Petua Dan Cara Memikat Anak Dara

Berikut akan membincangkan panduan hebat, rahsia, tips, teknik, kaedah, petua dan bagaimana cara memikat anak dara. Ada lelaki bujang atau yang sudah berumahtangga yang merasa teringin untuk mempunyai pasangan dan memikat anak dara. Di google carian cara memikat anak dara menghasilkan hampir 900 ribu laman. Ini menunjukkan bahawa banyak tulisan yang menceritakan mengenai petua dan cara memikat anak dara. Petua dan cara memikat anak dara dalam artikel yang dikongsikan ini menceritakan 5 faktor yang mempengaruhi keberjayaan seseorang lelaki dalam cara memikat anak dara ini.

panduan petua rahsia cara memikat anak dara

Anak Dara Walinya Adalah Bapa Atau Datuknya !! Oleh Itu Bersedialah

Namun sebagai seorang Muslim, niat kita mestilah betul dan untuk membawa kepada kebaikan. Doa pada Allah adalah merupakan panduan, rahsia, tips, teknik, kaedah, petua dan bagaimana cara memikat anak dara yang diingini yang paling ampuh. Selepas berdoa bolehlah mula mengikuti satu per satu yang dinyatakan dalam petua dan cara memikat anak dara ini.

Petua Dan Cara Memikat Anak Dara

1. Cari masa yang sesuai. Kadangkala, secara tidak sengaja adalah ’saat yang paling indah dalam kehidupan manusia’. Ini adalah kerana adakalanya ketidaksengajaan itu adalah masa yang paling sesuai. Mengapa ia dikatakan begitu? ada ketikanya kita takut untuk menelefon seseorang kerana bimbang dia sedang sibuk atau sebagainya. Tanpa diduga, di pihak dirinya, dia sebenarnya sedang menunggu kita. Kalau masa yang kita telefon itu tepat, maka perbualan akan menjadi semakin rancak dan lebih menarik. Malah lebih banyak peribadinya akan dikenali. Tetapi harus diingat, pagi-pagi hari adalah waktu yang paling sibuk bagi kebanyakan mereka yang bekerja. Ia adalah permulaan waktu bekerja. Masa senggangnya boleh jadi memasuki waktu makan tengah hari. Paling baik, pada waktu malam kerana semua beban kerja sudah tiada.

2. Jangan buang masa. Ada masa, kita agak sukar untuk memulakan sesuatu perkenalan. Pelbagai perasaan melingkari di kepala. Adakah dia berminat untuk meneruskan perkenalan, sudahkah dia berpunya dan pelbagai pertanyaan lagi. Sebenarnya lagi lambat anda memulakan langkah perkenalan, anda semakin rugi. Ini kerana “kesungguhan” antara faktor serta daya penarik di mana mereka beranggapan bahawa anda benar-benar serius ingin menjalin satu hubungan baru dengan dirinya.

3. Lebih berkeyakinan. Tidak mencuba tidak tahu. Malah “makanan” tidak akan masuk ke dalam mulut, kalau kita tidak menyuapnya. Ini samalah dengan usaha. Kalau tanpanya, kita mungkin akan terus ketinggalan dan akhirnya orang yang kita minat itu akan diambil orang. Sebaiknya tingkatkan keyakinan diri kerana hanya orang yang berani sahaja akan berjaya mencapainya. Percayalah, dalam apa langkah sekalipun, keyakinan amat penting kerana ia adalah “pertahanan” terakhir dalam diri anda.

4. Anda perlu tahu apa yang anda lakukan. Hal ini sangat penting. Ada orang ingin mengenali seseorang hanya sekadar untuk suka-suka sahaja. Ada orang pula, ingin mencari jodoh dan mengharapnya berakhir di jinjang pelamin. Justeru itu, sebagai lelaki anda perlu tahu apa yang anda lakukan. Apa kehendak anda dan bagaimana ia harus diakhiri. Ada orang ingin berkenalan, sekadar ingin menambah koleksi “kekasih” atau bilangan teman wanita. Ada orang pula, hanya sekadar suka-suka. Sebagai lelaki, fokus kepada apa kehendak anda. Jangan hanya dicabar oleh kawan, maka anda berusaha memikat hati si wanita dan bila sudah dapat, anda ingin meninggalkannya. Ia nyata satu perbuatan yang tidak baik dan hanya menghancurkan hati serta perasaan orang lain sahaja.

5. Teruskan persahabatan. Sekali anda melangkah ke alam persahabatan atau perkenalan, teruskanlah ia sehingga ada sesuatu yang menghalang. Ingat, jangan sesekali berpatah balik hanya kerana ada perkara yang remeh. Ini hanya akan membuang masa anda dan juga dirinya. Malah ia juga tidak baik tentang soal hati. Apa pun, carilah masa yang paling sesuai untuk mengenali seseorang kerana bukan semua dapat menerima keadaan dengan sebegitu mudah.

Demikianlah yang dikongsikan mengenai petua dan cara memikat anak dara.

Memikat anak dara kadangkala sukar dan kadangkala senang untuk didekati.

Selamat mencuba tips petua dan cara memikat anak dara ini

 

 

 

 

 

IKLAN 

PRODUK HEBAT UNTUK SUAMI DAN ISTERI

ADA DISEBELAH KANAN BLOG INI.

LIHATLAH DAN BACALAH,

MUNGKIN ANDA MEMERLUKANNYA SUATU HARI NANTI

SEMOGA ANDA KEKAL BAHAGIA DAN CERIA HENDAKNYA

Jom Like Facebook page kami untuk pelbagai yang istimewa !!