Panduan Tips Persiapan Sebelum Perkahwinan

Untuk melangsungkan perkahwinan, pasangan yang ingin berkahwin memerlukan panduan dan tips persiapan sebelum perkahwinan yang baik, lengkap dan berkesan. Tips persiapan sebelum perkahwinan amatlah penting kepada pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga agar mereka bersedia segala-galanya untuk melengkapkan diri sebelum ke alam perkahwinan. Kadangkala tanpa sebarang tips atau panduan diberikan kepada pasangan pengantin sebelum menjejak kaki ke alam perkahwinan menjadikan mereka huru hara dan tidak tersusun segala perlakuan dan tindakan. Tips persediaan sebelum perkahwinan yang lengkap ada ditulis khas untuk anda supaya anda benar-benar bersedia untuk melayarkan bahtera perkahwinan nanti.

Panduan lengkap tips persiapan sebelum perkahwinan ini ditulis lengkap untuk ANDA dan menceritakan bagaimana untuk anda boleh menjadi KAYA SELEPAS BERKAHWIN kelak nanti. Ianya merupakan suatu panduan yang hebat untuk semua pasangan yang akan mendirikan rumahtangga.

panduan tips persiapan sebelum perkahwinan

Rahsia ANDA Jadi Kaya Selepas Berkahwin !!

Panduan lengkap ini datang dalam 5 modul yang lengkap mengenai pelbagai isu perkara yang berkaitan dengan persediaan sebelum kahwin.

Ianya bukan semata-mata untuk membolehkan anda berkahwin tetapi untuk ANDA JADI KAYA SELEPAS PERKAHWINAN

Lihatlah apa kata mereka yang sudah memiliki tips persiapan sebelum perkahwinan ini?

Perkongsian 1

“Membantu pengurusan kewangan serta asas pelaburan yang praktikal”

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua,

EBook Kahwin dan Kaya banyak membantu saya dan isteri di dalam mengurus kewangan selepas membina rumahtangga yang banyak pancaroba di zaman yang semakin mencabar ini. Pada mulanya saya tidak tahu bagaimana untuk mengurus kewangan dengan cekap dan teratur kerana semasa bujang kita tidak fikir untuk memikul tanggungjawab untuk membeli barang dapur, membayar duit api air dan sebagainya tetapi setelah membeli ebook ini kehidupan saya lebih tersusun dan stabil dengan kewangan yang terurus.

Untuk pengetahuan, kini saya dalam proses membeli sebuah rumah dalam masa 6 bulan selepas berlangsungnya hari perkahwinan saya. Alhamdulillah ebook ini banyak membantu saya dan hanya mengeluarkan sedikit duit poket yang berharga RM40 ia membantu saya membeli sebuah rumah.

Jadi bagaimana? Teruja bukan…Jangan tunggu lagi untuk mendapatkannya!! Beli ebook ini untuk masa depan yang lebih baik bersama orang yang disayangi… Terima kasih saudara Suhaimi Zohor kerana membantu saya.

Perkongsian 2

“Idea yang bernas untuk perancangan kewangan yang lagi mantap!”

Assalmmualaikum dan salam sejahtera,

Sebagai seorang Financial Planner/Konsultan/Trainer untuk program MyPOKET (Pengurusan Kewangan Terancang), e-Book ini salah satu sumber ilmu yang sangat bagus bagi mereka yang ingin buat perancangan kewangan khususnya perbelanjaan sebelum dan selepas berkahwin . Ia panduan yang tepat dalam membantu pasangan untuk buat bajet dengan lebih terperinci dan mengaplikasikan tip-tip berjimat sebelum berbelanja.

Bukan itu sahaja, ia juga dapat bagi banyak idea bagaimana untuk menjana pendapatan atau ekonomi rumahtangga selain ilmu kewangan yang sangat berguna dan perlu dipraktikkan oleh semua pasangan suami isteri. E-Book ini juga telah banyak bagi idea pada saya dalam perkongsian bersama peserta-peserta kursus. Rata-rata mereka sangat berpuashati dan memberikan respon yang positif kerana info-info tersebut telah memudahkan mereka untuk buat bajet perkahwinan.

Bagi saya ia sangat-sangat berbaloi untuk memiliki e-Book ini sebagai panduan terutamanya mereka yang ingin mendirikan rumahtangga kerana anda boleh jimat beribu-ribu dengan pelaburan yang sangat kecil untuk ilmu di dalam e-Book yang sangat besar nilainya. Tahniah buat saudara suhaimi di atas perkongsian yang hebat!.

Tips persiapan sebelum perkahwinan memang hebat dan meletop.

Rugi sesiapa yang tidak memilikinya.

Perkongsian 3

“Rasa macam nak cepat-cepat kahwin lepas baca E-book ni.”

Perghh terbaik !

Tahniah saya ucapkan kepada pengarang ebook Strategi Kahwin & Kaya Tuan Suhaimi Zohor kerana berjaya membuka mata saya tentang alam perkahwinan. Ebook ini sangat sesuai untuk mereka yang mungkin dah ada ‘signal’ mahu berkahwin ataupun yang sudah sedia untuk berkahwin kerana ebook ini menceritakan keadaan secara detail tentang persediaan dan perbelanjaan majlis TUNANG , NIKAH & PERKAHWINAN. ( macam nak kahwin betul pula saya ^_^ )

Tips persediaan sebelum,semasa,selepas ‘Aku terima nikahnya’ yang menyeluruh , tips pengurusan kewangan yang sangat detail , tips perkahwinan yang membahagiakan dan cara praktikal tambah pendapatan membuatkan saya sangat TERUJA untuk berkahwin dan mengURUS WANG bersama pasangan saya. Saya jamin ebook ini juga akan menjadi rujukan saya untuk persediaan alam perkahwinan saya kelak Insya Allah ^_^

tips senarai persiapan sebelum perkahwinan, tips persiapan sebelum perkahwinan, tips persediaan sebelum perkahwinan, tips persiapan majlis perkahwinan, tips persediaan sebelum kahwin, tips persediaan majlis perkahwinan, tips persiapan sebelum kahwin, tips persiapan sebelum berkahwin, cara persiapan majlis perkahwinan, persiapan sebelum perkawinan dalam islam, persiapan sebelum perkahwinan, persediaan sebelum perkahwinan, persediaan sebelum perkahwinan menurut islam, persediaan sebelum perkahwinan kaum cina, persediaan sebelum perkahwinan bagi perempuan, persediaan sebelum perkahwinan kaum india, persediaan sebelum kahwin, persediaan sebelum kahwin bagi perempuan, persediaan sebelum kahwin bagi lelaki, persiapan diri sebelum perkahwinan, persiapan 6 bulan sebelum perkahwinan, persiapan sebulan sebelum perkahwinan, senarai persiapan sebelum perkahwinan, persiapan fizikal sebelum perkahwinan, persiapan sebelum perkawinan, persiapan sebelum majlis perkahwinan, 

Memang tidak dapat dinafikan lagi..

Anda harus memiliki dan membaca panduan tips persiapan sebelum perkahwinan yang lengkap ini bersama pasangan anda.

Untuk ANDA & PASANGAN mengharungi bahtera perkahwinan dan seterusnya menjadi KAYA SELEPAS PERKAHWINAN.

Insya Allah

 

>>>> BACA LENGKAP & DAPATKAN SEKARANG <<<<<
Strategi Kahwin dan Kaya