Petua Kecantikan Muka

Petua kecantikan muka ini boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja baik wanita mahupun lelaki. Petua kecantikan muka ini diperlukan oleh mereka yang ingin mengembalikan kecantikan dan seri wajah muka. Dengan mengamalkan petua kecantikan muka ini pasti akan menjadikan kulit muka atau wajah seseorang itu cantik dan berseri. Penjagaan muka ini amatlah penting untuk seseorang. Dengan memiliki muka yang cantik, putih, bebas jerawat dan lain-lain masalah kulit muka akan menjadikan seseorang lebih yakin apabila berada dikhalayak ramai.

Petua kecantikan muka ini bukanlah diamalkan bertujuan untuk menunjuk-nunjuk ataupun riak. Ianya juga merupakan tuntutan supaya kita sentiasa cantik dan menawan.

petua kecantikan muka untuk lelaki dan wanita

Petua Mudah Dan Ringkas Untuk Cantikkan Muka

Artikel ini berkongsi satu petua kecantikan muka yang mudah dan boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.

Ayuh kita mencubanya…

Petua Kecantikan Muka

1. Ambil kulit telur dan bersihkanlah dahulu.
2. Kemudian, kisar kulit telur itu sehingga halus seperti debu.
3. Seterusnya, campurkan dan kacau debu tersebut dengan bedak sejuk dan air suam hingga sebati.
4. Sapukanlah campuran tersebut ke muka anda. Tetapi, pastikan muka anda sudah dibersihkan terlebih dahulu.
5. Sambil anda menyapu bedak sejuk itu, urutlah sekali kulit muka anda secara lembut dan perlahan-lahan.

Demikianlah panduan, rahsia hebat, teknik berkesan, cara bagaimana petua kecantikan muka yang boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja. Ianya amat mudah dan ringkas untuk diamalkan.

 

 

 

IKLAN

Produk kecantikan muka

panduan rahsia petua kecantikan muka

Makanan Tambahan Collagen Yang Mencukupi Untuk Tubuh Menjamin Kesihatan & Memutihkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah Juga Awet Muda

Gluta berry’s Collagen 5000mg adalah serbuk minuman antioksidan tinggi dariCollagen, Maqui Berry, Blueberry serta sari ekstrak herba untuk kecantikan wajah dari dalam dan peningkatan tenaga. Ia kaya dengan aktioksidan anthocyanin dariMaqui Berry (3 kali ganda antioksidan berbanding acai berry), enzim dan polyhenolserta aktioksidan glutathione.

Gluta Collagen Berry’s juga disarikan dengan vitamin A, C dan E serta cepat menyerap terus ke dalam darah melalui air liur tanpa melalui proses penghadaman yang mungkin mengurangkan keaktifan dan keberkesanannya. Dengan ini tidak hairanlah dalam masa yang singkat beberapa hari sahaja kulit anda akan kelihatan licin dan cerah

Pencuci muka collagen

panduan rahsia bagaimana cara petua kecantikan muka

Pencuci Muka All In One Untuk Lelaki & Wanita Mampu Memutihkan Kulit & Menghilangkan Jeragat Dalam Masa 5 Hari. Atasi Masalah Kulit Berminyak

Hampir semua wanita selalu mencari jalan untuk menjadi awet muda dan cantik. Namun pengaruh stress sehari-hari dan usia dapat membuat wanita kehilangan sinar dan kelenturan kulit, yang secara bertahap menyebabkan kedutan, kekeringan dan noda-noda penuaan. Masalah-masalah tersebut dapat diselesaikan dengan menggunakan pencuci muka collagen ini.

Pembersih yang tidak mengandung minyak yang berasal dari sumber-sumber alami yang istimewa. Mengandung ekstrak Marine Collagen, Glutathione, Bio White, Chammomile Flower, Vitamin E, Arbutin dan ekstrak tumbuhan alami lainnya yang bermanfaat bagi kulit. Berfungsi untuk membersihkan muka dari minyak yang berlebih, riasan wajah, dan kotoran. Kulit akan terasa halus, cerah, lembut dan lembab namun tidak berminyak.

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

teknik panduan rahsia petua kecantikan muka

Klik Sini Dan Like Ye..