Petua Menawan Hati Pasangan

Petua menawan hati pasangan ini merupakan perkongsian kepada lelaki dan wanita dalam usaha menawan hati pasangan. Memikat dan menawan hati pasangan untuk ke arah kebaikan merupakan usaha yang baik dan harus dipuji. Petua menawan hati pasangan ini dikongsi supaya kita memahami cara dan teknik bagaimana untuk menawan hati pasangan kita. Dengan memahami dan mengamalkan petua menawan hati pasangan ini mampu memberikan keistimewaan kepada kita dalam memikat, menundukkan seterusnya menawan hati pasangan.

Artikel berikut mengenai petua menawan hati pasangan kita dengan mudah.

In sha Allah, marilah kita memahami dan mengamalkannya semoga kita mendapat kebahagiaan dalam perhubungan

Petua Untuk Menawan Hati Pasangan Anda

1. Mulakan dengan niat baik.

2. Berusahalah untuk mencuci hati anda daripada semua perasaan yang negatif terhadap semua orang di dunia ini. Agar mudah orang sayang, cuci hati dengan jaga ibadah, solat taubat, beristighfar, baca Al-Quran, maafkan orang lain, meminta maaf, bersedekah dan berfikiran positif.

panduan rahsia mudah berkesan petua menawan hati pasangan

Berdoa Dan Beribadat Kepada Allah Di Mana Sahaja

3. Sayangi semua orang di sekitar anda dan anda akan menarik sayang terhadap anda. Jika anda membenci orang, ditakuti bakal pasangan anda akan membenci anda.

4. Orang yang sedang mencari pasangan harus sentiasa bersedia untuk bertemu dengan pasangannya pada bila-bila masa. Justeru, anda perlu sentiasa dalam keadaan yang paling menarik setiap masa. Tanggapan pertama adalah yang terpenting.

5. Buka hati dan minda anda untuk menerima cinta. Cinta boleh berputik pada bila-bila masa. Cinta mudah datang kepada mereka yang sentiasa bersedia untuk menerima cinta.

7. Ramai yang terlepas peluang dan patah hati sebab lewat menyatakan hasrat kepada bakal pasangan. Perkara yang baik disegerakan (iaitu menyatakan perasaan anda kepada bakal pasangan).

8. Tidak salah untuk orang perempuan memulakan usaha untuk berkenalan. Orang lelaki akan sentiasa merasakan mereka yang memulakan perkenalan walaupun sebenarnya orang perempuan yang mulakan.

9. Berkomunikasi dengan mesra dan bersemangat menggunakan lidah, mata, hati dan bahasa badan. Elakkan bercakap sambil lewa atau kurang sopan terhadap bakal pasangan.

10. Berbual dengan pasangan mengenai apa yang dia suka. Beri tumpuan kepada minat dan perasaannya. Elakkan sibuk memberi tumpuan kepada diri sendiri.

Berikut tadi ada 10 cara bagaimana, teknik berkesan, panduan, kaedah mudah, tips dan petua menawan hati pasangan kita. Semoga kita mendapat berkat dan rahmat dari Allah atas usaha kita yang baik untuk perhubungan rumahtangga suami isteri.

 

 

 

 

IKLAN

Pelbagai produk yang istimewa untuk suami dan isteri ada dijual diwebsite ini. Layarilah dan bacalah satu persatu, mungkin anda memerlukannya suatu hari nanti. Hadiahlah satu buat yang tersayang. Anda pasti disayangi.

rahsia teknik berkesan petua menawan hati pasangan

Stor Suami Isteri

 

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

facebook petua menawan hati pasangan

Klik Sini Dan Like Ye..