Petua Payudara Tegang Dan Anjal

Petua payudara tegang dan anjal ini merupakan perkongsian cara bagaimana, panduan atau teknik yang boleh digunakan oleh para isteri bagi mendapatkan payudara yang tegang dan anjal khas untuk hiasan juga kebahagiaan suami. Para isteri sering rungsing apabila melihatkan bentuk payudara yang sudah leweh kebawah dan tidak tegang juga anjal lagi. Di internet para isteri sering search untuk mendapatkan panduan, tips berguna, kaedah berkesan, ataupun petua payudara tegang dan anjal ini. Mereka akan berusaha untuk mengamalkan petua payudara tegang ini supaya mendapat hasil yang baik.

petua payudara tegang dan anjal

Isteri Menggoda Perasaan Suami…

Dikongsikan disini untuk petua payudara tegang dan anjal yang boleh diamalkan oleh para isteri adalah seperti berikut.

Petua Payudara Tegang dan Anjal

Terdapat pelbagai petua Melayu untuk membantu mengembalikan ketegangan dan keanjalan payu dara. Mungkin hasilnya tidak drastik namun sekurang-kurangnya penampilan nampak lebih yakin dan menarik. Antara petua-petuanya ialah:

1. Labu – Kupas sebiji labu dan masak sehingga empuk/lembik. Ramas labu itu ketika masih suam. Kemudian sapukan pada keseluruhan payu dara. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas. Amalkan petua ini sebanyak 2 kali seminggu.

2. Daun Sirih – Daun sirih mempunyai peranan penting dalam menganjalkan payudara. Sediakan beberapa helai daun sirih. Layurkan di atas api dan angkat setelah agak-agak panas. Hati-hati supaya daun sirih tidak terbakar. Kemudian tekapkan kepada payudara. Bentukkan ia seperti cawan kopi tetapi tidak menutup puting. lakukan langkah yang sama terhadap payudara satu lagi. Selepas itu, pakai coli seperti biasa dan biarkan sehingga 2 atau 3 jam. Amalkan petua ini setiap hari.

3. Urutan – Anda juga boleh memilih urutan bagi mendapatkan payudara yang diingini. Urut dengan mengelilingi payudara dikatakan dapat mengurangkan rasa sakit dan denyutan apabila ia mengeras.

4. Senaman Payudara – Caranya mudah dan tidak mengambil masa yang lama, iaitu dengan menegakkan badan dan genggam kedua-dua tapak tangan. Tolak ke arah berlawanan dan lakukan selama 10 hingga 20 minit mengikut kemampuan.

Demikianlah beberapa perkongsian mengenai petua payudara tegang dan anjal yang baik untuk para isteri amalkan.

In sha Allah, jika konsisten dan rajin anda akan mendapat hasil yang baik dan lebih disayangi suami.

 

 

 

IKLAN

Herba untuk payudara tegang dan anjal yang terbaik yang harus dicuba oleh semua isteri. Klik gambar dibawah ya !!

produk herba dan petua payudara tegang dan anjal

Herba Penjagaan & Menambah Saiz Payudara Wanita Yang Hebat Dan Berkesan

 

Pam untuk payudara tegang dan anjal yang berkualiti untuk isteri melakukan senaman payudara. Pam ini juga mampu untuk membantu pengesanan awal jika ada tanda-tanda kanser dibahagian payudara isteri. Alat pam payudara tegang dan anjal yang harus dimiliki oleh semua isteri.

pam senaman payudara dan petua payudara tegang dan anjal

Pam Besarkan Payudara Wanita Secara Automatik

Menggabungkan produk payudara tegang dan anjal ini adalah terbaik untuk para isteri.

 

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia !

produk payudara tegang dan anjal panduan tips rahsia berkesan

Klik Sini Dan Like Ye..