Panduan Menjadi Wanita Idaman Lelaki

Bagaimana panduan untuk menjadi wanita idaman lelaki ini? Untuk menjadi wanita idaman lelaki dan dambaan seseorang jejaka atau teruna; wanita harus mempunyai sifat yang baik dan hebat keadaannya untuk memikat hati dan cinta lelaki. Kepada wanita yang belum bertemu jodohnya, usahlah sangat disedihkan.. Janganlah pula kita berlebih-lebih mengadu dan bercerita kepada sesama manusia. Tetapi pilihlah untuk bangun di waktu malam, ketika semua orang sedang sedap dan nyenyak tidur. Waktu itu menangislah dan mengadulah kepada Allah agar kita dipertemukan dengan lelaki yang baik dan soleh agar mampu membimbing kita ke syurga Allah. In sha Allah, ini kekutan dan panduan yang paling ampuh untuk menjadi wanita idaman lelaki

panduan menjadi wanita idaman lelaki

Wanita Yang Solehah Idaman Lelaki Yang Baik

Panduan untuk menjadi wanita idaman lelaki ini seharusnya wanita tersebut harus sejuk dipandang mata lelaki. Kecantikan paras rupa adalah subjektif keadaannya. Terdapat banyak faktor lagi yang harus dilihat oleh wanita agar menjadi wanita idaman lelaki ini.

Antaranya tips, petua, teknik, cara, kaedah atau bagaimana cara untuk menjadi wanita idaman lelaki adalah dengan

  1. Bersopan santun selalu :- Bersikap sopan dan santun ini amatlah penting kepada seseorang wanita. Wanita yang baik akan menjaga keperibadian dan tingkah lakunya ketika berada dimana-mana sahaja. Ianya akan menjaga percakapan, perbuatan, gelak tawa, dan lain-lain agar tidak berlebihan. Menjaga aurat dan adab berpakaian juga penting untuk mendapat keredhaan Allah. 
  2. Sentiasa memaniskan wajah :- Untuk menjadi wanita idaman lelaki haruslah sentiasa memaniskan wajah kita. Jangan sentiasa menunjukkan emosi dan mood yang tidak baik ketika berada dimana-mana. Sentiasalah memikirkan yang positif dan ceria. Disini lelaki akan lebih mudah menyukai kita berbanding kita sering masam muka dan negatif tindakan kita.
  3. Sentiasa ikhlas dalam senyuman :- Apabila kita memberikan senyuman kepada lelaki idaman. Ikhlaskan senyuman kita. Jangan berpura-pura
  4. Ramah dan mesra :- Dalam beramah mesra dengan lelaki, kita harus berpada-pada dan menjaga adab dan batas yang dibenarkan oleh Agama
  5. Sedikit sahaja cemburunya :- Cemburu kepada pasangan kita boleh, tetapi rasionallah dan berpada-padalah. Dengan ini lelaki akan menyukai dan kita akan menjadi wanita idaman lelaki.
  6. Menghormati orang lain :- Hormatlah semua orang dan orang akan menghormati dan menyukai kita. Dengan menghormati orang ini akan menjadikan kita seorang yang baik dan menjadi idaman dan ingatan kepada orang.

Demikianlah perkongsian tips, petua, kaedah, cara, teknik, bagaimana cara atau panduan menjadi wanita idaman lelaki

 

WANGIAN PHEROMONES WANITA MEMIKAT LELAKI KE ARAH KEBAIKAN !! HIASAN DAN WANGIAN KHAS WANITA KHAS BUAT SUAMI

menjadi wanita idaman lelaki

Cara Pikat Suami Dengan Wangian Pheromones Pemikat

Mystique adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique Swiss hari ni juga!