Perkara Yang Dibenci Isteri

Sebagai seorang suami harus juga untuk mengetahui perkara yang dibenci isteri. Dengan memahami dan mengetahui perkara yang dibenci isteri akan menjadikan suami lebih disenangi dan disayangi isteri. Suami yang mengelakkan dari melakukan perkara yang dibenci isteri ini sebenarnya telah berusaha untuk mendapatkan dan menjadikan hubungan rumahtangga suami isteri kekal tenang bahagia. Dengan memahami perkara yang dibenci isteri, isteri pasti lebih menghargai suami kerana ianya merasakan suaminya pandai menjaga hati dan perasaan isteri. Persefahaman dan tolak ansur, saling menjaga perasaan pasangan merupakan petua kebahagiaan rumahtangga suami dan isteri.

tips untuk disayangi isteri

Jaga Hati Orang & Orang Akan Jaga Hati Kita.. In sha Allah

Dalam perkahwinan ada banyak perkara yang disukai dan dibenci pasangan kita. Dengan menyelami dan mendalami perkara-perkara ini akan menjadikan hubungan rumahtangga suami-isteri lebih bermakna dan ceria selalu.

Antara yang boleh dikongsi perkara yang dibenci isteri adalah seperti berikut

1. Bangun tidur kena kejut 2-3 kali – Kalau lambat, isteri yang kena marah.

2. Suka letak barang merata-rata.

3. Tak pandai basuh pinggan, pandai makan sahaja.

4. Sebelum kahwin pandai seterika baju. Selepas kahwin, semua dah tak pandai.

5. Tidak pernah menghargai kasih sayang isteri. Kadang-kadang isteri memerlukan kasih sayang dan belaian dari seorang suami. Walaupun hanya sebuah kucupan di dahi cukup membuat hati si isteri gembira.

Demikian antara beberapa perkara yang dibenci isteri yang harus difahami dan diselami oleh seorang suami. Dengan memahami dan mengelakkan dari melakukan perkara yang dibenci isteri akan memberikan kesan yang baik kepada rumahtangga.

In sha Allah

Mungkin terdapat banyak lagi perkara yang dibenci isteri yang berlaku dalam seharian kita. Oleh itu kita para suami haruslah peka dan menjaga segala hal ini.

 

 

IKLAN

Info berguna untuk lelaki

Sebahagian besar kaum lelaki teringin melakukan seks setiap hari tetapi kenyataan seminggu tiga kali sudah mencukupi.

Lelaki yang tidak merokok melakukan aktiviti seks dua kali ganda lebih aktif berbanding dengan lelaki yang merokok. Kepuasan yang diperoleh mereka juga lebih tinggi.

Penurunan berat badan lelaki mempengaruhi saiz alat kelamin mereka. Jika berat badan mereka turun 15kg maka alat kelamin mereka bakal bertambah panjang sekitar 2.5 sentimeter.

Alat kelamin lelaki boleh ‘bangun’ empat hingga lima kali sehari ketika sedang tidur.

Maklumat lanjut, tengok produk-produk disebelah kanan web ya !!

Atau klik gambar dibawah.

Tkasih

 

elakkan perkara yang dibenci isteri

Stor Suami Isteri

 

Jom Like Facebook Demibahagia

Disayangi Isteri Perkara yang dibenci isteri

Klik Sini Dan Like Ye..