Produk Pembakar Lemak Berkesan Untuk Kuruskan Badan

Produk pembakar lemak yang berkesan diperlukan untuk membantu membakar segala lebihan lemak yang terkandung dalam badan kita. Produk pembakar lemak atau fat burner ini merupakan suatu formulasi menggunakan ramuan herba yang semulajadi yang diuji mampu membantu pengguna untuk membakar segala lebihan lemak dalam badan secara selamat dan berkesan. Namun bagaimana untuk mendapatkan produk fat burner atau pembakar lemak yang berkesan ini?

Memperkenalkan kepada ANDA produk pembakar lemak No #1 di Malaysia yang sangat berkesan untuk ANDA kuruskan badan dengan cepat, selamat dan semulajadi serta bebas dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan.

Hybrid Fat Burner Elite S7 – merupakan produk pembakar lemak yang menggabungkan pelbagai fungsi kesihatan 4 dalam 1 menjadikan ianya sangat diminati ramai orang

kuruskan badan dengan berkesan menggunakan produk pembakar lemak no #1 dimalaysia
(Ultimate Fat Burner + Power Detox + Triple Energy Booster + Collagen)

4 in 1 !

LULUS KKM No Rujukan 130715/07/099

Kenapa ramai yang guna produk kurus tapi tak kurus-kurus?

Ini kerana badan anda terlalu banyak toksin yg menghalang pembakaran lemak.

POWER DETOX adalah proses membuang toksin di dalam badan. Bila toksin hilang maka lemak mudah terbakar melalui proses ULTIMATE FAT BURNER dan badan akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang.

TRIPLE ENERGY BOOSTER meningkatkan 3 kali ganda tenaga dan menghilangkan rasa lapar.

COLLAGEN akan menegangkan kulit serta memperbaiki sel-sel kembali muda.

fungsi hebat produk pembakar lemak untuk kuruskan badan dengan berkesan

Satu botol tahan utk 40 HARI. Selamat dan HALAL lulus KKM. Perisa mix berries yg sgt sedap. Tiada kesan sampingan spt pening, degup jantung kencang atau kerap ke toilet.

Cara guna 1 sachet campur air 150ml kacau larut. Minum 15 minit sblm breakfast setiap pagi atau sebelum aktiviti riadah. Kalau nak cepat turun guna 2 sachet sehari sebelum breakfast.

Habiskan sebotol dalam masa 40 hari utk kesan optimum. Boleh skip breakfast jika minum S7 waktu pagi kerana S7 dapat memberi tenaga hingga ke tengahari.

Kesan seawal 2 – 4 hari. Hilang seawal 1 – 3 kilo. Boleh mencapai sehingga 20 kilo dlm masa sebulan (bergantung pada individu)

cara membakar lemak badan dengan mudah menggunakan produk fat burner

TIDAK WAJIB BERSENAM. TIDAK PERLU DIET.

Yang PALING PENTING perlu minum air kosong sekurang2nya 3 liter sehari utk pembakaran optimum.

InsyaAllah anda akan turun berat badan dgn lebih senang lebih banyak.

MAKLUMAT LANJUT >>>>> KLIK SINI