Petua Kecutkan Jerawat

Petua kecutkan jerawat ini memang dicari oleh mereka yang menghadapi masalah kulit muka yang berjerawat. Masalah jerawat dimuka memang memeningkan kepala seseorang. Untuk petua kecutkan jerawat ini bolehlah dijadikan panduan, tips untuk mereka yang menghadapi masalah muka yang berjerawat.

Cara, teknik, panduan, petua kecutkan jerawat yang dikongsikan ialah

Ambil seketul kunyit sebesar ibu jari dan tumbuk hingga lumat. Campurkan dengan bedak sejuk dan kacau rata. Kemudian, sapukan pada sekitar wajah anda. Biarkan selama 45 minit dan cuci hingga bersih. Amalkan selalu. Jerawat pada wajah anda akan mengecut dan wajah anda tampak jelita.

petua kecutkan jerawat dan petua menghilangkan jerawat

Kecutkan Jerawat ANDA Dengan Khasiat Kunyit Hidup

Diharapkan petua kecutkan jerawat ini dapat memberikan kebaikan kepada anda.

In sha Allah.

Selain petua kecutkan jerawat, cara menghilangkan jerawat juga boleh menggunakan kaedah dan cara berikut yang terbukti berkesan dan mudah menghilangkan masalah jerawat  yang dihadapi

Petua Menghilangan Jerawat

Pilihan 1: Aspirin (ubat demam) – Untuk mengurangkan kemerahan dan mengecutkan jerawat yang baru tumbuh, hancurkan sebiji aspirin (Panadol) dan lembabkan ia dengan sedikit air. Kemudian sapu campuran tersebut ke bahagian yang ditumbuhi jerawat. Biarkan selama beberapa minit, kemudian bilas dengan menggunakan air bersih. Ulangi prosedur ini sehingga jerawat anda mengecut dan hilang.

Pilihan 2: Ubat Gigi – Sebelum tidur, letakkan ubat gigi pada bahagian yang ditumbuhi jerawat. Biarkan ia mengering sehingga keesokan harinya. Kemudian bilas muka anda. Ubat gigi mampu mambantu untuk mengeringkan jerawat dan juga mampu untuk menyerap minyak pada wajah.

Pilihan 3: Minyak Zaitun – Petua ini telah diamalkan sejak zaman nenek monyang lagi. Campurkan satu sudu besar minyak Zaitun dengan 4 sudu garam, kacau sebatian untuk beberapa minit. Sapu pada bahagian wajah anda yang ditumbuhi jerawat dan biarkan seketika. Kemudian bilas wajah dengan menggunakan sabun pencuci muka.

Demikian 3 pilihan panduan, rahsia, teknik, tips berkesan, cara bagaimana petua menghilangkan jerawat dimuka. Dengan mengamalkan  cara petua menghilangkan jerawat ini diharapkan anda dapat menyelesaikan masalah jerawat yang dihadapi.

Baca lah dan fahami serta amalkan teknik yang diberikan ini untuk petua kecutkan jerawat dan petua menghilangkan jerawat ini untuk hasil yang baik dan menakjubkan.

In sha Allah.

 

 

 

 

 

IKLAN

Produk menghilangkan jerawat serta petua kecutkan jerawat untuk muka yang cantik, bersih, putih dan berseri.. Anda boleh gunakan produk pencuci muka collagen yang hebat ini.

INGINKAN KULIT CERAH, CANTIK MENAWAN?
Jika anda inginkan kulit cerah, cantik menawan, kami ada solusinya.
Produk Gluta Collagen Berry’s dan Gluta Cleanser adalah jawapannya. Menjadikan kulit anda cantik, cerah berseri secara semulajadi tanpa kesan sampingan.ia juga membantu menghilangkan jerawat dan parut dari dalam secara alami. Membantu kesihatan dan awet muda.

panduan rahsia tips cara dan petua kecutkan jerawat dan menghilangkan jerawat

Makanan Tambahan Collagen Yang Mencukupi Untuk Tubuh Menjamin Kesihatan & Memutihkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah Juga Awet Muda

Pencuci muka collagen sebagai petua kecutkan jerawat atau petua menghilangkan jerawat dengan mudah dan berkesan. Ayuh mari kita mencuci muka kita setiap hari dengan pencuci muka collagen ini

cara teknik tips berkesan petua kecutkan jerawat dan menghilangkan jerawat

Pencuci Muka Yang Terbaik Untuk Wanita Dan Lelaki. Mengandungi Kolagen & Gluta. Baik Untuk Kulit

 

 

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

facebook panduan petua kecutkan jerawat dan hilangkan jerawat

Klik Sini Dan Like Ye..