Seluar Dalam Bio Magnet – Berubat, Merawat & Membetulkan Masalah Fungsi Kelakian

Ingin saya perkenalkan kepada anda UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI atau SELUAR DALAM BIO MAGNET yang sangat HEBAT & BERGUNA kepada LELAKI !!! JIKA ANDA WANITA, hadiahkan satu pada pasangan ANDA, kerana ianya sangat hebat!! Menjaga & memulihkan SEGITIGA EMAS LELAKI.. ada juga yang memberitahu paksu MEREKA TIDAK LAGI PERLU MAKAN UBAT KUAT LELAKI.. ini adalah kehebatannya!!

kenapa ianya dinamakan UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI, ini kerana kesan & nilainya amat-amat tinggi hingga boleh disamakan dengan nilai EMAS. Ianya sangat hebat & terbukti berkesan dalam memulihkan masalah lelaki, yang kecil ia besarkan, yang pendek ia panjangkan, yang kendur ia tegangkan, yang lemah ianya POWERkan, juga MAMPU merawat masalah kanser prostat, siflis dan lain-lain penyakit kelamin LELAKI. Baca lah keterangan, bukti-bukti & testimoni2 dibawah untuk memahaminya.. Ianya cukup MUDAH & SIMPLE untuk diamalkan. Hanya pakai seharian & ANDA akan dapat manfaatnya..

SELAMAT MENCUBA – ADA HADIAH PERCUMA menanti ANDA!!!

hadiahkan seluar dalam berubat ini kepada suami ANDA

AWAS…… SESUATU YANG AMAT PENTING HARUS ANDA BACA !!
Anda Tahu Apa Itu Gelombang/Frekuensi Elektromagnetik???
Jika Anda Tahu, Tentu Anda Tahu Bahaya Radiasinya!!!
Dari Mana Datangnya Radiasi Ini???

Yupp…Dari Peralatan Elektrik & Elektronik, Komputer,Televisyen, Gelombang Wi-Fi, Pemancar Microwave, Hand Phone, dan lain lain lagi Sumber …
Kita ambil satu contoh sumber yang biasa :
TELEFON BIMBIT (HANDPHONE)
SO, KAT MANA BIASANYA ORANG SIMPAN HANDPHONE???

Aghhh…Bijak..bijak…Kat Dalam Poket Seluar / Kat Pinggang!!! Ada Yang Pakai 1, Ada Yang Guna 2, Kiri-Kanan Lagi…
Secara Logiknya, Bahagian Manakah Yang Kritikal Sekali Terdedah Dgn Radiasi Ini???
“Bahagian Segitiga Kita dan Buah Pinggang”
maka tidak hairanlah kalau di malaysia ramai mereka yang menggunakan UBAT KUAT LELAKI..

WAHAI SAHABAT2 LELAKI.. Tidakkah anda sayang pada isteri & keluarga anda? Tidakkah anda dituntut untuk memenuhi nafsu & nafkah batin pasangan ANDA?.. Ya, tentulah anda sedar & tahu, berapa banyak penceraian yang berlaku disebabkan lemahnya seks suami.. anda juga mungkin tahu juga ramai wanita yang menderita & mencari nikmat seks diluar.. Oleh itu, paksu katakan UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI ini, adalah paling mudah, paling ringkas, paling tidak memerlukan usaha tetapi amat berkesan untuk merawat segala masalah lelaki.. walaupun anda tiada masalah, ianya juga membantu untuk menghalang anda DARI bermasalah…

JIKA ANDA BENAR2 MAHU MENJADI LELAKI SEJATI YANG SIHAT & HEBAT.. DAPATKANLAH IANYA SEKARANG JUGA..

LIHATLAH POPCORN JUGA BOLEH DIHASILKAN HANYA DENGAN RADIASI DARI HANDPHONE!!
Bayangkan bagaimana ianya memberi kesan kepada kita bertahun-tahun lama nya (kawasan sekitar zakar & buah pinggang kita)

Pendapat Pakar:

“Kesan Radiasi Elektromagnetik Akan Mengurangkan Tenaga Tubuh Badan Sebanyak 25-30{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615}”

INILAH PUNCA SEBENARNYA KENAPA MANUSIA DI ZAMAN KEMAJUAN SAINS DAN TEKNOLOGI BANYAK MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK YANG AMAT SUSAH DI UBATI !! Ramai yang mengalami masalah mati pucuk, permintaan terhadap ubat kuat lelaki pun meningkat.. hehehe. PUNCA UTAMANYA ADALAH KERANA KITA SEMUA SETIAP HARI, SETIAP SAAT MASA DAN KETIKA SENTIASA TERDEDAH KEPADA BAHAYA RADIASIBAHAYA RADIASI BOLEH MEROSAKAN SEL & ORGAN DALAM BADAN HINGGA BOLEH MEMBUNUH MANUSIA DAN MAKHLUK BERNYAWA YANG LAIN !!

TAPI ANDA SEMUA TIDAK PERLU RISAU LAGI….
PAKSU CUBA UNTUK MEMBANTU ANDA MENYELESAIKANNYA, bukan dengan ubat kuat lelaki, tetapi…..

KINI SUDAH ADA PENAWAR UNTUK SEGALA PERMASALAHAN TERSEBUT !!

ANDA perlukan UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI ini.. Ianya boleh dicuci 2000kali.. tanpa merosakkan KHASIAT nya…

SELUAR DALAM BOXER DGN KAIN YANG BERKUALITI TINGGI, KAIN YANG LEMBUT, SEDAP & SELESA DIPAKAI

UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI Dapat Melindungi Dan Menghalang Tubuh Badan Kita dari Bahaya Radiasi EletroMagnet Yang Terdapat Pada Alat-Alat Canggih Di Dunia Ini, Terutama Untuk Penjagaan Keselamatan Dan Kesihatan Bahagian Zakar, Kantung Dan Buah Pinggang.

SELUAR DALAM BIO MAGNET ini Direka Bukan Hanya Untuk Merawat, Tetapi Menghalang Faktor-faktor Luaran Penyebab Kelemahan / Kegagalan Fungsi Senjata Anda. – TERUS TERANG IANYA MAMPU MENJADI UBAT KUAT LELAKI, TETAPI TAK PERLU MAKAN.. MEMANG BEST!!

BUKTI KEHEBATAN UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI !!

fungsi merawat masalah kesihatan lelaki fungsi seksual

SELUAR DALAM BIO MAGNET – Produk Pertama Seumpamanya Di Dunia, Di Lengkapi Dengan :

1) MAGNET REKAAN KHAS
Memulih dan mengembalikan kemagnetan dalam tubuh, anti-penuaan serta mengurangkan kolesterol dalam darah.

2) INFRA MERAH JAUH (FAR INFRA RED – F.I.R)
Bertindak sebagai agen anti-septik (Pensterilan), menyahtoksin darah, mencairkan LDL (kolesterol tidak larut), melegakan otot-otot dan sendi-sendi.

3) ION NEGATIF
Menyahtoksin dan menulenkan darah serta mengimbangkan semula keasidan dan kemasinan (pH) darah dalam badan dan juga untuk menguatkan imunisasi badan.

4) ION SILVER & ION ARGENTUM
Bertindak sebagai agen pensterilan dan pembasmian kuman (penyahbakteria). Ketinggian kadar pembasmian kuman sehingga 99.99{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615}.

5) BINTIK TOURMALIN
Juga dipanggil ‘Batu lombong Sembuh’ ini boleh memancarkan sejenis cahaya yang dikenali sebagai “Cahaya Kehidupan” yang terdiri daripada inframerah yang mempunyai gelombang sekitar 4-14 mikro panjang dan mampu mengeluarkan “ Udara Bervitamin” yang terdiri daripada ion-ion negatif.

SELUAR DALAM BIO MAGNET dilengkapi dgn 16 magnet khas kesihatan multi-polar, dan tiada daya tarikan kepada barangan besi atau mengganggu fungsi peralatan elektrik, kad kredit, kad bank, kad pengenalan atau aksesori tubuh sepert jam dan lain lain.

UJIAN KEHEBATAN MAGNET ANGKASA DALAM UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI !! (Ianya juga mampu merawat kepada yang masalah prostat – Ianya sesuatu yang sangat hebat)

Ujian Menggunakan Alat Ujian Kekuatan Magnet Ke Atas SELUAR DALAM BIO MAGNET dan juga Ujian Keatas Pesakit Prostat. Saksikan Kehebatan SELUAR DALAM BIO MAGNET

Suami Saya Kini Lebih Bertenaga, Tenaganya Bagaikan Tidak Akan Habis.. Kini Saya Sangat Bertambah Sayang Kepada Suami Saya Selepas Menggunakan Seluar Dalam Emas Lelaki – Ms Woon

merawat masalah zakar dengan seluar dalam bio magentik untuk kesihatan lelaki

seluar dalam bio magnet menyihatkan dan merawat masalah fungsi zakar dan kelakian

ANDA HARUS MEMILIKINYA HARI INI JUGA – Kepada ISTERI – Hadiahkan Satu Buat Suami ANDA

DAPATKAN DARI KAMI; HANYA YANG ORIGINAL… JANGAN TERTIPU DENGAN VAKOOU PALSU

30 HARI MENJADI LELAKI SIHAT, LELAKI SEJATI !!
KESAN HEBAT PENGGUNAAN SELUAR DALAM EMAS LELAKI

Selepas 1 Minggu
Kekerapan membuang air kecil berkurangan, jarang bangun malam, tanda-tanda sakit belakang kian berkurangan, peredaran darah dalam badan bertambah lancar, zakar bertambah aktif dan mudah terangsang terhadap pasangan,sungguh bertenaga dan tidak mudah letih.

