Tips, Teknik & Petua Kuatkan Zakar

Ramai suami yang telah lama berkahwin dan merasakan prestasi zakar (batang zakar) menurun mencari panduan, tips, cara bagaimana teknik atau petua kuatkan zakar lelaki mereka semula. Kadangkala prestasi zakar (batang zakar) menurun secara tiba-tiba ketika melakukan hubungan bersama. Perkara ini tentu merungsingkan fikiran suami dan pasangan. Petua kuatkan zakar atau batang zakar ini dikongsikan kepada suami yang menghadapi masalah ini. Dengan bersungguh-sungguh mengamalkan petua kuatkan zakar atau keraskan zakar lelaki ini diharapkan mereka yang menghadapi masalah penurunan nafsu dan prestasi seksual dapat menyelesaikan masalah yang mereka hadapi.

Petua kuatkan zakar atau petua keraskan zakar (batang zakar suami) ini terdapat dalam kitab-kitab perubatan melayu lama. Mari kita semak dan cuba mengambil pengajaran petua kuatkan zakar atau petua keraskan zakar (batang zakar suami) ini.

Petua Kuatkan Dan Keraskan Zakar Anda

a. Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya apabila mengurut.

b. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jari tangan dan urut kelengkang iaitu antara dubur ke telur zakar (seakan-akan Istibra selepas kencing). Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala sahaja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Lakukan sebanyak 7 kali.

pannduan cara bagaimana tips petua kuatkan dan keraskan zakar

Ilustrasi Urutan Zakar

c. Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan dan kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika cuaca sejuk supaya ligament dan urat-urat zakar berada pada tahap kecergasan yang terbaik.

(Amalan ini dikatakan telah dibawa oleh pedagang Arab ke Tanah Melayu. Telah tersebut dalam kitab Rawd-At-Tirr karangan Sheikh Nefzawi seorang penasihat istana kerajaan Arab-Tunisia di abad ke-17).

Berikut tadi merupakan perkongsian yang boleh kita amalkan sebagai petua kuatkan zakar atau petua keraskan zakar (batang zakar suami). Panduan, rahsia hebat, tips berkesan ini haruslah diamalkan dengan konsisten dan bersungguh untuk mendapatkan hasil yang baik dan menakjubkan.

In sha Allah

Selamat mengamalkan petua kuatkan zakar atau petua keraskan zakar (batang zakar suami) ini.

 

 

 

 

IKLAN

petua kuatkan zakar batang lelaki

Herba Untuk Lelaki Yang Boleh Dipercayai

Herba terbaik yang mampu mengembalikan kekuatan dan kekerasan zakar suami. Anda bolehlah mencuba mengamalkan dan merawat masalah kelakian menggunakan kapsul herba reload ini. Ia benar-benar natural dan slow relief.

 

panduan tips kesihatan petua kuatkan zakar dan keraskan zakar batang suami

Pilihan Lelaki Moden

Jika ingin merasakan kehebatan dengan produk keraskan dan kuatkan zakar yang paling laring jualannya di USA. Extenze merupakan pilihan terbaik lelaki yang bijak. Ianya juga benar-benar relaks dan natural. Kesannya yang pelbagai, berfungsi 6 dalam 1 menjadi pilihan dan minat ramai para suami menjadi pengguna setianya.

 

 

Untuk kuatkan dan keraskan zakar suami melalui urutan menggunakan minyak urut wild-x merupakan pilihan yang baik dan bijak. Anda haruslah mencuba formula hebat minyak urut zakar lelaki yang terbaik ini. Klik Wild-x sekarang juga.

 

 

 

 

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia Ni Ya !!

 

facebook petua kuatkan zakar dan keraskan batang zakar suami

Klik Sini Dan Like Ye..