Ubat Kurus Paling Berkesan Dan Selamat

ANDA mahu kuruskan badan tentu sekali ANDA akan mencari produk ubat kurus paling berkesan dan selamat. Ini kerana banyak ubat kurus yang ada dalam pasaran Malaysia hari ini, baik yang dijual secara online atau dikedai-kedai jamu agak diragui keselamatannya kerana tiada kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Kini ANDA tidak perlu pening-pening lagi kerana Paksu akan kenalkan kepada ANDA ubat kurus yang paling mujarab, cepat dan murah kosnya.

Dengan anggaran 50 titik sehari, Paksu kirakan ANDA hanya belanjakan RM3.13 sahaja sehari. Murah kan? Wow bestkan bila ANDA boleh kuruskan badan dengan kos yang murah dan rendah ini.

En Jani, rakan Paksu dari Jitra, Kedah mengadu kepada Paksu yang dia tidak berpuashati dengan ubat kurus yang pernah beliau gunakan selama ini. Berat badan rakan Paksu ini tidak pernah turun dari 100kg walaupun dia diet, makan ubat slimming, macam-macam ubat kurus dan petua kuruskan badan yang beliau amalkan selama ini.

Paksu terus potong cakap dia, yang Paksu sudah turun 17kg ketika itu.. So dia terkejut dan bersemangat untuk mencuba kaedah ubat kurus paling berkesan dan selamat yang Paksu gunakan itu. Petang itu En Jani masukkan duit dalam akaun Paksu untuk order ubat kurus yang murah, cepat, mudah, berkesan dan selamat itu.

Keesokan harinya, Paksu keyin sistem dan HQ poslajukan produk ubat kuruskan badan itu. 2 hari selepas itu, beliau terima kemudiannya mula menggunakannya seperti yang Paksu ajarkan kepada beliau.

cara kuruskan badan dengan ubat kurus yang mudah mujarab dan murah

Bagaimana cara menggunakan ubat kurus yang paling berkesan dan selamat ini?

Caranya adalah sangat mudah sekali. Ikut cara ini ya untuk mendapatkan keputusan penurunan berat badan dengan banyak dan berkesan.

  1. Tentukan berat ANDA sekarang ini. Contohnya berat badan ANDA 100kg. So formulanya adalah seperti yang berikut ini iaitu = (berat badan bahagi 2 dapat jumlah titik yang ANDA perlukan) = maka untuk 100kg ANDA perlukan 50 titik sehari.
  2. 50 titik sehari tersebut dibahagikan kepada beberapa kali. Ambil contoh 4 kali. Pagi sebelum sarapan 10 titik + sebelum makan tengah hari 15 titik + sebelum makan malam 15 titik + sebelum tidur 10 titik. Dicampurkan dalam segelas air minuman air, suam, manis atau air tawar sahaja.
  3. Jika ANDA ada mengambil ubat-ubatan klinik untuk masalah darah tinggi, kencing manis, jantung, gout dan apa sahaja ubatan kimia ini. Jarakkan masa 30 minit sebelum atau selepas untuk mengelakkan ubat yang ANDA makan itu menjadi neutral dalam badan nanti.
  4. Syarat untuk kurus dengan cepat, mujarab dan berkesan menggunakan ubat kurus ini adalah ANDA perlu minum air putih yang banyak sebagai keperluan ajen pengangkutan membawa lemak dan kolestrol juga minyak serta toksin dalam darah dikeluarkan dari badan melalui perkumuhan badan seperti biasa seperti kencing dan membuang air besar.

Itu sahaja caranya menggunakan ubat kurus ini. Mudah kan?

produk kuruskan badan yang mujarab berkesan selamat murah dan mudah digunakan

Berbalik kepada rakan Paksu, En Jani. Hampir 3 minggu selepas itu beliau call Paksu dan nyatakan keseronokan luar biasa beliau, apabila beliau naik mesin timbang di shopping complex di Jitra menunjukkan berat badan sudah menjadi 95.3 kg telah turun dari 105kg sebelumnya.

Namun beliau kata, beliau tidak percaya dengan mesin penimbang tersebut. Dia kata esok dia akan pegi timbang kat klinik panel tempat beliau bekerja kerana sebelum ini kali terakhir beliau timbang diklinik tersebut.

Tengahhari itu beliau Whatsapp Paksu menyatakan bacaan di klinik panel tersebut beratnya adalah 97.7kg. Namun beliau sangat gembira kerana berat badan beliau telah turun dari bacaan 100kg. Suatu bacaan yang sukar beliau capai sebelum ini.

testimoni ubat kurus

Status terkini pada 2 Julai 2015.. Beliau hantar imej melalui whatsapp yang semua seluar kerjanya sudah longgar dan beliau menebuk lubang baru di tali pinggang beliau. Bestkan?

ANDA NAK CUBA ?? Inilah ubat kurus yang paling mujarab, berkesan, selamat, mudah, murah dan LULUS KKM.

KLIK SINI