Playboy Medical Device – Pam Besarkan & Kuatkan Zakar Lelaki

Playboy Medical Device merupakan alat senaman zakar lelaki (suami) yang paling laris jualannya di Malaysia sejak tahun 2005 lagi. Playboy Medical Device menggunakan teknologi tekanan udara untuk membesarkan, memanjangkan dan menguatkan zakar suami. Penggunaan Playboy Medical Device secara konsisten dan betul akan memberikan kesan yang sangat luarbiasa. Sudah ramai yang berjaya mendapatkan saiz zakar yang diinginkan dan meminta dari kami untuk membeli balang saiz baru, kerana sudah tidak muat. Playboy Medical Device memang hebat dan menakjubkan !!!

cara guna playboy medical device

Jenama Dunia Yang Di Percayai

Apa yang Playboy Medical Device mampu lakukan:

1. Melancarkan darah
2. Menghilangkan lendir sekitar urat dengan sempurna
3. Mengeraskan zakar
4. Membesarkan zakar
5. Teknologi bekam yang moden
6. Tidak perlu urut

Dengan menggunakan alat PLAYBOY Medical Device

1. Dapat Memberi kesan efektif dan terbukti untuk zakar dari 1”-3”,
bukan hanya memanjang, tetapi juga menebalkan zakar anda. Anda akan lihat kesannya dalam 2-3 minggu pertama!
2. Untuk merawat lemah tenaga batin , dengan melancarkan darah.
3. Untuk menguatkan ereksi dan menjadi keras seperti batu setiap kali ketegangan.
4. Mengawal ejakulasi pramatang (tiada lagi pancutan pramatang/mengejut)
5. Meningkatan tenaga pancutan, merasai nikmat pancutan dengan lebih padu.
6. Membina kepala zakar yang lebih besar dan hebat.
7. Aliran darah untuk kesihatan zakar secara menyeluruh
8. Memendekkan masa untuk zakar anda kembali tegang setelah terpancut.
9. Kekalkan ketegangan anda dengan lebih lama dan padu..

Anda BOLEH membesarkan zakar mengguna beberapa cara senaman dan teknik yang mudah! Hanya beberapa minit sehari, dan ia bersifat kekal. Ia mungkin sukar untuk dipercayai namun ia benar-benar berkesan. Kaedah ini adalah 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} semulajadi. Bukan alat regangan, pil, minyak atau losyen, dan pastinya bukan pembedahan.

Peralatan ini digunakan oleh pelakon porno antarabangsa dan terbukti dapat membesarkan zakar dari 1-3 inci. Ada yang melaporkan mencapai tambahan sehingga 3.5 inci! Apa yang menarik ialah kebanyakan pelanggan dapat melihat perubahan dalam 2-3 minggu pertama. Kaedah ini adalah 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} semulajadi, selamat dan berkesan. Selain itu doktor-doktor pakar juga mengesyorkan kaedah ini.

Dengan meneruskan pembacaan – anda akan pelajari:

Membesarkan zakar anda 1-3 inci atau lebih, secara natural dan berkesan, mengguna senaman dan teknik yang mudah. Bukan hanya memanjang tetapi juga menebalkan zakar anda. Anda AKAN lihat kesan-kesannya secepat 2-3 minggu! Anda juga akan pelajari cara-cara:

* Mencegah Mati Pucuk (dengan melancarkan aliran darah)
* Menguatkan ketegangan.
* Kawal Pancutan Awal.
* Tingkatkan daya pancutan mani,

kepuasan pancutan yang lebih nikmat.

* Meluruskan zakar yang bengkok.
* Menjadikan Kepala Zakar seakan-akan cendawan busut.
* Meningkatkan perjalanan darah agar lancar secara menyeluruh.
* Teknik agar zakar cepat segar, selepas ejakulasi.
* Pelajari rahsia seks dan otot “PC MUSCLE”
* Kekalkan ketegangan agar keras lebih lama dan mantap.
* Tingkatkan kepuasan pasangan.
* Mengekalkan kehidupan seks yang sihat.
* Dan lebih lagi…

Ya benar… Anda BOLEH membesarkan zakar 1-3 inci di rumah, tanpa menggunakan alat-alat dan cara-cara yang pelik!

Ini bukanlah cara membesarkan zakar menggunakan ilmu hitam & sihir. Kaedah dan teknik ini boleh anda lakukan HARI INI. Ia moden, telah dikaji dan terbukti berkesan. Beribu-ribu lelaki seluruh dunia telahpun menggunakan teknik ini dengan keputusan yang memberangsangkan!

Anda boleh dapatkan teknik-teknik ini segera.

