Gel Untuk Tahan Lama

Pelbagai cara dan teknik untuk tahan lama dalam hubungan seks yang diamalkan oleh para suami. Masalah untuk tahan lama dalam hubungan seks ini amat mempengaruhi perhubungan seksual suami isteri. Kajian mendapati bahawa 73{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615} wanita Malaysia gagal mendapat kepuasan ketika melakukan seksual. Ini disumbangkan oleh kegagalan suami untuk tahan lama ketika melakukan seks sehingga isteri mendapat nikmat dan kepuasan seks.

Pelbagai produk yang hebat yang boleh digunakan oleh suami untuk tahan lama dalam hubungan seks. Kenapa para suami gagal untuk tahan lama dalam hubungan seksual disebabkan oleh beberapa faktor seperti dibawah berikut.

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

gel untuk tahan lama

Jaminan Libido Gel; Gel Terbaik Dalam Kelasnya.. Cubalah Hari Ini Juga !!!

BAGAIMANA LIBIDO GEL™ BOLEH MENJADI BEGITU…..HEBAT? membantu para suami untuk tahan lama dalam seks

Libido Gel merupakan gel untuk tahan lama yang terbaik dalam pasaran Malaysia hari ini.

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO GEL™ bertindak… PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!

LIBIDO GEL™ mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO GEL™ dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO GEL™ sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO GEL™ tidak perlu digunakan.

LIBIDO GEL™ akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan – bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Dapatkan gel untuk tahan lama yang terbaik disini… klik sini

 

 

Jom like page demibahagia.com ya..