda.

Q. Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
A. Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan pump payudara dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit dan 2 kali sehari sahaja.

Q. Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
A. Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.