FAKTA: Dalam kajiselidik yang dijalankan, 70{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} wanita tidak berpuashati dengan saiz zakar pasangan masing-masing. (Kajiselidik Playboy secara worldwide pada tahun 1980)

Ini membuktikan bahawa saiz itu penting. Wanita berpendapat lelaki bersaiz zakar besar, lebih memuaskan secara seksual dan lebih berkeupayaan memuaskannya. Secara umumnya lebih besar zakar itu maka lebih permukaan dan kawasan faraj yang boleh diterokai, ini dapat memberangsangkan kawasan-kawasan faraj dengan lebih luas dan lebih dalam dengan sempurna. Ini pastinya disukai oleh ramai wanita. Zakar yang lebih besar dan berotot juga didapati membuatkan ramai wanita akan terpegun dan terpesona apabila terlihat olehnya, dan ini akan menaikkan berahi dan nafsu mereka ketahap paling maksimum!

Jadi… Bagaimana Ia Berfungsi?

Umumnya, zakar kita terbahagi kepada 3 bahagian, 2 ruang di atas (nama saintinfiknya Corpora Carvenosa), dan 1 ruang kecil di bawah (Corpus Spongiosum). Sila Lihat Gambarajah
Bila zakar anda menegang, zakar anda akan dipenuhi darah, memenuhi 3 ruang tersebut. Ruang Corpus Spongiosum adalah ruang yang diguna khusus untuk kencing dan pancutan mani. Bagaimanapun Corpora Carvenosa, adalah ruang pemegang darah yang utama. Di sinilah 90{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} darah disimpan setiap kali zakar anda menegang.

Zakar anda kini terhad oleh panjang dan tebal saiz zakar anda, semaksima yang boleh, di mana Corpora Cavernosa akan diisi dengan darah. Dengan ini, bermakna adalah mustahil untuk zakar anda membesar dengan sendiri, sekiranya darah memenuhi ruang Corpora Carvenosa tersebut telah mencapai tahap tertinggi. Cara yang betul untuk pembesaran zakar adalah dengan membina dan membesarkan ruang Corpora Cavernosa. Ia hanya boleh dilakukan menggunanakan teknik dan peralatan yang khusus untuk membina dan membesarkan zakar.

Rahsia kepada cara pembesaran zakar yang natural dan penjagaan zakar yang sihat adalah dengan cara melatih bahagian Corpora Cavernosa secara kerap, menggunakan teknik yang berkesan. Penggunaan teknik dan peralatan secara berperingkat-peringkat akan meregang zakar, ia juga akan melancarkan peredaran darah zakar secara keseluruhan.

Senaman yang dilakukan biasanya akan meregang dinding-dinding sel Corpora Cavernosa, dengan meningkatkan aliran darah kedalam ruang tersebut. Regangan dan paksaan secara berperingkat akan membesarkan ruang Corpora Cavernosa ini seterusnya memberi lebih banyak darah memasuki ruang tersebut. Setiap kali senaman dilakukan maka zakar akan membesar secara berperingkat, kesannya zakar akan menjadi lebih besar, kuat dan sihat.
Kebanyakan lelaki seluruh dunia, tidak peka dan tidak ambil peduli bahawa senaman zakar ini wujud, itulah sebabnya berjuta-juta lelaki mengalami masalah tenaga batin. Sebabnya mereka tidak pernah melatih zakar dengan senaman yang sepatutnya, untuk menjadikan zakar mereka lebih kuat dan sihat secara menyeluruh. Bayangkan sekiranya anda langsung tidak pernah bersenam mana-mana anggota badan, organ tubuh badan anda pasti lemah sekarang, begitu jugalah yang akan terjadi sekiranya zakar anda langsung tidak dijaga dan diberikan senaman secukupnya.

Yang BENAR adalah majoriti lelaki seluruh dunia, termasuk ANDA, memiliki zakar yang tidak sihat dan lemah. Tahukah anda kebanyakan lelaki terpancut seawal 3 minit ketika seks… ya, kurang dari 3 minit! Kajian menunjukkan bahawa 93{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} dari seluruh wanita tidak berpuashati dengan saiz zakar dan keupayaan seks pasangan masing-masing. Ini kerana pasangan masing-masing tidak dapat bertahan cukup lama untuk memuaskan pasangan mereka sehingga klimaks.

Dengan latihan dan teknik yang berkesan, anda boleh meningkatkan sistem ejakulasi dan kesihatan organ zakar anda, untuk mengawal pancutan, seterusnya menikmati kepuasan klimaks yang berganda.

