Petua Tambah Air Mani

Kepada mereka yang hadapi masalah kekurangan air mani atau sperma ini sering mencari kaedah, ubat, produk, rahsia, panduan, cara bagaimana petua tambah air mani. Masalah kurang air mani atau sperma ini menjadikan perhubungan suami isteri kurang nikmat dan juga mengurangkan kesuburan seksual suami. Teknik, cara menambah atau petua tambah air mani berkaitan dengan petua orang-orang tua mengenai pemakanan dan senaman serta urutan yang boleh membantu menambah kuantiti dan kualiti air mani seseorang suami. Seseorang suami yang mengamalkan petua tambah air mani ini secara bersungguh dan konsisten pasti mendapat hasil air mani yang pekat dan banyak. Seterusnya memberikan kenikmatan, keseronokan dan kesuburan yang tinggi dalam hubungan seks.

petua tambah air mani atau banyakkan sperma suami

Cara Banyakkan Air Mani Agar Lebih Kesuburan !!

Perkataan-perkataan yang berkaitan dengan carian petua tambah air mani ini juga berkaitan dengan perkara-perkara yang dinyatakan dibawah berikut ini.

air mani, cara tambah air mani, makanan tambah air mani, makanan untuk tambah air mani, nak tambah air mani, petua tambah air mani, pil tambah air mani, produk tambah air mani, sperma lelaki, tambah air mani, tambah air mani lelaki, tambah mani, tambah sperma, tambah sperma lelaki, ubat tambah air mani, petua tambah air mani, teknik tambah air mani, rahsia tambah air mani, kaedah tambah air mani, rahsia menambah air mani, cara menambah air mani, panduan menambah air mani, produk menambah air mani, menambah air mani, bagaimana menambah air mani, vimax menambah air mani, herba menambah air mani, cara berkesan menambah air mani, petua orang tua menambah air mani

Berikut dikongsikan 8 petua mudah yang boleh dijadikan panduan, tips, rahsia, bagaimana cara atau petua tambah air mani yang mudah yang boleh diamalkan oleh sesiapa yang menghadapi masalah kurang sperma atau kurang air mani ini..

1. Jangan kerap bersetubuh kerana lebih kerap anda mencapai ejakulasi,isipadu air mani makin berkurangan dan cair. Jika ejakulasi selang tiga hari, air mani akan lebih mantap.

2. Elak tabiat merokok dan minum minuman keras.Kedua-dua perkara itu merendahkan tahap hormon testosterone yang mustahak untuk fungsi optima pundi yang menghasilkan air mani.

3. Lakukan senaman secara berkala,lakukan senaman kegel atau kemut,iaitu mencengkam otot lantai pelvis dan otot pembukaan lubang najis dan lubang kencing.

4. Makan makanan berkhasiat yang mengandungi kurang lemak,tinggi khasiat protein,sayur-sayuran dan kekacang.Semua itu sesuai untuk kesihatan sperma dan kandungan air mani.Kurangkan makanan pedas dan berempah.

5. Elakkan buah zakar terdedah kepada kepanasan.Kepanasan menjejaskan kilang sperma.Pakai seluar dalam longgar seperti seluar pendek “boxer” dan elak sauna atau merendam badan dalam air panas terlalu lama.

6. Kurangkan berat badan jika didapati meningkat.Peningkatan lemak perut mengganggu kestabilan hormone testosterone.

7. Belajar mengurus tahap tekanan secara positif melalui yoga dan bertafakur kerana tekanan memberi kesan negative kepada kesihatan badan.

8. Dapatkan urutan badan yang menyegarkan supaya otot selesa dan badan tenang serta mudah berinteraksi secara seksual dan memberi isipadu air mani yang lebih.

Demikianlah dikongsikan kepada semua mengenai panduan, rahsia, cara bagaimana untuk banyakkan air mani.

Selain petua tambah air mani ini, ada juga boleh ikhtiar untuk banyakkan air mani suami dengan menggunakan produk herba yang hebat dan istimewa. Herba tambah air mani ini amat baik dan berkesan untuk menambah kualiti dan kuantiti air mani atau sperma suami.

vimax volume tambah air mani

Dapatkan Vimax Volume Sekarang Juga Untuk Tambahkan Air Mani !!

Herba banyakkan air mani yang terbaik — KLIK SINI

kesan sampingan vimax tiruan

 

Jom Like FB sekarang juga !!