Selepas 15 Hari
Simptom-simptom seperti kerap buang air kecil, sengal-sengal di bahagian pinggang, mengantuk, kerap bermimpi, mudah letih, lesu akan hilang terus; saiz zakar membesar dengan cepat, kehidupan keranjang bertambah baik,bertenaga dan stamina seluruh tubuh badan!

Selepas 1 Bulan
Tidak akan ada lagi gejala kegagalan ereksi & pancutan awal. Jauh lebih bertenaga dan tahan lama, memiliki stamina tubuh yang luar biasa! – kepada yang selalu mengamalkan makan ubat kuat lelaki, ANDA sudah boleh cuba untuk tidak mengambilnya..

HOT !! TESTIMONI PENGGUNA SELUAR DALAM BIO MAGNET !!

TESTIMONI 01
EN. KAMAL JAMALUDIN (KUANTAN, PAHANG) Saya Baru Pakai 2 Hari, Tabiat Kencing Kerap Diwaktu Malam Sudah Tiada Lagi !!

TESTIMONI 02
EN. ABD SALAM (KOTA BELUD, SABAH) Sejak saya pakai UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI, Isteri saya bagi 10 markah !!

TESTIMONI 03
EN. ZAMALUDIN (SIBU, SARAWAK) Dengan SELUAR DALAM BIO MAGNET kencing saya jadi lawas, lancar dan puas !!

TESTIMONI 04
EN. FAUZI (GRIK, PERAK) Saya suka jual SELUAR DALAM BIO MAGNET sebab produk ni laris macam goreng pisang panas !!

TESTIMONI 05
EN. ROSLI (K. KANGSAR, PERAK) Pakai UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI jadikan saya sentiasa cergas, badan rasa kuat, mantap dan bertenaga !! Saya tidak lagi rasa letih dan mengantuk di waktu siang !!

TESTIMONI 06
EN. NIZAM (KUALA LUMPUR) Baru pakai UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI seminggu, masa game, ‘cendawan’ kembang semacam !! ‘Adik Botak’ keras menggiler, extra time lagi…. Memang MANTOPP, Jimat Dan Berbaloi – Baloi !!

PAKEJ PERUBATAN TANPA UBAT, TANPA DADAH
USAHA MUDAH, HANYA PAKAI JER.. FUNGSI MAGNET BERUBAT MERAWAT

apakah hadiah yang paling istimewa untuk suami bila birthday suami

Sebahagiaan daripada testimoni-testimoni pelanggan SELUAR DALAM BIO MAGNET

bri39: “bagusla kesan sakit pinggang belakang dah berkurangan dalam masa 2 hari peggunaan seluar ni”

priyaterhebat: “SDBM baru terima hr ni. tp cmner nak dptkan ebook?”

mohan: “TQ paksu. Produk yang dicari selama ini. sy xsuke kopi kuat atau ubat2 nie.pakai UIUL nie ok la”

mantap_sasa: “Saya telah terima SDBM selepas dua hari membuat bayaran seperti yang dijanjikan. Terus guna memang selesa dan luar biasa. Kepada isteri-isteri belikan untuk suami, andas juga yang untung!! :lol:”

ishak: “TQ paksu. Produk dah sampai semalam…hari nie ke opis dengan bangganya hehe.”

Nizam, Pontian: “Hari tu saya kena pening kepala sangat, last-last saya tak tau nak buat apa, saya letak SELUAR DALAM BIO MAGNET kat kepala, lepas tu baring-baring, dalam sejam lepas tu dah baik. Saya ingat magnet & FIR tu lah yang berfungsi dan merawat… hehehe kelakor juga ye..

chandra: “i feel good when i start to wear it..very satisfied.”

hassan_omar: “Thanks Paksu, pantas & cekap service! pukul 1ptg smlm bank in, tadi mak sy sms kata ada bungkusan poslaju sy sampai umh mak sy, akan berurusniaga lagi dgn paksu di masa akan datang”

019-73345XX, Aliman Shah: “Sy beli dua helai, hari-hari sy pakai, dah 2 bulan dah sy pakai, memang benar sprt paksu cakap, pistol sy memang cargas jer.. saiz juga dah mula berubah dan mengembang.. sy akan terus pakai SDBM”

012-33475XX, Zamir, Subang: “Sy dah pakai 1minggu ++, sakit pinggang sy terus tiada, walau sebelum ni asyik mengurut, hilang datang balik, tapi skrg nampaknya macam dah baik. Alhamdulillah”

UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI bukan sekadar underwear biasa !!

MENGAPA UNDERWEAR ISTIMEWA UNTUK LELAKI BEGITU HEBAT ??

SELUAR DALAM BIO MAGNET – Perisai Perlindungan Segitiga Emas Lelaki !!

Kawasan “Segitiga Keemasan” lelaki ialah bahagian pinggang badan lelaki sehingga bahagian kemaluan. Ini merangkumi buah ginjal, testis, bahagian luar dan dalam alat kelamin, perineum dan dubur. SELUAR DALAM BIO MAGNET, hasil ciptaan melalui kajian dan teknologi khusus untuk para tentera US yang kerap terdedah kepada kelembapan tinggi, cuaca panas, suhu keliling yang tidak menentu yang menjalani latihan militari sehingga berbulan lama dalam keadaan darurat, sememangnya tidak berkesempatan untuk menjaga kesihatan apatah lagi kebersihan kawasan “Segi Tiga”. Maka, 31 orang Saintis terkemuka telah melahirkan ilham untuk mencipta SELUAR DALAM BIO MAGNET yang dijahit dan difabrik menggunakan gabungan 67 jenis teknik-teknik unik, berteknologi tinggi luar biasa dengan menggunakan teknologi pertahanan Amerika yang canggih serta telah dipatenkan di bawah perlindungan hak cipta Amerika Syarikat. Nombor pendaftaran hak cipta ialah 2004100202349

HOT !! PALING GEMPAR………
SELUAR DALAM BIO MAGNET BOLEH BESAR DAN PANJANGKAN SAIZ ZAKAR LELAKI !!!

EMPAT PERINGKAT KEHEBATAN DAN KEAJAIBAN SELUAR DALAM BIO MAGNET

Peringkat Pertama: Menggalakkan Sistem Peredaran Darah
SELUAR DALAM BIO MAGNET terdiri daripada 16 ruang kutub magnet yang berbilang dengan bersertakan medan magnet angkasa lepas yang berlapisan synergism (kesan ubat) yang dapat menggesa dan meningkatkan sistem peredaran darah dalaman zakar, merangsang perembesan hormon maskulin (kelelakian) dan testosterone, serta meningkatkan kekuatan sel-sel pembiakan lelaki. SELUAR DALAM BIO MAGNET mempunyai fungsi pensterilan yang kukuh dan mampu untuk melenyapkan bahagian pembiakan yang bersepara toksik, melindungi saluran-saluran darah, memecutkan pergerakan sel-sel, menyebabkan pengembangan pusat kelenjar zakar dan penjanaan semula sel di samping mewujudkan ruang alam sekitar.

Peringkat Kedua: Pergembangan zakar secara pantas
SELUAR DALAM BIO MAGNET menggesa sistem peredaran darah dalaman zakar dan peningkatan sistem badan secara keseluruhan. Ini adalah disebabkan peredaran darah yang lancar dapat membekalkan nutrisi yang mencukupi dan komprehensif kepada sel-sel, menggalakkan pertumbuhan pembiakan sel, melindungi sel-sel secara rapi dan pada masa yang sama mendorong perembesan testosterone serta membaiki tisu-tisu menua dan cedera. Kesemuaan ini akan menyebabkan zakar cepat berkembang dengan jangkaan dua kali ganda lebih panjang dan lebih tebal daripada sebelum ini, seterusnya menambahkan rembesan hormon, mengembangkan tisu-tisu lembut zakar dan akhirnya kesan pertumbuhan zakar yang ketara akan didapati apabila menjalankan hubungan seks, badan juga semakin penuh semangat. Masa penyelenggaraan akan lebih panjang, cepat dan lebih bertenaga.