FAKTA: 98{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} lelaki yang kerap bersenam mengalami peningkatan saiz zakar yang ketara dari segi panjang dan ukurlilit. Mereka juga didapati menikmati kehidupan seks yang lebih bermakna.

Peralatan unik berserta teknik berkesan dari kami, memberikan anda INFORMASI secara langkah demi langkah, untuk membina dan membesarkan Corpora Cavernosa. Melatih bahagian Corpora Cavernosa anda, akan membolehkan lebih banyak darah memasukinya kerana ia menjadi semakin besar dan kuat. Sekiranya anda pergi ke Gym setiap hari untuk menguatkan otot tubuh badan, anda akan dapati otot membesar dan kuat bukan? Begitulah halnya dengan zakar anda. Menggunakan teknik senaman kami, dengan kadar yang kerap, anda PASTI akan dapat membina pertumbuhan & kekuatan zakar anda ketahap yang lebih tinggi.

Jangan Berlengah,,, LAGI..

DAPATKAN ALAT PLAYBOY MEDICAL DEVICE INI:

* Jangan minta pendapat dari seseorang yang belum pernah menggunakan alat SENAMAN PLAYBOY!
* Tanya kawan anda yang pernah pakai alat SENAMAN PLAYBOY secara teratur dan berterusan…
* Alat keluaran PLAYBOY ini terbukti berkesan kerana disamping melancarkan darah dengan sempurna ia juga mampu menarik keluar zakar kita yang tenggelam akibat gemuk, akibat keturunan, akibat selalu melancap, akibat makanan, akibat pemakaian seluar ketat dan sebagainya!.
* Doktor Pakar syorkan kepada PESAKIT ED! (Pesakit Mati Pucuk / Lemah Tenaga Batin)

CUBA ANDA FIKIR:

* Adakah pembedahan selamat?
* Adakah mengurut sahaja dapat membesarkan saiz zakar?
* Adakah dengan menyapu minyak, BERKESAN???
* Anda ingin ZAKAR anda disuntik dengan ubat?
* Makan ubat boleh membuatkan zakar kuat? Berapa botol kena makan?
* Jika darah tidak lancar, zakar anda tentu bermasalah!
* Kalau zakar kita KUAT! Adakah itu satu kelemahan atau KELEBIHAN yang boleh kita banggakan?
* Jika kita jarang bersenam, otot, urat dan anggota badan akan bertambah LEMAH! Bagaimanakah caranya supaya kita dapat MENGUATKAN otot dan urat zakar?
* Senaman ala YOGA atau MELAYU KUNO hanya membantu mengawal pernafasan supaya kita berstamina ketika bersetubuh. Adakah senaman ini dapat membantu menguatkan dan MENGERASKAN zakar anda?
* Kalau ALAT SENAMAN PLAYBOY tidak BERJAYA dan BERKESAN kenapa doktor-doktor IKTIRAF dan kenapa masih TERJUAL dan DI-IKLAN di MAJALAH TERKEMUKA? Dan kenapa harganya mencecah RATUSAN RINGGIT??
* Saya sendiri telah memakai-NYA! Sebab itu saya berani rekemen kepada anda semua, supaya anda mampu mempunyai zakar yang BESAR dan KUAT! Dulu ukuran zakar saya ialah 4.5 inci tetapi sekarang zakar saya CECAH 6 inci! Tahukah anda tukang urut tenaga Batin mengambil upah sebanyak RM500-700 Sekali URUT???
* Jadi berapakah harga yang saya OFFER kepada ANDA?? Adakah ia MAMPU di miliki sesiapa sahaja. (Tahukah anda alat ini dijual pada HARGA RM350 dalam pasaran sekarang!) Cuba beli majalah PLAYBOY.

SAYA TANYA ANDA’ BERAPAKAH NILAI ZAKAR ANDA???
ZAKAR ANDA TIDAK TERNILAI HARGANYA…

Wanita mana yang tidak TERKEJUT GEMBIRA
MELIHAT ZAKAR ANDA yang SIHAT & KUAT, KERAS, PEJAL & TAHAN LAMA !

