Tips Dan Cara Mengurat Perempuan

Berikut dikongsikan petua, tips mudah, teknik dan cara mengurat perempuan untuk lelaki bujang. Mengurat perempuan, wanita atau awek  ini adalah untuk memilih bagi dijadikan isteri yang sah. Cara mengurat perempuan ini harus dikuasai dengan yakin dan sepenuhnya untuk mendapatkan keyakinan yang tinggi ketika memikat perempuan, wanita ataupun awek. Cara mengurat perempuan atau awek ini boleh dijelaskan dalam 5 keadaan dan faktor yang harus ditangani oleh lelaki.

cara mengurat perempuan

Perempuan Sukakan Lelaki Yang Matang & Yakin Diri Sendiri Dan Menghormati Perempuan

5 Tips, Petua, Teknik Atau Cara Mengurat Perempuan ini adalah seperti dibawah ini

Petua Untuk Lelaki Bujang Untuk Mengurat & Menggoda Perempuan

a. Jadi Diri Sendiri – Lelaki selalu beranggapan bahawa untuk memikat hati wanita terutama wanita cantik, sesuatu harus dilakukan untuk membuatkan dia kagum denganmu. Sebagai contohnya, anda tidak menjadi diri anda, sebaliknya menjadi lelaki yang anda rasa wanita suka. Lantas, anda bertutur dengan tertib sehingga membosankan dan melakukan perkara-perkara yang diharapkan oleh wanita seperti buka pintu kereta, tarik kerusi sebelum dia duduk dan sebagainya. Kalau semua yang anda lakukan ini perkara biasa yang memang anda ingin lakukan, mungkin tidak mengapa. Tetapi jika anda lakukan sekadar untuk membuat dia terpikat, berhenti! Wanita lebih gemarkan lelaki yang tulin atau dalam erti kata lain, lelaki yang jadi diri dia sendiri.

b. Kawal Keadaan – Mungkin anda rasakan jika wanita diberi ‘kuasa’ untuk mengawal keadaan, mereka akan suka. Logik anda ialah jika anda membuat dia rasa bahawa dia telah berjaya memikat dirimu, dia akan suka. Jangkaan ini tidak tepat kerana wanita suka kepada lelaki yang pandai kawal keadaan dan pastikan dia tahu yang dia pilihanmu dan bukan sebaliknya. Anda telah memilih dia dan dia harus gembira dengan hakikat itu.

c. Bijak Meredakan Ketegangan – Wanita paling benci berada dalam keadaan tegang. Apabila tidak sependapat atau berdiskusi tentang apa-apa isu hangat, jangan biarkan emosi memandu anda. Biarkan wanita dengan emosi mereka dan mereka inginkan anda meredakan ketegangan yang ada. Isu yang tidak selesai hanya akan menjadikan perasaan serba salah merebak kepada perasaan yang lebih membahayakan. Tunjukkan pada dia yang anda tidak terjebak dalam emosi yang boleh memusnahkan perhubungan. Jika anda matang mengawal ketegangan, wanita akan tertarik kepada anda.

d. Selamba dan Selesa – Perasaan gementar, kalut, atau gelabah pada orang lelaki tidak digemari wanita. Mereka lebih menggemari orang lelaki yang selesa bersama dengan mereka, yang boleh berborak, berjenaka, berkongsi cerita, mendengar masalah mereka. Biarkan wanita yang gementar ketika ingin bertemu dirim anda, biarkan dia yang gelabah dan berdebar-debar apabila berhadapan dengan anda. Perempuan suka dengan lelaki yang cara mengurat perempuan dengan selamba ini.

e. Jangan Gopoh – Apa-apa pun yang ingin anda lakukan, jangan lakukan dengan gelojoh. Relaks, ambil masa dan sabar. Lakukan seperti anda tidak terdesak langsung dalam hidup. Wanita tidak gemari lelaki yang beriya-iya bagaikan tiada hari esok. Praktikkan kesabaran ini dalam semua aspek hidup anda. Ini merupakan cara mengurat perempuan paling gentle.

 

 

Selain itu cara mengurat perempuan menggunakan produk mengurat perempuan yang hebat !! Iaitu minyak wangi memikat wanita.

Minyak Pengasih Moden Yang Pekat 25 x Ganda Yang Tiada Tolok Bandingnya! Diakui Oleh Saintis Seluruh Dunia!

Pheromones juga akan menjadikan lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian. Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita. Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan. Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan! Wanita akan tertanya2 bau apakah ini..lain semacam jer tapi sangat best dan selesa. ermm!! pelik kan..

 

tips dan cara memikat perempuan guna Phero-X

Memikat Perempuan Menjadi Mudah Dengan Wangian Pheromones Ini…