Vibrator Ring (V-Ring merupakan alat penambah nikmat seks suami isteri)

V-Ring dicipta khas bagi merancakkan lagi hubungan suami isteri. Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi, ia mampu memberikan pengalaman indah dan kenikmatan yang maksimum bagi setiap wanita. Dengan bahan silikon dari kualiti tinggi dan teknologi getaran yang tahan lama, ia mampu membuat isteri tersayang puas dan mencapai klimaks dengan cepat.

Gegaran yang terhasil mampu membuatkan pasangan suami isteri menikmati malam bagai tidak dapat dipisahkan lagi. Geseran cinta yang terhasil di bahagian atas V-Ring mampu mengaktifkan clitoris wanita, sekali gus menciptakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Selain itu V-Ring menjanjikan daya tahan dan ereksi yang maksimum bagi si suami.

 

Apakah ciri-ciri utama V-Ring? (Alat Penambah Nikmat Seks Suami Dan Isteri)
    * Dicipta khas untuk melazatkan lagi hubungan suami isteri
    * Direka dengan gabungan teknologi dan inovasi
    * Mangaktifkan clitoris wanita
    * Mempercepatkan climaks wanita
    * Melambatkan ejakulasi agar tahan lebih lama
    * Memaksimumkan eraksi agar lebih tegang
    * Melambatkan proses ejakulasi melalui teori “tambat zakar”

 

Bagaimana ia berfungsi?

V-Ring akan disarung ke zakar yang menegang sehingga ke pangkal dengan muncung vibrator menghala ke depan. Apabila vibrator di “on” setiap kali dayungan dilakukan muncung V-Ring akan menyentuh & mengusik klitoris dengan lembut dengan getaran yang halus & lembut yang dapat memberikan kenikmatan yang tak terhingga kepada wanita sekaligus mempercepatkan klimaks.

 

Nasihat:
    * Gunakan V-Ring setiap kali ingin melakukan hubungan seks bagi memberi kenikmatan kepada isteri
    * Sesuai untuk mereka yang selalu tewas awal agar mempercepatkan klimaks wanita
    * Basuh dengan bersih apabila sudah digunakan bagi mengelakkan jangkitan
   * Jadikannya sebagai hadiah istimewa untuk isteri anda. Dia pasti gembira (jangan terkejut kalau kami katakan pembeli yang paling ramai membeli produk ini dan kebanyakkan pembeli setia adalah wanita).

 

Testimoni Pengguna Vibrator Ring (V-Ring)
Pada pengalaman saya V-Ring ini memberikan suatu penerokaan baru bagi yang telah lama berkahwin..kerana sebelum ini mereka belum pernah mengalaminya pasti tersenyum lebar selepas mengunakanya…sy menjamin 100{3f483cea2712dd0167ca2cc4f1ac83182151141ae801dcc9c9bc065192f8d615}..bagi yg baru kahwin jadikan nya sejarah manis anda sehingga ke hari tua kelak..kekal mesra..yuhuuu..”  Jamal – Subang
“It’s just been so much more fun with Vibrating Ring in the bedroom. I smiled when I first saw my lover slip it on for the first time. He honestly (with a little help from the V-Ring…) had me screaming for more. It’s not just fun – it’s now become the ‘little helper’ in our sex lives. John, Uk
All my girlfriends from the gym wanted to know why I’ve been so much happier. I just love it. He turns me on every time he turns on his V-Ring. Now the girls are buying a handful for the man in their lives too! Every guy shouldn’t leave home without it!” Jessica – Canada

 

Berapakah Harga Vibrator Ring (V-Ring) Ini? Seunit Vibrator Ring (V-Ring) ini ialah RM30 (SM) RM40(SS) – free poslaju, free vvip akses demibahagia.com, 2 unit V-Ring RM50 (SM) RM60(SS) – ANDA JIMAT WANG!

Bagaimana Untuk Saya Membuat Pembelian Vibrator Ring (V-Ring) – Alat Penambah Nikmat Seks Suami Dan Isteri ini?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada
MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, ZM Services
RHB BANK – AKAUN NO: 1010-8000-550-723, Zulkifli B. Hj Harun
BANK ISLAM – AKAUN NO: 01-041-02034422-1, Zulkifli B. Hj Harun
PUBLIC BANK – AKAUN NO: 4-5694442-14, Zulkifli B. Hj Harun
CIMB BANK – AKAUN NO: 0116-0007-9570-58, SM Trading

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan
**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima |kedaikuhebat[at]gmail.com| Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Handphone ANDA | Contoh: (Bank Islam, Mohd Khairul Bin Abu Bakar, No 17, Jln PE 3/4, Tmn Permata Ehsan, 34200, Kuala Kurau, Perak, 9 october 2011, 3.15pm, 2unit Vring, RM50, 012-354xxxx)

4. Pihak admin kedaikuhebat akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP demibahagia.com. BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

Jika ANDA ingin membuat pembayaran menggunakan Kad Kredit, ikuti langkah dibawah menggunakan (secured website by paypal)

 

 


Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit
 Perkongsian Video (Sebagai Hiburan & Fungsi Produk)