1. Anda sendiri akan merasa BANGGA!
2. ANDA Lebih KONFIDEN & YAKIN
3. Anda Lebih daya SAING bila BERTARUNG!
4. Anda Tidak akan MALU bila BUKA seluar!
5. RAMAI Wanita tidak AKAN ‘SABAR-SABAR’ INGIN menikmati ZAKAR ANDA YANG BESAR & KERAS ITU!
6. Wanita AKAN PUAS dan RASA PENUH, SENDAT & PADAT & SENAK-SENAK KESEDAPAN! apabila zakar anda MEMASUKI FARAJ mereka!
7. Wanita akan CEPAT PUAS!
8. Permainan dan AKSI anda akan LEBIH BAIK kerana tidak mudah TERCABUT, tidak MUDAH LONGGAR! dan LEBIH HEBAT!
9. Sorong tarik LEBIH LAMA kerana ZAKAR BESAR! Mudah Dapat Anak!
10. Anda Biasa Tonton Filem Lucah? Kalau Zakar pendek… Boring bila tengok KAN? Tak BEST! Tetapi kalau BESAR??? BEST BILA TENGOK!!! Anda Tahu??? Macam itulah PERASAAN WANITA BILA TENGOK ZAKAR ANDA!!! KALAU ZAKAR ANDA KECIL & PENDEK ALAMAT TAK BEST-LA JAWABNYA!!!

PERINGATAN !!

Penggunaan Alat SENAMAN PLAYBOY MEDICAL DEVICE ADALAH UNTUK MELANCARKAN DARAH DAN MEMBESARKAN ZAKAR!

*KESAN adalah bersifat KEKAL
*RESULT Setiap individu adalah berlainan!! Bergantung kepada USAHA masing-masing! TETAPI DALAM 2 MINGGU DAH NAMPAK RESULT! DI-JAMIN!

PALING PENTING SEKALI IALAH ANDA AKAN MUDAH MENUSUK & MENIKAM MAKAM LAZAT DAN NIKMAT SEGALA NIKMAT BAGI SEMUA WANITA & KAUM HAWA IAITU *BATU MERIYAM!!!

*INGAT…
DAPATKAN PAM VAKUM PLAYBOY NO.1 MALAYSIA YANG TERBUKTI BERKESAN, IA JUGA MENEPATI SPESIFIKASI YANG TERBAIK & BERKUALITI TINGGI! DIGUNA & DI-MILIKI OLEH PELAKON-PELAKON LUCAH PLAYBOY!!!

*INGAT !
BUKTI SAINTIFIK MENUNJUKKAN !
ALAT INI MAMPU MEMBUATKAN SENJATA ANDA :

KUAT, BESAR, SEGAR, SIHAT, KERAS, HEBAT & PERKASA

DAPATKAN YANG ORIGINAL !
[ LIFETIME WARRANTY ]
CEPAT BELI … SEBELUM NAIK HARGA ATAU BARANG HABIS !!!

* PLAYBOY MEDICAL DEVICE
* ALAT KHUSUS UNTUK PELAKON PLAYBOY

cara belian playboy medical device

Dapatkan Sekarang Juga !! Playboy Medical Device Alat Kemestian Untuk Semua Lelaki Yang Ingin Jadi Hebat

YA !!! RM200 seunit merupakan pelaburan yang berbaloi untuk seorang LELAKI (SUAMI ATAU AKAN MENJADI SUAMI). ANDA Mampu Jadi HEBAT Seperti LELAKI-LELAKI HEBAT Dambaan Orang Wanita !!

Ayuh, buatlah belian unit ANDA SEKARANG JUGA !!!

CEPAT !! PULUHAN EBOOK & TIPS PERCUMA SEDIA UNTUK ANDA DOWNLOAD ADA DI RUANGAN VVIP AKSES

soalan pelanggan mengenai playboy medical device

Klik Sini Untuk Soalan Lazim Pelanggan Mengenai Playboy Medical Device

pelanggan puashati dengan playboy pam

Rakaman Testimoni Pelanggan Yang Berpuashati Dengan Playboy Medical Device

 

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
 
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
 
PUBLIC BANK – AKAUN NO:  4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading
 
HONG LEONG BANK – AKAUN NO: 197-51-061461, Zulkifli Bin Hj. Harun
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
 
Kod Produk : PLAYBOY MEDICAL DEVICE™ (PMD)
Harga Produk : RM200 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah IniPLAYBOY MEDICAL DEVICE merupakan peralatan untuk pemanjangan & pembesaran zakar lelaki yang telah terbukti dan dipercayai keberkesanannya. Merupakan alat yang mendapat sokongan doktor andrologi; baik untuk perjalanan darah zakar. Juga mampu merawat masalah mati pucuk. Alat program senaman zakar no #1 di dunia. Mempunyai 2 juta pengguna dari seluruh dunia. Hasil pembesaran & pemanjangannya mampu kekal dengan latihan berterusan, kesan pertama boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan.
DAPATKAN PLAYBOY MEDICAL DEVICE SEKARANG JUGA

PLAYBOY MEDICAL DEVICE adalah trademark LELAKI HEBAT