U Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. U Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya. Apakah Kegunaan U Penis Sleeve ini? Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai beratus duri-duri halus yang lembut, U Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda. Disamping itu juga, U Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak. Bagaimanakah Cara Guna U Penis Sleeve ini? Sarungkan U Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci U Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.

Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas. 

kondom zakar suami untuk merancang kelahiran anakHarga Jualan RM50 (SM) RM60 (SS) – free poslaju, free vvip akses password

Reversible Penis Sleeve dipakai ketika zakar sedang menegang. Reversible Sleeve diperbuat dari silikon jadi ianya bersifat anjal sesuai untuk semua jenis zakar. Ianya juga tidak bertoksik dan tidak berbahaya. Apakah Kegunaan Reversible Penis Sleeve ini?Gunanya untuk memberi kelainan dalam hubungan seks antara suami isteri. Mempunyai berpuluh duri-duri halus yang lembut, Reversible Penis Sleeve mampu memberikan kesoronokkan pada pasangan anda. Disamping itu juga, Reversible Penis Sleeve juga bertindak seperti kondom jadi anda boleh gunakannya untuk merancang anak. Bagaimanakah Cara Guna Reversible Penis Sleeve ini? Sarungkan Reversible Penis Sleeve ketika zakar sedang menegang. Kemudian anda boleh bersama pasangan anda. Sila cuci Reversible Penis Sleeve dengan air suam selepas penggunaan.

Perhatian! Produk sebenar mungkin berbeza sedikit warnanya dari gambar diatas. 

Harga Jualan RM50 (SM) RM60 (SS) – free poslaju, free vvip akses password

Pilihan Penis Sleeve untuk para suami

alat penimbah bahagia dan nikmat seksual suami isteri

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S

RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun

BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun

PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun

CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

HONG LEONG BANK – AKAUN NO: 197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | kedaikuhebat[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Kod Produk : Penis Sleeve

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP demibahagia.com.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!  

 


Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit