Tongkat Ajimat Madura – Herba Ketatkan Faraj Wanita

Tongkat Ajimat Madura adalah merupakan persediaan tradisional masyarakat Nusantara Madura untuk mengetatkan dan merapatkan faraj wanita. Ianya digunakan sehari sekali atau setiap 30 minit sebelum melakukan hubungan seksual. Dengan menggunakan Tongkat Ajimat Madura secara konsisten dan betul akan menjadikan alat kelamin wanita (faraj) menjadi ketat dan rapat secara semulajadi. Selain itu, ianya juga mampu merawat masalah keputihan dan mengurangkan masalah senggugut dikalangan wanita.

“Owwhhh.. memang lainlah, dulu saya macam tak percaya je. Ttp lepas guna 3 hari, memang nampak sangat perubahannya. Faraj menjadi ketat dan rapat hinggakan saya mampu klimaks lebih dari 3 kali ketika bersama. Suami pun hairan dan tanya. Kenapa feeling lain je skrg ni, macam dulu-dulu la.. itu yang best tu. Thanks. Tongkat Ajimat Madura memang best ! 5 bintang saya kasi.. “Nurul Amira, 39 tahun, Ampang

“Sy sangat yakin dengan herba manjakani dan kacip fatimah yang terdapat dalam Tongkat Ajimat Madura. Memang the best product innovation. Sblm ni kita makan atau minum je untuk dpt kesannya. Skrg ini ada dalam bentuk ‘stick’ pulak. Mmg terbaik. Sy dan suami suka!..”Nurkamar Alia, 35 tahun, Ipoh

Berikut diatas adalah testimoni-testimoni pelanggan yang berpuashati dengan produk hebat ini.

Menyingkap rahsia para isteri idaman para suami
Lebih sempit, ketat, padat, rapat dan harum semasa hubungan intim. insyaAllah
Anda dan pasangan anda pasti teruja setiap malam bagaikan malam pertama.
100 {3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} Asli Super High Quality

tongkat ajimat madura herba ketatkan faraj

Tongkat Ajimat Madura – Rahsia Wanita Ketatkan & Rapatkan Faraj Walaupun Sudah Berusia !

Mengapa wanita memerlukan Tongkat Ajimat Madura ini?

Ketahuilah wahai kaum Hawa, kerana tidak mahu pasangan berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun di sudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu? Jawapannya mudah. Ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh itu, janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda. Dan yang penting sekali, pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

khasiat dan kelebihan tongkat ajimat madura asli

 

Memperkenalkan ”Tongkat Ajimat Madura” dari Indonesia.
Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

KHASIAT TONGKAT AJIMAT MADURA

Tongkat Ajimat Madura mempunyai beberapa kelebihan dan kebaikan apabila wanita menggunakannya. Ianya merupakan herba yang sangat berkhasiat, baik dan selamat digunakan oleh semua wanita. Dengan menggunakan tongkat ajimat madura ini akan menjadikan wanita lebih yakin dan berasa lebih seronok juga nikmat bersama suami. Antara kebaikan lain yang akan diperolehi wanita adalah seperti yang berikut.

1.Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.
2.Menyembuhkan penyakit keputihan serta menghilangkan bau busuk yang sangat menjijikkan bagi sang suami.
3.Menghilangkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa.
4.Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

cara guna tongkat ajimat madura

Tongkat Ajimat Madura Mampu Merawat Pelbagai Masalah Dalaman Wanita Dengan Berkesan !

RAMUAN HERBA TONGKAT AJIMAT MADURA

TONGKAT AJIMAT MADURA (Indonesia) ini dibuat dari akar-akar kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

AWAS : JANGAN TERBELI PRODUK TIRUAN DARI CHINA

CARA GUNA TONGKAT AJIMAT MADURA
1. Ambil Tongkat Ajimat Madura dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih untuk digunakan di lain masa.
4. Jika hendakkan faraj yang ketat semasa bersama suami, gunakan Tongkat Ajimat Madura 1/2 jam sebelum hubungan seks.

TESTIMONI

testimoni-testimoni pelanggan tongkat ajimat asli

Pelanggan-Pelanggan Berpuashati Dengan Produk Ketatkan Faraj Wanita Ini

Awas!!! JANGAN GUNA Tongkat Ajimat Madura!!!

Wanita mengandung adalah dilarang menggunakan Tongkat Ajimat Madura.

”WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”

AYUH JANGAN BERLENGAH LAGI..

ORDER SEKARAN JUGA

RM40 SEBATANG TERMASUK POSLAJU

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PEMBELIAN ? - Klik Sini

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PEMBELIAN ? – Klik Sini

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih

Nota : Sila Tuliskan No Handphone ANDA Pada Ruangan Instruction To Merchant Untuk Memudahkan Urusan Poslaju Nanti. Terima Kasih

 


Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Inibeli ubat kuat lelaki membesarkan zakar memanjangkan zakar menguatkan zakar