Petua Kelihatan Cantik

Petua kelihatan cantik ini boleh diamalkan oleh sesiapa sahaja yang ingin sentiasan kelihatan cantik dan jelita. Petua kelihatan cantik dan jelita juga awet muda ini sesuai untuk diamalkan oleh lelaki mahupun wanita. Mereka yang ingin kelihatan cantik, jelita, awet muka akan berusaha bersungguh demi mencapai matlamat yang mereka hajati itu. Di google petua kelihatan cantik telah mendapat sekitar 300 ribu hasil cariannya.

Artikel ini membicarakan pelbagai panduan, rahsia, teknik, cara bagaimana, kaedah, tips berkesan, kaedah atau petua kelihatan cantik yang boleh kita amalkan. Dengan mengamalkan petua kelihatan cantik, jelita dan awet muda ini akan menjadikan anda lebih yakin dan lebih disayangi pasangan anda.

petua kelihatan cantik, jelita dan awet muda

Garam Digunakan Untuk Kecantikan..

Petua Kelihatan Canti, Jelita dan Awet Muda

Pilihan 1: Campurkan 1/2 sudu teh garam ke dalam segelas air mineral. Gunakan untuk membasuh mata yang keletihan.

Pilihan 2: Campurkan garam dengan baking soda dalam jumlah yang sama banyak. Ia berguna sebagai pencuci mulut (berkumur) untuk kesegaran nafas.

Pilihan 3: Campurkan satu sudu garam dengan air panas untuk merendam kapas. Gunakan kapas untuk menjaram bahagian mata yang bengkak/sembap.

Pilihan 4: Rendam kaki yang keletihan dengan campuran air suam panas dengan segenggam garam. Basuh dengan air sejuk. Kaki akan terasa segar semula.

Pilihan 5: Masih dalam keadaan basah selepas mandi, urutkan tubuh, kaki dan tangan dengan garam. Hasilnya sel-sel mati akan terkeluar dan pusingan sel kulit akan meningkat

Pilihan 6: Campurkan garam secukupnya dengan minyak zaitun. Dengan cara yang lembut dan perlahan dengan tarikan arah atas, urutkan campuran tersebut ke wajah dan leher. Biarkan 15 minit, kemudian cuci. Facial ringkas ini akan menyegarkan tubuh.

Demikian pelbagai pilihan untuk anda sebagai panduan, rahsia, teknik, cara bagaimana, kaedah berkesan, petua kelihatan cantik, jelita dan awet muda.

Anda bebas memilih salah satu atau beberapa cara pilihan di atas untuk menjadikan anda kelihatan cantik, jelita dan awet muda ini.

In sha Allah. Selamat mencuba

 

 

 

 

IKLAN

Produk untuk sentiasa kelihatan cantik, jelita dan awet muda.

panduan rahsia petua kelihatan cantik, jelita dan awet muda

Makanan Tambahan Collagen Yang Mencukupi Untuk Tubuh Menjamin Kesihatan & Memutihkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah Juga Awet Muda

Gluta berry’s Collagen 5000mg adalah serbuk minuman antioksidan tinggi dariCollagen, Maqui Berry, Blueberry serta sari ekstrak herba untuk kecantikan wajah dari dalam dan peningkatan tenaga. Ia kaya dengan aktioksidan anthocyanin dariMaqui Berry (3 kali ganda antioksidan berbanding acai berry), enzim dan polyhenolserta aktioksidan glutathione.

Gluta Collagen Berry’s juga disarikan dengan vitamin A, C dan E serta cepat menyerap terus ke dalam darah melalui air liur tanpa melalui proses penghadaman yang mungkin mengurangkan keaktifan dan keberkesanannya. Dengan ini tidak hairanlah dalam masa yang singkat beberapa hari sahaja kulit anda akan kelihatan licin dan cerah

Produk pencuci muka untuk anda kelihatan cantik, jelita dan awet muda selalu

cara teknik tips berkesan petua kelihatan cantik, jelita dan awet muda

Pencuci Muka Yang Terbaik Untuk Wanita Dan Lelaki. Mengandungi Kolagen & Gluta. Baik Untuk Kulit

Hampir semua wanita selalu mencari jalan untuk menjadi awet muda dan cantik. Namun pengaruh stress sehari-hari dan usia dapat membuat wanita kehilangan sinar dan kelenturan kulit, yang secara bertahap menyebabkan kedutan, kekeringan dan noda-noda penuaan. Masalah-masalah tersebut dapat diselesaikan dengan menggunakan pencuci muka collagen ini.

Pembersih yang tidak mengandung minyak yang berasal dari sumber-sumber alami yang istimewa. Mengandung ekstrak Marine Collagen, Glutathione, Bio White, Chammomile Flower, Vitamin E, Arbutin dan ekstrak tumbuhan alami lainnya yang bermanfaat bagi kulit. Berfungsi untuk membersihkan muka dari minyak yang berlebih, riasan wajah, dan kotoran. Kulit akan terasa halus, cerah, lembut dan lembab namun tidak berminyak.

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

 

facebook petua kelihatan cantik jelita dan awet muda

Klik Sini Dan Like Ye..