Bahagia Rumahtangga Suami Isteri

Bahagia rumahtangga suami isteri merupakan cita-cita yang baik dan murni oleh pasangan suami dan isteri. Suami dan isteri merupakan pasangan yang disatukan dengan sah melalui perkahwinan yang mana Allah menghalalkan segala perhubungan mereka melainkan bentuk perhubungan yang telah diharamkan didalam nas Al-Quran dan Hadis. Rumahtangga yang dibina ini sering akan mengharapkan bahagia rumahtangga dalam kehidupan mereka. Namun dalam kehidupan suami isteri hari ini disebabkan kesibukan, stress, amalan pemakanan, masalah kesihatan, faktor umur, usia dan lain-lain menyebabkan berlakunya penurunan prestasi dalam hubungan berlaku kepada baik suami mahupun isteri.

Jika faktor penurunan prestasi kepada suami mahupun isteri akan menyebabkan sedikit demi sedikit bahagia rumahtangga akan berkurang dan mungkin juga hilang jika tidak diatasi dengan segera. Perkara dan hal ini sering didengari didalam akhbar-akhbar dan dibincang lanjut dalam media-media hari ini.

bahagia rumahtangga

Keratan-Keratan Akhbar Mengenai Krisis Rumahtangga Kepada Suami & Isteri

Oleh yang demikian, demibahagia.net hadir untuk menawarkan pelbagai produk yang berkualiti dan baik untuk membantu menyelesaikan pelbagai permasalahan yang dihadapi dalam hubungan rumahtangga suami isteri demi kearah bahagia rumahtangga.

Pesanan Paksu kepada pelawat-pelawat; untuk kita bersama-sama berusaha untuk yang terbaik kepada diri & pasangan kita. Jika kita atau pasangan menghadapi sesuatu masalah yang menyebabkan perhubungan kita menjadi renggang, kurang dan tak seperti dulu.. Maka, ambillah inisiatif untuk menyelesaikannya. Jangan hanya mengharapkan pasangan; (baik suami atau isteri), tetapi ambilah sikap mulakan dulu untuk setiap yang baik. Kerana matlamat kita semua sama iaitu Ke Arah Rumahtanngga Yang Bahagia, Ceria, Berkat & Mendapat Rahmat Allah. Kepada si isteri, jadilah isteri yang taat pada suami & Allah, kerana dengan itu ANDA mampu mendapat janji Syurga Allah. Kepada si suami, sama-sama kita membentuk isteri-isteri, juga anak-anak kita untuk berada dalam landas Nabi SAW & Agama Allah…

Jika memilih satu produk untuk diri, maka pilihlah juga produk MUNGKIN SEBAGAI HADIAH buat pasangan ANDA. Semoga perhubungan kita suami isteri bahagia, ceria & penuh kenikmatan.

Moga dengan usaha kita ini, kita semua mendapat ganjaran, keberkatan, keredhaan & rahmat Allah yang tidak terhingga di dunia & di akhirat kelak. Amin…

KITA HANYA BERDOA, BERIKHTIAR & BERUSAHA…. DENGAN IZIN ALLAH JUA YANG MENYEMBUHKAN.

RANGKAIAN PILIHAN PRODUK SUAMI & ISTERI

[table “3” not found /]

 

Jom Like Facebook Demibahagia.net