Peringkat Ketiga: Memperkuat Kuasa Maskulin
SELUAR DALAM BIO MAGNET berkesan untuk menghapuskan bahan-bahan bertoksik daripada proses metabolisma badan manusia di samping menguatkan kecerdasan testis, SELUAR DALAM BIO MAGNET mempunyai reka bentuk struktur ruang yang unik terutamanya untuk pemulihan rembesan hormon, mengukuhkan kesan pengembangan badan zakar dengan mewujudkan sokongan untuk pertumbuhan masa depan dan berkesan dalam pencegahan ejakulasi pramatang, mengukuhkan kekuatan fizikal maskulin, pusuan dinamik dalam kuasa renal. Vas deferens tidak tersekat, menambah kemandirian dan kekuata sperma, membiarkan lelaki mempunyai lebih banyak keyakinan diri, keupayaan seks semakin meningkat. Oleh itu, zakar akan menegak secara semula jadi pada waktu pagi dan bermulanya pengalaman yang anda tidak pernah alami dalam kehidupan seks anda. KEBIASAANNYA INI DI BANTU OLEH UBAT KUAT LELAKI KEPADA YANG BERMASALAH. SEKARANG MUNGKIN TIDAK LAGI…

Peringkat Keempat: Mengembalikan Keupayaan Seks Secara Menyeluruh
Keseluruhan prinsip reka bentuk struktur SELUAR DALAM BIO MAGNET adalah berdasarkan lapisan kemagnetan angkasa lepas dan ruang kemagnetan luaran. Ini membenarkan badan rongga span zakar mengembang secara sepatutnya serta membolehkan darah mengalir lebih lancar di dalam zakar. Oleh itu, saiz zakar akan meningkat secara ketara. Pertumbuhan panjang zakar dijangka akan mencapai sehingga 15-35{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} dan masa pengembangan dan penyelengaraan akan dipanjangkan. Selain itu, keupayaan buah pinggang akan meningkat secara ketara di samping peningkatan keberkesanan dari segi kekuatan fizikal badan. Ia juga mendorong zakar mengembang secara tiada tandingan dan sekali gus mengatasi masalah ejakulasi pramatang atau mandul serta meningkat keupayaan seks secara menyeluruh, kebahagiaan hidup telah dibentangkan di depan anda kini.

seluar dalam kesuburan wanita

Peluang Untuk ANDA Menjadi Lelaki PERKASA

FUNGSI HEBAT SELUAR DALAM BIO MAGNET !!

Seluar dalam ini adalah berdasarkan model rawatan jarum tradisional cina iaitu GU JING PEI YUAN dan direka bentuk khas untuk golongan yang menghadapi masalah kemandulan, ejakulasi pramatang, prostatitis, pertumbuhan kelenjar prostat yang tidak terkawal serta penyakit-penyakit kelenjar prostat yang disebabkan oleh kelemahan pinggang, lutut terincut-incut, berpeluhan malam, kelesuan asthenia, insomnia, kerap pengencingan, desakan pengencingan, sakit pengencingan, gejala-gejala kemandulan dan sebagainya.

Produk ini berkecekapan tinggi dalam pembasmian dan menghindarkan diri daripada antibakteria, meningkatkan peredaran mikro badan, melindungi testis, menghapuskan bau-bau busuk, amat sesuai untuk penjagaan kesihatan fisiologikal lelaki di samping bertujuan untuk memulihkan skrotum ekzema, uretritis, prostatitis, pertumbuhan kelenjar-kelenjar prostat yang tidak terkawal menyebabkan kerap berlakunya desakan pengencingan, sukar mengencing, mengencing secara tidak terkawal, hematuria dan gejala-gejala penting lain dengan berkesan. Pembebasan tenaga magnet selama 24 jam sehari mendorong pertumbuhan sel-sel badan, meningkatkan kuasa renal, meningkatkan daya giat sperma, pencegahan dan rawatan kamandulan, ejakulasi pramatang, kecutan penis, menggalakkan pertumbuhan ciri-ciri sekunder zakar, meningkatkan fungsi seksual, memperbaiki kualiti hidup dan meningkatkan keimunan badan.

Menyahbakteria
Berfungsi sebagai agen anti-bakteria dan membunuh bakteria, mencegah jangkitan bakteria penyakit kelamin SERTA menjaga dan memelihara kesihatan buah zakar, menyah bakteria dan bau busuk di kawasan peranakan lelaki,

Kekuatan Seksual SECARA NATURAL TANPA BERGANTUNG KEPADA SEBARANG UBAT KUAT LELAKI
meningkatkan peredaran darah, mencegah kegagalan ereksi dan pancutan awal, meningkatkan stamina dan ketahanan seks serta meningkatkan kualiti di ranjang,

Suhu Buah Zakar
Fabrik berion negatif berfungsi untuk meyeimbangkan suhu dan kelembapan kawasan sekitar buah zakar.

Kualiti Air Mani
24 jam mengeluarkan kuasa magnetik di lingkungan kawasan zakar untuk mengaktifkan sel-sel, menguatkan fungsi buah pinggang, menyuburkan sperma, Meningkatkan aktiviti prostat dan keaktifan sperma, mengatasi masalah di mana air mani langsung tidak mengandungi sperma (Azoospermia),

Mencegah Penyakit
Infra Merah Jauh dan Bintik Tourmalin berkesan untuk mencegah jangkitan penyakit reproduktif.

