Petua Panjangkan Kemaluan Lelaki

Petua panjangkan kemaluan lelaki ini atau juga cara panjangkan zakar lelaki merupakan teknik, kaedah, cara bagaimana, tips berkesan juga rahsia untuk lelaki memanjangkan kemaluan (zakar lelaki). Petua panjangkan kemaluan lelaki ini digunakan atau diamalkan oleh lelaki bagi menambah saiz panjang kemaluan (zakar lelaki) menggunakan kaedah atau cara yang tertentu. Secara amnya zakar lelaki (kemaluan lelaki) memang boleh berubah saiz panjangnya. Ini kerana ianya merupakan otot badan yang boleh diubahkan saiz dan panjangnya. Petua panjangkan kemaluan lelaki (zakar lelaki) ini merupakan kaedah mudah atau tips berkesan yang boleh diikuti oleh semua lelaki yang ingin panjangkan kemaluan atau zakar mereka.

Petua panjangkan kemaluan lelaki ini boleh dilakukan dengan beberapa cara dan kaedah. Antara kaedah yang biasa dilakukan untuk panjangkan kemaluan (zakar lelaki) ini menggunakan kaedah urutan. Malah ada juga herba panjangkan kemaluan (zakar), pam panjangkan kemaluan dan juga alat regangan zakar yang boleh digunakan untuk panjangkan zakar lelaki ini.

Petua Lelaki Untuk Panjangkan Zakar Sehingga 7 Inci

1. Mengurut zakar untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi. Sapukan sedikit minyak lintah pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya.

2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.

3. Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Dengan cara ini, anda menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala zakar dan dikunci tenagannya oleh cengkaman tangan tadi. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Kemudian lepaskan.

4. Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebnyak 21 kali.

5. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.

6. Pegang kepala zakar, pusingkan zakar mengikut jarum jam sebanyak 21 pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.

7. Lihat perbezaan pada zakar anda pada hari-hari ke 7, ke-14 dan pada hari ke-21 dan hari ke-40. Sebaik-baiknya anda mengukur zakar terlebih dahulu sebelum memulakan latihan ini.

 

Berikut tadi adalah cara bagaimana, teknik mudah, tips berkesan, rahsia mudah, kaedah berguna, panduan atau petua panjangkan kemaluan lelaki ( zakar). Semoga anda mendapat manfaat dari perkongsian ini.

Panjangkan zakar atau kemaluan lelaki ini boleh dicapai dengan usaha yang konsisten dan cara yang betul. Selamat maju jaya.

 

 

 

 

IKLAN

Produk Panjangkan Kemaluan Lelaki (Zakar Lelaki) Dengan Mudah & Berkesan

produk minyak urut petua panjangkan kemaluan lelaki besarkan zakar

Wild X | Minyak Urut Lelaki Yang TERBAIK Dalam Pasaran !!

WILD-X – Minyak Urut Zakar Lelaki yang berasaskan herba dan terbaik untuk merawat masalah zakar juga untuk pemanjangan dan menambah saiz zakar lelaki. Dengan penggunaan yang betul mampu menaikkan urat-urat perkasa zakar, zakar lebih aktif dan mudah terangsang. Minyak urut zakar ini turut dijampi perubatan untuk menambah keberkesanannya dengan berkat doa kepada Allah. Ianya suci dan halal. Memecahkan lemak-lemak dan melancarkan darah di sekitar organ zakar lelaki

vimax produk petua panjangkan kemaluan lelaki besarkan zakar dengan cepat

Dapatkan Sekarang Juga !!!

VIMAX Original Kanada – Kapsul herba 30biji terbaik untuk kesihatan zakar lelaki, menambah nafsu, memberi kekuatan dan keaktifan mani lelaki. Merupakan produk jenama dunia yang banyak memberi manfaat kepada lelaki seluruh dunia. Kesan dan tindakbalasnya sangat natural. Selamat digunakan untuk lelaki semua peringkat umur. Gunakan paling kurang 30 hari & rasailah sendiri kehebatannya!!

Pam petua panjangkan kemaluan lelaki

Pam Besarkan, Kuatkan, Panjangkan Zakar Suami Menggunakan Teknologi Playboy

PLAYBOY MEDICAL DEVICE – Membesarkan zakar lelaki menggunakan kaedah bekam, teknologi sedutan dan tekanan yang tepat dari Amerika mampu memberikan perubahan pemanjangan zakar lelaki secara berkesan. Penggunaan yang konsisten sehari 10min akan mampu memberi perubahan saiz dalam masa 2 minggu sahaja. Penggunaan dalam tempoh lebih lama akan memberikan kesan yang amat baik. Juga mampu merawat mati pucuk!

cara mudah panjangkan dan besarkan kemaluan lelaki

Alat Membesarkan Zakar Lelaki Yang Paling Berkesan

Waterbuddy – TERBUKTI 250{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} LEBIH BERKESAN DARI PAM VAKUM – KHAS BUAT LELAKI MODEN – UNTUK TAMBAH SAIZ,KUAT DAN STAMINA – RINGKAS,BERKESAN & PRAKTIKAL – PERTAMA DI DUNIA SEUMPAMANYA GUNA TEKNOLOGI HIDRO

 

 

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

facebook panduan petua panjangkan kemaluan lelaki

Klik Sini Dan Like Ye..