Set Besarkan Payudara

Setiap wanita yang ingin membesarkan, mencantikkan dan memontokkan payudara demi memikat juga menggoda hati dan jiwa suami haruslah menggunakan set besarkan payudara ini. Set besarkan payudara ini sangat hebat, berkesan dan terbukti untuk membantu wanita membesarkan, mencantikkan dan memontokkan payudara wanita. Ramai wanita yang telah menggunakan set besarkan payudara yang hebat dan berkesan. Mereka amat berpuashati !! Anda juga perlu mencuba dan menggunakan set besarkan payudara ini.

“Thanks Paksu, collagen yang sy order tu baru je sampai tgh hari tadi. Sy nak kongsikan dengan Paksu ni, benar kata Paksu selain menggunakan herba dan pam besarkan payudara, melengkapinya dengan menggunakan set besarkan payudara juga perlu. Sy sendiri mengakuinya dan telah mendapat manfaat dari nya. Sy amat gembira dengan perubahan saiz dan kecantikan payudara sy. Minggu depan sy masuk order lagi set besarkan payudara.. Tggl sikit je lagi nak habis….”Shila – Kajang(regular customer – demibahagia.net)

Set Membesarkan Payudara yang terbaik untuk wanita !

set besarkan payudara terbaik untuk wanita

Rahsia Wanita Besarkan Payudara Dalam Masa 14 Hari

Apa itu Set Besarkan Payudara ?

Set besarkan payudara adalah gabungan 2 produk istimewa iaitu krim besarkan payudara dan juga sabun besarkan payudara. Ianya merupakan produk istimewa dan berkualiti dari BIO ANNE. Menggunakan ekstrak herba yang berkualiti menjadikan produk ini sangat berkesan dan dapat menunjukkan perubahan juga pertumbuhan tisu payudara seawal 14 hari.

krim besarkan payudara bio anne

Set Besarkan Payudara Terbaik & Berkesan Untuk Semua Wanita !!

Set besarkan payudara BIO-ANNE Bio-Active Cream (krim besarkan payudara terbaik dan berkesan) yang berasaskan formula Pueraria herbal dan vitamin E membantu pertumbuhan payudara dengan maksima dan memuaskan dan kolagen alami untuk memperbesar ukuran payudara dari luar.

Menstimulasi pertumbuhan payudara, mengencangkan dan membuatkan menjadi lebih padat dan berisi

Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat efek yang cepat dan secara tidak langsung membantu tumbuh dan menegangkan payudara.

besarkan-payudara-berkesan-dalam-14-hari-sahaja
BIO-ANNE efisien secara 99{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} pada kebanyakan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasakan perbedaan dalam seminggu dengan penggunaan yang teratur.

Bio-Anne krim semulajadi untuk payudara untuk, memperkuat, dan menambah saiz payudara. Mudah dan cepat diserap, membuat payudara lebih padat dan besar, montok, lebih kencang, dan lebih berisi, sekaligus dapat menjaga kulit agar lembut dan halus. Ia juga dapat memperluas substruktur selular dari payudara wanita, meningkatkan ukuran payudara. Kesannya amat cepat, hasilnya sangat memuaskan dan anda tentu kagum.

testimoni set besarkan payudara yang berjaya
Dengan kandungannya yang kaya dengan PUERARIA EKSTRAK dan collagen berupaya membantu anda memiliki payudara yang indah seperti yang diimpikan.

cara besarkan payudara yang hebat

CARA GUNA

Bio Anne Beautify Soap | Krim Besarkan Payudara
1. Buihkan sabun tersebut.
2. Usap ke sekitar Payudara. Urut mengarah ke atas dengan lembut. Urut selama 2-3 minit.
3. Bilas sehingga bersih.
4. Gunakan sabun ini pada setiap kali anda mandi.

Bio Anne Beautify Cream | Sabun Besarkan Payudara
1. Sapukan sedikit krim ke sekitar payudara.
2. Urut perlahan-lahan ke dua-dua belah payudara terutamanya pada bahagian bawah payudara.
3. Urut sehingga krim diserap. Amalkan selepas mandi pagi juga mandi petang dan setiap kali sebelum tidur .

P/s : 99{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} pengguna mendapat kesan positif. Keberkesanan mungkin berbeza mengikut kadar pengeluaran hormon, umur, diet dan juga keturunan.

beli-set-besarkan-payudara-di-johor-bahru

DAPATKAN SEKARANG JUGA !!

** Setiap set besarkan payudara anda akan dapat krim besarkan payudara dan sabun besarkan payudara dari Bio Anne.

*** Di doakan semoga ANDA berjaya membesarkan, mencantikkan dan memontokkan serta mendapat bentuk juga saiz payudara idaman anda sepantas 14 hari. Hanya untuk kebahagiaan rumahtangga anda suami-isteri.

COD HANYA DI KAWASAN JOHOR BAHRU

RM70 + RM10 UPAH RIDER

CALL ATAU SMS 012-707 1981

UNTUK ARRANGEMENT.. TKasih

 BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

 
Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah
 
1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
 
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S
 
CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06, Zikryah M&S
 
2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat
 
3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)
 
| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |
Contoh
[CIMB, Ros Hasliza Binti Abdullah, Lot 78, Kampung Melayu Lima Kedai, 81300, Skudai, Johor, RM70, 3/Jan/2014, 2.50ptg, Set Besarkan Payudara, 013-798 XXXX]
 
Kod Produk : Set Besarkan Payudara™ (SBP-bio)
Harga Produk : RM70 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA
++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia
 
4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.
 
BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Untuk Pembelian Dengan Menggunakan Kad Kredit