Gangguan Elektrostatik
Fabrik Ion Negatif amat berkesan untuk menyahtoksin serta mencegah radiasi.

Rekabentuk Seluar
Rekabentuk 3D berinovasi, batang zakar diasing dari buar zakar untuk tujuan terapi.

Tumbesaran
Merangsang rembesan hormon lelaki, menggalakkan pembesaran batang zakar terutama proses akil baligh.

Penggunaan Jangkamasa Panjang
Mencegah jangkitan penyakit, menyihatkan tubuh dan imunisasi badan, meningkatkan stamina seksual dan memperbaiki tumbesaran sistem reproduktif.

Amat Disyorkan Kepada :
Mereka yang menghidapi penyakit kelamin yang disebarkan oleh hubungan seks di antara pasangan yang telah dijangkiti kuman, seperti kencing tidak lawas, sakit, bengkak, keluar lendir dari salur kencing dan bengkak salur epididymis (salur dari buah zakar ke batang zakar), gatal (Pubic Lice) di bahagian kulit kemaluan, kudis buta (Sacabies) boleh berlaku di mana-mana bahagian badan dan juga kawasan lipatan badan. Gejala-gejala termasuk gatal (lebih lagi waktu malam), ruam dan bintik-bintik hitam, chlamydia, sifilis, dan gonorrhoea.

Tip Dan Perhatian:JANGAN Basuh Guna Mesin Basuh,JANGAN Gunakan Bahan Peluntur,JANGAN Gunakan Alat Pengering,JANGAN seterika,JANGAN jemur Direct Dibawah Pancaran Matahari(jemur ditempat teduh cthnya didalam rumah)

Cara Membasuh:Gunakan air suhu bilik dan sedikit softlan dicampurkan dan dicairkan dalam air utk membasuh vakoou,jika perlu boleh juga gunakan span lembut utk memberus.jgn rendam terlalu lama vacoou di dlm bahan pencuci anda..:)

FIKIR-FIKIRKAN.

“DENGAN SELUAR DALAM BIO MAGNET ANDA AKAN DAPAT NIKMAT KESIHATAN MENYELURUH” BELILAH SELUAR DALAM BIO MAGNET… kerana ianya mampu memberikan KEBAIKAN yang tidak TERNILAI kepada ZAKAR & BUAH PINGGANG ANDA… Kawasan Segitiga Emas Badan ANDA amat bernilai kepada seseorang LELAKI.. ANDA pergi bekerja 8-12jam sehari, ANDA memakai SELUAR DALAM BIO MAGNET ini.. Zakar & Buah Pinggang ANDA dirawat TANPA ANDA perlu berusaha APA-APA pun.. Malam ANDA menggunakan ZAKAR & BUAH PINGGANG ANDA untuk aktiviti seksual ANDA, disini ANDA akan dapat MENILAI & MENDAPAT GANJARAN NYA.. dari USAHA ANDA MEMAKAI SELUAR DALAM BIO MAGNET YANG HEBAT INI…

seluar dalam ini juga sesuai untuk para isteri dan wanita

MAHAL????

Saya tanya ANDA.. Berapa harga HANDPHONE ANDA? RM300? RM400? atau lebih? biarpun berapa harga HANDPHONE ANDA beli, ianya tetap memberi sumbangan kesan radiasi yang menyebabkan ANDA terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan, juga masalah kesihatan yang berkaitan dengan SEGITIGA EMAS ANDA..
JADI jangan lah fikir terlalu panjang untuk dapatkan SELUAR DALAM BIO MAGNET ini.. kerana ianyaSANGAT-SANGAT-SANGAT-SANGAT-SANGAT-SANGAT BERGUNA KEPADA ANDA & ZAKAR ANDA!!!

JIKA ANDA RASA KESIHATAN ITU MAHAL, MAKA ANDA RASAILAH KESAKITAN !!
BARU ANDA TAHU NIKMAT KESIHATAN YANG SEBENARNYA….
– itu sahajalah yang mampu saya katakan pada ANDA..

So macam mana? Bila nak beli dan mula pakai untuk dapat hasil perubahannya…?

JAP ADA OFFER HADIAH HEBAT, JIKA ANDA BELI HARI INI.. !!

offer murah seluar dalam bio magnet

Penjelasan Doktor Pakar Sakit Tuan memberikan penjelasan beliau bahawa energy ring mampu membantu lelaki yang sering mengalami masalah pancutan awal @ pra-matang.. KINI ianya percuma untuk ANDA.

