Titik Rangsangan Wanita

Nafsu perempuan atau wanita (isteri) boleh dirangsang dan dinaikkan melalui titik rangsangan wanita. Titik rangsangan perempuan ini wujud dibanyak tempat dibahagian tubuh seseorang wanita. Seorang suami yang mengetahui dan mahir mengenai tempat titik rangsangan wanita ini tidak mempunyai banyak masalah untuk menaikkan nafsu dan ghairah perempuan (wanita) ke arah seksual yang sempurna dan memuaskan isteri. Malangnya ramai suami yang rakus dalam perhubungan hanya mementingkan keseronokan dan kepuasan diri kurang menerokai dan mengetahui dimana titik-titik rangsangan wanita (isteri). Kelemahan ini boleh menyebabkan kepada sesetengah wanita (perempuan) yang lambat terangsang akhirnya kecewa dalam perhubungan suami isteri ini.

titik rangsangan wanita perempuan isteri yang paling ghairah

Memahami Titik Rangsangan Dan Nafsu Isteri

Terdapat banyak tempat ditubuh seseorang perempuan (wanita) yang mempunyai deria rangsangan seksual yang tinggi. Bahagian tubuh yang mempunyai deria rangsangan seksual yang tinggi ini dinamakan sebagai titik rangsangan wanita atau titik rangsangan perempuan.

Petua Untuk Menerokai Titik Rangsangan Wanita

1. Jika seorang wanita berkulit putih tempat berahinya pada kedua belah pipi.

2. Jika kulitnya Mambang Awak (yakni tidak kuning dan tidak hitam) tempat berahinya pada kedua mata atau buah dadanya. Ciumlah tempat tersebut, waktu datangnya berahi setelah larut malam.

3. Jika kulitnya kuning tempat berahinya di kedua alis, ciumlah tempat tersebut, berahinya muncul pada jam delapan malam.

4. Jika kulitnya kuning langsat, tempat birahinya pada paha kanan, rabalah tempat tersebut, birahinya muncul pada jam tiga.

5. Jika kulitnya kuning kehijauan, tempat berahinya pada kedua bahunya, peluklah tempat tersebut, berahinya muncul jam delapan malam.

6. Jika kulitnya hitam, tempat berahinya di peha kiri, rabalah tempat tersebut berahinya muncul pada jam delapan malam.

7. Jika kulitnya hitam manis, tempat berahinya di kedua telinga ciumlah tempat tersebut, bira hinya muncul pada jam delapan malam.

Demikian lah mengenai bahagian badan dan titik rangsangan wanita yang boleh diterokai suami dalam memuaskan nafsu seksual suami isteri. Dengan menerokai dan merangsang nafsu perempuan dengan betul, hubungan rumahtangga akan menjadi lebih bahagia, sensasi dan menyeronokkan.

Oleh yang demikian, moga artikel titik rangsangan wanita ini akan menjadi panduan yang istimewa untuk suami isteri

 

 

 

 

IKLAN

Produk bahagia rumahtangga suami isteri ada disebelah kanan blog ini.

Lihat-lihatlah ye.

Mungkin anda memerlukannya suatu hari nanti.

Jadikanlah ianya hadiah yang istimewa buat pasangan anda

cecair perangsang isteri petua malam jumaat untuk suami isteri

Istimewa & Terbaik Merawat Masalah Isteri Dingin Dengan Suami

 

 

Jom Like Facebook Demibahagia Ya !!

 

facebook titik rangsangan wanita perempuan isteri paling ghairah

Klik Sini Dan Like Ye..