RASAILAH, NIKMATILAH & BANDINGKANLAH KEHEBATAN CINCIN ZAKAR INI ANTARA sebelum DAN selepas PENGUNAAN energy power ring KEPADA ZAKAR ANDA!!

IANYA DAPAT MENGEPAM DAN MENAHAN LEBIH BANYAK DARAH DI DALAM ZAKAR ANDA.. ZAKAR PASTI LEBIH TEGANG, LEBIH BESAR & LEBIH PANJANG DARI BIASA

IA PERCUMA UNTUK ANDA DENGAN PEMBELIAN DENGAN SELUAR DALAM EMAS LELAKI

SELUAR DALAM BIO MAGNET UNTUK ANDA
JADI HEBAT DAN BERTENAGA!!
DAPATKAN SEKARANG JUGA

HADIAH (1) BERNILAI RM40

hadiah energy power ring dengan beli seluar dalam bio magnet

PENJELASAN DOKTOR MENGENAI KELEBIHAN ENERGY POWER RING INI

cara pakai energy power ring

Bagi yg ingin melewatkan ejakulasi anda boleh menggunakan cincin penambat ereksi,anda boleh sarungkan cincin berkenaan ketika ereksi dan dgn cengkaman yg anda dapati drp cincin itu akan melambatkan pancutan awal,memaksimumkan saiz zakar dan memberi tenaga tambahan ion-energy 400 pada cincin tersebut

WOW HEBAT !!

(Cincin Kanda)
Penambat ereksi KANDA – Ia PERCUMA Untuk Pelanggan-Pelanggan Kami!!

DIREKA DAN DISYORKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI SENDIRI SETELAH DIBUAT KAJIAN SELAMA 3 TAHUN DISARUNGKAN DI PANGKAL ZAKAR APABILA TEGANG UNTUK MELAMBATKAN EJAKULASI DAN MENGEKALKAN EREKSI

Terdapat sebilangan besar lelaki yang cepat tewas ketika bersama pasangan dan ini membosankan kedua-dua pihak apabila mereka tidak dapat kecapi nikmat hubungan keintiman seksual.

Berbagai cara akan diperlakukan suami dan kebanyakkan kalinya tidak berjaya. Selain dari meningkatkan kepadatan ereksi dengan mengemut (mencengkam otot lantai pelvis atau otot lubang najis dan lubang kencing) dan bergerak secara terkawal sambil menahan rangsangan yang sedang dinikmati. Ada kalanya berjaya dan ada kalanya gagal. Kini dengan alat penambat ereksi KANDA yang direka oleh Dr.Ismail Tambi dan David Teo dapat menambat ereksi dan membikinkan ereksi padat selain meningkatkan daya untuk melewatkan ejakulasi.

Alat ini diperbuat dari getah asli Malaysia dan telah di Paten untuk tujuan pemantapan ereksi dan melewatkan ejakulasi. Kajian yang telah dilakukan 3 tahun dahulu dengan prototype lama menunjukkan yang lelaki yang cepat tewas dapat melewatkan ejakulasi ketahap yang selesa untuk kedua-dua pasangan. Alat ini tidak memberi apa-apa kesan negatif. Terdapat sebilangan lelaki yang mendapati ketika memakai alat itu hujung zakar terasa sejuk. Ini mungkin saiz untuk lelaki itu tidak sesuai (satu saiz kecil) Jadi perlu untuk beli dua untuk permulaan supaya dapat menentukan saiz yang betul. Alat ini ada dalam pasaran Antarabangsa dan kini ada dijual dilaman ini. Getah ini tidak menghalang hubungan seksual dan tidak menggangu anggota sulit perempuan.

Cincin penambat zakar merupakan alat yang dipakai sewaktu zakar dalam keadaan tegang, ia mampu membantu lelaki mengawal pancutan awal ( pancutan pra-matang ).

1. Membantu mengatasi masalah pancutan awal .
2. Memastikan zakar dalam ketegangan maximum.
3. Membantu zakar kekal tegang walaupun dah pancut.
4. Selamat digunakan bersama kondom atau begitu sahaja.
5. Boleh dibersihkandan berulang kali pakai.

HADIAH (2) BERNILAI RM40/SATU

ego ring untuk lelaki tahan lama

Kelebihan Ego Ring

Ego Ring membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama).
Ego Ring memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum.
Ego Ring membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
Ego Ring memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
Ego Ring membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
Ego Ring 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} selamat dan tiada kesan sampingan.
Ego Ring selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh.

Cara Guna Ego Ring

Buka dan pakai Ego Ring dipangkal kemaluan ketika tegang sebelum melakukan hubungan seks. Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian baru Ego Ring dipakai. Pastikan Ego Ring betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum.

Perhatian! Tidak digalakkan memakainya lebih 30 minit untuk satu sesi.

JANGAN BERLENGAH LAGI YER..
DAPATKAN SELUAR DALAM EMAS LELAKI INI SEKARANG JUGA..
dengan harga PROMOSI yang amat ISTIMEWA ini

(VVIP akses LAMAN WEB + FREE 2pcs Cincin Zakar + FREE Poslaju)
HARGA ASAL DULU RM350
SEKARANG HANYA RM180 (tawaran hebat!!!) – JIMAT

(jangan berlengah untuk kesihatan zakar ANDA, ingat ianya itu shj, marilah kita berusaha menjaganya)

M – Waist 25 – 30, L – Waist 30 – 35, XL – Waist 35 – 40, XXL – Waist >40 XXXL – Waist >44

* jangan lupa nyatakan saiz apabila ANDA ingin membuat pesanan
** ANDA WANITA ?? Hadiahkan pada suami ANDA yang TERCINTA!! – ANDA HADIAH ubat kuat lelaki yang natural
*** Biarkan ZAKAR & BUAH PINGGANG ANDA dirawat secara semulajadi & berpanjangan TANPA sebarang USAHA

ADALAH DI INGATKAN DAPATKAN HANYA YANG ORIGINAL..!!

JANGAN MUDAH TERTIPU KERANA DI DALAM PASARAN BANYAK YANG PALSU, TIADA KESAN MAGNET, FABRIK KURANG BERMUTU.. WALAUPUN PACKING KOTAKNYA ADALAH SAMA. DAPATKAN DARI PAKSU.. PAKSU HANYA AKAN PASARKAN PRODUK-PRODUK YANG BENAR-BENAR BERMUTU & ASLI.. Tkasih

PAKEJ BERSUNGGUH
(1 Pakai, 1 Basuh, 1 Stand-By)

3 Helai HARGA ASAL RM540
PROMOSI HEBAT HANYA RM490

Free Poslaju + Hadiah-Hadiah Percuma
ANDA JIMAT LAGI RM50 – Value For Money, Best For Your Health & Wealth

PILIHAN BIJAK !! DAPATKAN SEKARANG JUGA

RASAILAH PERBEZAAN DENGAN SELUAR DALAM BIO MAGNET INI

Dengan PAKEJ BERSUNGGUH ini ANDA akan boleh pakai seluar dalam AJAIB ini hampir sepanjang masa & hampir setiap hari.. 1 pakai, 1 basuh, 1 tunggu kering.. ANDA pasti boleh rotate pakai setiap hari. Selepas 3-7 hari pemakaian ANDA akan dapati zakar ANDA lebih AKTIF, PEKA & GALAK.. ianya akan AKTIF secara luar biasa, pantang bergesel pasti ianya akan terangsang.. RASAILAH perubahannya.. Dapatkan PAKEJ BERSUNGGUH ini sekarang juga!! Jangan Berlengah LAGI…..

 

Nota : Sila nyatakan No Handphone Tuan/Puan dan saiz pinggang ANDA dalam inci atau Saiz yang dipakai pada ruangan Instruction To Merchant ya untuk memudahkan urusan poslaju nanti. Terima kasih.

 

CARA MEMBUAT PESANAN

Berikut adalah langkah mudah yang perlu ANDA ikuti untuk membeli produk dari laman ini. Pilih produk yang ingin dibeli dan jumlahkan harganya. ANDA hanya perlu SMS kan semua sekali dalam satu SMS (mencukupi) untuk memesan produk.

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

akaun maybank demibahagia net

MAYBANK – AKAUN NO: 5011 3215 4247 

akaun cimb demibahagia net

CIMB BANK – AKAUN NO: 8601474827 

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (Paksu)

|Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda|

Contoh SMS Pesanan

[ Maybank, Ahmad Din Bin Tajul, No 7, Kemajuan 27, Tmn Kemajuan, 83000, Batu Pahat, Johor, RM490, 3 HELAI SAIZ XL, 18/03/2016, online banking 9.55pm, 012-709 xxxx ]

4. Pihak admin akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

PENGHANTARAN MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU DARI POS MALAYSIA

CARA MEMBELI GUNA POSLAJU

Penghantaran Menggunakan Khidmat Poslaju | Pantas, Cepat & Selamat

Di Jamin Sampai 1-3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia

Di Jamin Sampai 3-5 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak

(Bergantung Kepada Poskod Kawasan & Zon Serahan Pos Malaysia)

Jika selepas 3 hari bekerja pembelian dilakukan dan barang masih belum terima.

Harap SMS 012-707 1981 (Paksu) untuk bantuan semakan.

UNTUK PEMBELIAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini